pozz svima zanaima me dal neko zna kakav program za opterecenje tj testiranje graficke thx
Program za provjeru izdrzljivosti graficke kartice
- poruka: 26
- |
- čitano: 10.270
- |
- moderatori:
DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Pogledaj 3DMark Vantage. To ti je program za testiranje DirectX10 performansi. Svi ugledni casopisi ga koriste.
ati tool 0.27 beta 4- ima test za trazenje artefakata tj. vidi se dali je stabilna ili ne...
a mozes i 3dcmark 06,vantage,furmark,crysis...
FurMark ti je free...
a za 3dmark je tesko nac key...?
ATItool, FurMark, 3DMark (sve najnovije verzije)..
Staviš na željene postavke i na loop pa gledaš malo kako se ponaša slika. Na kraju dobiješ i detaljne statistike o broju iscrtanih slika u sekundi i sl.
sad sam skinuo ATITool i isprobavam graficku temperatura se popela na 70 C al nije izbacilo eror ni nis pa sam ja prekinuo da se nebi nes desilo ipak 70 C je jamislim skoro pa previse
sad sam skinuo ATITool i isprobavam graficku temperatura se popela na 70 C al nije izbacilo eror ni nis pa sam ja prekinuo da se nebi nes desilo ipak 70 C je jamislim skoro pa previse
na Speedfanu mi je vatra nacrtana na GPU i Core tako da ili napajanje ili hladenje ne valjaju al sad vi znate vise pa nadam se da ce netko znat u cemu je problem
na Speedfanu mi je vatra nacrtana na GPU i Core tako da ili napajanje ili hladenje ne valjaju al sad vi znate vise pa nadam se da ce netko znat u cemu je problem
Pogotovo za ATI 48xx seriju kojoj su referentne temp u idle 78°C tvornički! he he sad je driverom i CCC riješeno sve tako da se manual fan speed dosta na 37% stavi i riješeno-u loadu mi je 4870 1G na 60° max nakon 2 sata CoD5!
imam ja i everest ali neznam di da si key skinem inace imam trial pa mi ni ne pokazuje sve jer mi pise na nekim stvarima trial. i di na everestu da vidim temp napajanja
Mislim da Riva Tuner za geforce karte... Vidim da imaš gf 9600, ja sam sa jačim komponentama sve vrtio na high sa isto Coolermasterom i to od 460W nazivne snage
i da pitam pise mi na everestu kad odem pod Power Management--status baterije- nema baterije. Jel to mozda ona mala okrugla baterija na maticnoj
imam ja i everest ali neznam di da si key skinem inace imam trial pa mi ni ne pokazuje sve jer mi pise na nekim stvarima trial. i di na everestu da vidim temp napajanja
THX
bas sam naso brzinu venta od grafe pa je 35% se moze kako to pojacat i dal ce onda mozda bit bolje
bas sam naso brzinu venta od grafe pa je 35% se moze kako to pojacat i dal ce onda mozda bit bolje
ne kuzim se ja u to tako da necu nis dirat da ne sje... zvat cu frenda nek mi napravi on je zavrsio informaticki faks pa se dosta razumije u to pa nek mi on to clocka ako treba al bi mogo prije probat sa vistom al sam cuo da treba neka konf. za to pa sta mislis je ova moja dosta
odi na senzor i ocitaj temperature, aux ti je napajanje,core 1, 2 jezgre od proca itd.
Pod alati imas stability test, cache&memory benchmark, everest cpuid,harddisk performance...
imas dole testove za memoriju,fpu.... samo stisni F5 ili osvježi i malo pričekaj...
ne kuzim se ja u to tako da necu nis dirat da ne sje... zvat cu frenda nek mi napravi on je zavrsio informaticki faks pa se dosta razumije u to pa nek mi on to clocka ako treba al bi mogo prije probat sa vistom al sam cuo da treba neka konf. za to pa sta mislis je ova moja dosta
poslo sam ja vec slike odi na prvu ili 2 stranicu pa ces ih vidjet al stavit cu ti ih opet da ne trazis
Meni uredno ide na 72-74C GPU temp kad mi folda ili igram neku full zahtjevnu igru. Do 80C se ne moraš brinuti, jer novi GPUovi mogu podnjeti radnu temperaturu sve do nekih 90C