I isti procesor imamo.
Sada listam nesto i gledaj ovde detalje.
Nema ih covece. Vidis kako je mutna slika na daljinu.
Tako je meni bila pre na 580.
Da nije mutno neko bi cak rekao sta fali, ali pogledaj kao da nije zavrsena igrica do kraja
Sta prouzrokuje to ljudima nemam pojma.
Neko mozda ne bi ni primetio odmah ali je ovde bas izrazeno, znam ja jel sma igao BIOSHOCK pa znam kako se to lepo vidi sve, a vidi ovde.
Nema ti druge ne zamraj se nego da reklamiras to i posle samo unisti podatke na disku i dxwebupdate jel serviseri neki kakvi su oni ce reci sve je u redu.
Ima ljudi stvarno koji ne primete odmah.
Sta prodaju ljudima sve nasta nam uzimaju pare, sve je to neoptimizovano, do pola uradjeno, namerno losi driveri da bi te ogranicili da bi kupovao novo sto vise.
Sve ove karte mogu da prikazu znas kako igrice kada bi neko dugo radio na njima i sredjivao ida se greju do 70C. Ali ne daju nam to jbg.
Ma idi kada sam i video temu bolje da nisam ni gledao, sada ponovo listam da vidim sta ti je pametno da uradis a znam da sam ja 12 dana trazio i nisam nasao.
Zamisli moj bedak sa ASUS EAH6970 koja se pregrevala i microstturenig imala na ASUS ENGTX580 koja je tako radila.
Jos sam doplatio preko 100e a smejao sam se kada su mi umesto ASUS 6970 predlozili GIGABYTE 6970. Mozda bi se i i ja upalio kako neki lik u Srbiji pre nedelju dve kome su odbili garanciju jel se karta sama zapalila. U njednom trenutku sam molio boga da mi se to desilo jel bi mi dobro dosla EVGA SR-X kao odsteta posto bi doveo komsinicu i njenu bebu i upalio sam orman i rekao da mi je GIGABYTE grafika zapalila kucu gde je bila beba. Da to bi uradio kada bi mi odbili garanciju, pa mogu i ja da budem pokvaren. Inace lepo bi zamolio da mi vrate pare ili daju istu 100%. Ista 100% uvek odgovara i to mi je prva opcija.
Onda bi bilo na vestima GIGABYTE ili ASUS upalili stan pa bi krenule visoke kazne po Srbiji a nasi su takvi da cute dozvole da oni narod unistavaju do jednog momenta a onda objave na dnevniku kao da su ubice krene hajka totalna afera i jurnjava podigli bi kontrolu poostrili uslove pod kojim smeju da prodaju itd. Ne bi se isplatilo to.
Da onog trenutka kada bi mi pljackasi sa istoka odbili garanciju za njihovu krivicu isti oni koji svoj HW zovu Ultra Durable ja bi doveo bebu komsinicu upalio bebin krevetac naravno dok ona nije tu i orman polio vodom i ugasio i zvao RTS da snime.
Javi razvoj dogadjaja bas me zanima kako ce da se resi to. Nisam pratio sta je bilo mislim da je bilo tipa pojeo vuk magarca, nikom-nista ali su ljudi raspravljali o cudnim teksturama, teksturama koje nedostaju, detaljima koji nedostaju i ostalo ja sam se vratio na moj 5870 i nastavio da koristim normalno. Pratio sam dugo posle i kada sam resio sebi to sta je bilo sa tim. Znam da su ljudi uzimali menjali po 2-3 karte i da je to ostajalo. Nije svima identicno ali to je to i a neki imaju pomesano onako da fali i mutno neki kao ja pikseli tako kao tvoji i mutno, neki drugaciji ali sta je ne znam.
Ja sam sumnjao na losu memoriju video ali ne znam stvarno.