Ima više modela, ne samo GP3, recimo Metatron Ozeanos, itd.
Radeon R9 280x Club
- poruka: 1.774
- |
- čitano: 229.816
- |
- moderatori:
DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Znam , samo sam ja krivo napisao , a mislio sam na slabije / losije modele od GP3 !
Napajanje je:
Napajanje 650W, LC POWER Silent Giant GREEN POWER LC6650GP3 V2.3, 140mm vent.
Bit ce dovoljno !
Nema beda, držat će bez problema.
Da pitam na toj ima kartici ima 2x 8-pinova za napajanje, ja imam 1x6+2 i jedan sa 6 za gpu,
Dali je dovoljno ili moram 2x8pinova spojit napajanje.
na istom napajanju koristim gigabyticu 280x rev.2.0 i radi bez problema,napajanje drzi bez beda i jos je potpuno necujno,
ostale komponente pod moj pc

Da pitam na toj ima kartici ima 2x 8-pinova za napajanje, ja imam 1x6+2 i jedan sa 6 za gpu,
Dali je dovoljno ili moram 2x8pinova spojit napajanje.
Moras spojit oba 2 x 8 pinska konektora , no s grafom si dobio te 8 pinske adaptere , tak da si bez brige !
Jesam da u pakiranju je sve, sam mislio sam izbjec to ak netreba. Ok Tx sad cemo spojiti kako treba.
Ima više modela, ne samo GP3, recimo Metatron Ozeanos, itd.
Kod mene je Metatron od 650w i bez promlema goni sve ovo pod moj pc
Dali R9 280x Toxic moze raditi sa napajanjem spojitim kao gore u slici pod tockom 5? U cem je stvar sa 8+8 ili 8+6 pinova.
Dali R9 280x Toxic moze raditi sa napajanjem spojitim kao gore u slici pod tockom 5? U cem je stvar sa 8+8 ili 8+6 pinova.
Zašto ti je problem taj molex nastavak koji si dobio uz grafu spojiti pa dobiješ još taj 8 pinski koji ti fali? Piše na službenoj stranici: 2X150 Watt 8-pin PCI Express power connector is required. Mislim da ništa nebi bilo ako spojiš 8+6 ali ako tamo piše da treba 8+8 onda ti savjetujem da to i napraviš.
jel bolje gigabyte 280x ili sapphire 280x toxic...obe imaju 3 venta...sapphire je mrvicu skuplja itd
i btw jel moje napajanje dovoljno za ovakvu zvijer neku..
jel bolje gigabyte 280x ili sapphire 280x toxic...obe imaju 3 venta...sapphire je mrvicu skuplja itd
Ja volim Gigabyte pokazale su se kvalitetne a ima sam ih nekoliko, zadnje dvi HD 7970 i sad R9 290.
S njima nisan ima nikakvih problema samo mi na živce ide što imaju zaključanu voltažu tako da možeš zaboravit ozbiljniji clock, 290-ki san stavija bios od Asusa i s tim otključa voltažu.
Za Sapphire nemogu ništa reć jer ih nikad nisam koristija.
je, nemas brige!lp
ja bi gigu uzeo...imaju neki problema s toxicom

kakve su to nebuloze na njuškalu...gledam te 280x ekipa prodaje po 3000kn u hg spotu košta 2600kn...a danas vidio ovdje u munchenu gigabyte 280x za 2100kn...
MSI R9 280X Gaming.
Btw zna ko koji dobar program za testiranje graficke? Ocu testirat trenutnu da dobijem vrijednosti u tri igre koje igram i to tako da mi pise minimum, maximum i average fps. Zanima me kolko je nova graficka jaca od stare.
fraps! tamo imas opcije min,avg,max fps itd...
Sve sređeno... radi sve ok!
Gledao sam malo po forumu komentare za ovu
Graficku da su neki korisnici imali problema.
Sta preporucujete s cime da se istestira ovih dana GPU
osim igricama? Dali ima neki program za opteretit ju?
3D Mark 11, 3D Mark 2013, Unigine heaven, tropyc, vally, FurMark
gigabyte R280x 3Gb ili Gigabyte GTX770 4gb
mene i dalje muči moje napajanje..ove kartice su fakat gladne struje...preporuča se 600w napajanje..ja imam 560!!hmm
gigabyte R280x 3Gb ili Gigabyte GTX770 4gb
mene i dalje muči moje napajanje..ove kartice su fakat gladne struje...preporuča se 600w napajanje..ja imam 560!!hmm
Kod mene i5-3470 OC-an na 4.0Ghz i GTX 770 također kad sam ju OC-ao drži ih OCZ Silencer 500W bez brige. Stjepanjev i7 na 5.0 GHZ i R9 280X OC-ana je držao XFX 550W. Nemaš brige s te strane.
super samo trebam onda odlučiti koju ću uzeti..nisam nikad imao nvidiju...nekako me vuce više ova r280x

Evo pridružujem se klubu, kupio sam Asusovu karticu te sam super zadovoljan.
Za mining i igre je odlična :)
kolega si probao klokat tu asusicu, meni mozda vec sutra kroz ruke prode takoder asusica 280x ali matrix platinum verzija pa javim dojmovelp
Pozdrav ekipa,zanima me dali bi xfx 450w napajanje drzalo r9 280x i i5 2500k?
i5 2500k nije oc,a grafu bi koristio za umjereni gaming i mining,znaci nebi je oc ili nesto slicno,barem dok ne nabavim jace napajanje.
Hvala!
Drzat ce , pogotovo kad ne mislis OC-ati na tom napajanju !