Rasprava o grafičkim karticama
- poruka: 5.171
- |
- čitano: 972.925
- |
- moderatori:
DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
Problem kod mene je taj da nemam 120 ventove u r4 tak da gledam da nejdem ispod 140.Nekak najviše naginjem prema Asusu radi prednjih vjetrenjača ...ustvari nezz zakaj opće gledam nova kućišta

Ovo je tema "Rasprava o grafičkim karticama".
Vi pišete o kućištima u ovoj temi i u offtopicu ste već 2 stranice.
Grafičke kartice idu u kućište. Mi gledamo koje je naj.
Ostavi nas da se veselimo.
Grafičke kartice idu u kućište. Mi gledamo koje je naj.
Ostavi nas da se veselimo.
Ajd' onda udri brigu na veselje ;)
Našao sam "sličnu" kombinaciju Asus proarta,vjerovatno nije taj build quality i fensi fičeri ali je bolji airflow i tiši ventovi.Negdje sam čitao da ih ekipa mjenja iz PA602 sa noktuinim,pa onda...
zanimala me ista kombinacija pa sam trazio ako je to netko slozio, i mislio da jer jedan probao i nije kompatibilno jer su ti ventovi predebeli za to kuciste i ne moze se zatvoriti prednja strana
jos jedan minus tom kucistu je sta je tako socijalno i tanko da bi trebalo kostati 50 dolara. na papiru dobro zvuci ali kada pogledas reviewe nije bas nesto
Našao sam "sličnu" kombinaciju Asus proarta,vjerovatno nije taj build quality i fensi fičeri ali je bolji airflow i tiši ventovi.Negdje sam čitao da ih ekipa mjenja iz PA602 sa noktuinim,pa onda...
Ventilatori na ProArtu602 su više nego dobri i niakko nisu za mijenjati, skroz su tihi i učinkoviti, da li je Noctua bolja?! Možda i je no nema se potrebe ove dirati jer su jedva čujni....
Dobro,ajmo ovo nazvat jeftinijom izvedbom sa boljim ventovima.Picajzla oko tišine uvijek ima
...treba mali mod ventova ali idu unutra@Gemmy
...po svemu viđenom očekujem uskoro 160 i 200mm ventove od Corsaira
zanimala me ista kombinacija pa sam trazio ako je to netko slozio, i mislio da jer jedan probao i nije kompatibilno jer su ti ventovi predebeli za to kuciste i ne moze se zatvoriti prednja strana
jos jedan minus tom kucistu je sta je tako socijalno i tanko da bi trebalo kostati 50 dolara. na papiru dobro zvuci ali kada pogledas reviewe nije bas nesto
Ja mislim da ekipa nije stavljala distancere na frame prije montiranja jer mi nije jasno kako mogu ventilatori smetat kad dolaze sa unutarnje strane?
...zanemari,ne smeta prednja strana već psu shroud sa unutarnje...to se ili skida ili moda