E ovako imam monitor koji ima VGA(samsung Syncmaster 940nw 19" 1440x900) ulaz a graficka ima samo DVI (nvidia geforce800GT) ulaz,kako bi ja sada spojio monitor i graficku?(el postoji tako neki pretvarac izvinite ako bezveze lupam i el bi trebo to dobiti uz graficku?).
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
postoji, ali nisam siguran za VGA>DVI, znam samo za DVI>HDMI i obrnuto, i ne, ne bi to trebao dobiti s grafičkom (barem ne sa svakom, ovisi)
E ovako imam monitor koji ima VGA(samsung Syncmaster 940nw 19" 1440x900) ulaz a graficka ima samo DVI (nvidia geforce800GT) ulaz,kako bi ja sada spojio monitor i graficku?(el postoji tako neki pretvarac izvinite ako bezveze lupam i el bi trebo to dobiti uz graficku?).
Takav konverter dolazi sa većinom grafičkih, a ako ga nemaš trebao bi ga nać u HGspotu, Ve-Milu i svim malo boljim PC shopovima za najviše 30-ak kn.
Znaci postoji i nije skupo,samo el bi ja to dobio uz Nvidia Geforce 9800GT?
Ja sam uz svoju 8800 GT dobio. Uz 9800GT morao biš dobiti. Ako ne, jednostavno kupiš :)
Mislim da se dobija uz gotovo sve grafičke koje imaju dva DVI konektora i uz većinu kartica s jednim DVI i jednom VGA konektorom. Adaptor radi za slučaj DVI->VGA dok obratno ne vrijedi (osim u rijetkim slučajevima kad monitor ima DVI-I umjesto DVI-D ulaza).