[Review] ASUS GeForce GTX 970 Strix

poruka: 48
|
čitano: 21.002
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
9 godina
neaktivan

Razmisljam uzet ovu graficku ali me muci da li ce mi stati u kućište(kuciste je:Thermaltake Element T).

Unaprijed hvala

Moj PC  
0 2 hvala 0
10 godina
Re: [Review] ASUS GeForce GTX 970 Strix
JanPula kaže...

Razmisljam uzet ovu graficku ali me muci da li ce mi stati u kućište(kuciste je:Thermaltake Element T).

Unaprijed hvala

thermaltake element t  

asus gtx 970 stirx 28cm http://www.asus.com/Graphics-Cards/STRIXGTX970DC2OC4GD5/specifications/

zaključi sam

lp

Poruka je uređivana zadnji put uto 22.3.2016 16:14 (Taraba).
9 godina
protjeran

Kuciste ti prima grafe nesto manje od 27cm, tako da trebas ici na Gainward gtx 970 Phoenix ona je nekih 25cm, ostale su predugacke od ovih sa 3 godine garancije ako ti je to bilo bitno.

Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan

1.24 cm je veca ili 0.5 inch pa mislim da ce stat

Na stranici pise "max. Lenght of VGA Adapter is 290mm"

http://www.thermaltake.com/products-model_support.aspx?id=C_00001438

Poruka je uređivana zadnji put uto 22.3.2016 16:27 (JanPula).
9 godina
neaktivan

Jos jedno pitanje hoce li mi Ram od 8 gb ddr3 1333mhz biti pre slab za Gtx 970

Moj PC  
0 4 hvala 0
13 godina
protjeran

Moras imat barem ddr4!

Intel Core™ i7 Forever----- Battlelog: SoldierStippy
Moj PC  
1 0 hvala 0
9 godina
protjeran
JanPula kaže...

Jos jedno pitanje hoce li mi Ram od 8 gb ddr3 1333mhz biti pre slab za Gtx 970

Nece, problem je sta ti imas Skylake platformu i maticnu na koju moze ici samo DDR4 memorija, pa moras i kupiti DDR4 RAM da to moze raditi.

9 godina
neaktivan

trenutno nemam skyleak konfiguraciju nego obicnu,ali mislim pojacat na skyleak

9 godina
protjeran

Pa nemoj ond ani upisivat pod "Moj komp" komponente koje nemas jer ti se tako nemoze pomoci.

Napisi fino komponente koje imas pa kad promjenis onda opet izmjeni. Uglavnom ne smeta brzina RAM-a grafickoj ni najmanje, niti je brzina rama bitna, isti ti ej kuki za gejming imao ti te od 1333 ili od 3000MHz.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
Taj lik trola vec tjednima toliko maloumnim pitanjima da se zapitam dali je uopce zavrsio 4 razreda osnovne skole!lp
14 godina

Dvoumim se između navedene Asus Geforce GTX 970 Strix i ove kartice http://www.sapphiretech.com/productdetial.asp?pid=C436E37C-8A09-48B6-9F2B-F4AF86E377B6&lang=eng .

Molim savjet, hvala!

0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
Obje su tu negdje po perfomansama, ovisi od igre! No gtx-ica je hladnija, tisa, veci overklok, drasticno manji tdp itd itd!lp
14 godina

U biti, manje mi je bitna zbog igrica, više mi je zbog video obrade i rada u softverima tipo Autocad i slično... Cjenovno su mi tu negdje tako da je malo teže za odlučit...

13 godina

A mi smo ti večinom tech freekovi koje samo zanima temperatura,usage,razin buke,razni benchmarci,čiji je veči i slično,te ozbiljne stvari nas ne zanimaju!!

AUDIOFIL
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
snake44 kaže...

U biti, manje mi je bitna zbog igrica, više mi je zbog video obrade i rada u softverima tipo Autocad i slično... Cjenovno su mi tu negdje tako da je malo teže za odlučit...

ja sam bio u slicnoj dvojbi i odlucio sam se na 970 zbog toga sto imam mini itx kuciste, a GTX-ica manje trosi, te se onda ujedno i manje grije. drugi razog je taj sto sam trenutno "samo" na FHD, a po testovima je 970 cak nesto i brza za do FHD reze...

HAKOSUKA
14 godina

A meni nije grijanje neki problem, imam big tower kućište i dobru ventilaciju pa ne bi trebalo biti nekih problema oko toga. Što se tiče buke, opet mi je to tu negdje, naravno da više volim kad je tiše, ali nije mi to presudno. Više mi je bitno da ne bi za godinu dana rekao, a jbg trebao sam uzet onu drugu karticu. Koliko sam čitao i proučavao, gtx je stariji model od r9 390? I r9 ima više rama....

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Ma uzmeš sapphire ili msi r9 390 i nemaš brige. Treba imati na umu da sapphire, iako općenito najbolja, ima 2 godine garancije, a msi 3.

11 godina
neaktivan

Evo uzeo sam s češkog Alzashopa:

https://www.alzashop.com/asus-gtx970-strix-dc2-4gd5-d2914236.htm

dobijete jos 5 eura popusta ako se subscribate na mail.

Poštarina besplatna, dakle nekih 2700kn ukupno, stigne za 3 dana.

Uz karticu sam dobio kodove za Far Cry Primal, Division, 15 dana premium World of Warship i godinu dana premium Xsplit Recorder.

Inače probao sam Arkham Knight na i5-4460, 16 GB RAMA, sve postavke high i sa nvidinijinim dodatcima i vrti veliku vecinu vremena na glatkih 60FPS-a čak i dok vozite batmobile. 

Super zadovoljan.

Poruka je uređivana zadnji put uto 12.4.2016 17:26 (ecimir).

1 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice