Radeon HD4890x2

poruka: 65
|
čitano: 9.134
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
RE: Radeon HD4890x2
Fowix kaže...
xrobix kaže...
2029.MN4 kaže...

Dada! Zato je Sanader potpisao sporazum za gradnju nove nuklearke u Albaniji - dolazi ATI 4890 X2 - haha!

a ti što si malo prije napiso da če grafička grijati 130 C, Ati to nebi dopustio zato što bi ta grafička imala jako kratko trajanje. Oni ne mogu ostavit stare hladnjake zato što bi krenuli prvi testovi po netu i ljudi bi vidjelo da se to grije ko ludo i to niko nebio kupio. Ja se barem nadam da to tako neče biti =)))
 Ati i nestavlja hlađenja na kartice,nego samo proda karticu na stock clockovima i bez kucista i hlađenja drugin firmama npr. xfx,powercolor,gigabyte,asus, koje od nje rade sta oce, dizu joj takt, spustaju, stavljaju cooler kakvi oce itd.
 znam ja to sve to ok ali to što je on napiso je pretjerano. Niko od tih poznatih marka kao sapphire ili asus neče prodati grafičku koja se u full lodu 130 C.
17 godina
neaktivan
kao razlog za neizlazak 4890x2 su rekli da je problem grijanja i potrosnje.... ajd ovo potrosnja jos bi i razumio ali da se nemoze ohladit zrakom nevjerujem...
intel q6600@4.0GHz,500gb hard (7200.12, jedna ploca 500gb),4gb ram@1100 cl5, corsair520w hx(modularno), 4870 1GB oc840/950(3800)
16 godina
neaktivan

Dajte ljudi ne izmišljajte gluposti nego se prihvatite pametnijeg posla (130 C LOL)

17 godina
neaktivan
Fowix kaže...
xrobix kaže...
2029.MN4 kaže...

Dada! Zato je Sanader potpisao sporazum za gradnju nove nuklearke u Albaniji - dolazi ATI 4890 X2 - haha!

a ti što si malo prije napiso da če grafička grijati 130 C, Ati to nebi dopustio zato što bi ta grafička imala jako kratko trajanje. Oni ne mogu ostavit stare hladnjake zato što bi krenuli prvi testovi po netu i ljudi bi vidjelo da se to grije ko ludo i to niko nebio kupio. Ja se barem nadam da to tako neče biti =)))
 Ati i nestavlja hlađenja na kartice,nego samo proda karticu na stock clockovima i bez kucista i hlađenja drugin firmama npr. xfx,powercolor,gigabyte,asus, koje od nje rade sta oce, dizu joj takt, spustaju, stavljaju cooler kakvi oce itd.
 Imao si jako ružno djetinjstvo, zar ne? Ne znaš šta je šala?
http://www.keindl-sport.com/proizvod.asp?id=2094
16 godina
neaktivan
2029.MN4 kaže...
Fowix kaže...
xrobix kaže...
2029.MN4 kaže...

Imao si jako ružno djetinjstvo, zar ne? Ne znaš šta je šala?
 aha nebi se to reklo za mene..... ne kažem ja za ovo nuklearna elektrana i te gluposti nego ovo da če se hladnjak rastopiti i slične gluposti. Ma daj molim te
Poruka je uređivana zadnji put pet 1.5.2009 10:28 (xrobix).
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice