Problem sa novom grafičkom - crn ekran

poruka: 43
|
čitano: 9.472
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
HITNO! Molim odgovor što prije!

Napiši to pravilno i uredno, jer ja tebe ne kužim ništa.

bravoroms.wordpress.com - BravoRoms - HTC Desire ROM reviews
Moj PC  
0 0 hvala 1
13 godina
neaktivan
Re: HITNO! Molim odgovor što prije!
iVANNNNN kaže...

Kupio sam ASUS engtx 560 i sad kad sam ubacio grafu upalim komp i monitor samo crn bude... imam daj nekakav eksterni ulaz za monitor što se preko njega ubacuje i nešto neće da radi monitor jednostavno... sve je crno ali svijetlo blica i ništa se ne događa, a kad izvadim taj dvi kabal kako li se više zove kaže da je device unplugged... Molim pomoć!

Jesi li ukopčao 2 po 6pin u GPU i koje PSU imas ?

Don Believe The Type
Poruka je uređivana zadnji put čet 2.2.2012 18:26 (WrongType).
Moj PC  
0 0 hvala 1
14 godina
Re: Problem sa novom grafičkom - crn ekran
iVANNNNN kaže...

Znači imam ASUS 8600 GT grafičku karticu i kada upalim komp monitor normalno reagira, no kad sam ubacio novu asus engtx560 i jednostavno monitor nikako ne reagira :S

A jesi li dodatnu struju u nju uštekao? (2x6pin konektora)

evilmage007@gmail.com skype evilmage007
Moj PC  
0 0 hvala 1
14 godina
iVANNNNN kaže...

nisam xD

Pa to nije smješno,i normalno da ti neće radit grafa bez tog dodatnog napajanja,uštekaj to i radit će ti.

Moj PC  
0 0 hvala 1
13 godina
neaktivan
iVANNNNN kaže...

nisam xD

Ja sam već razmišljao o tome da trebaš prebaciti jumpere na matičnoj kad je riječ o novijoj kartici (i zahtjevnijoj) a ti nisi ukopčao kabel od napajanja...

Poruka je uređivana zadnji put čet 2.2.2012 15:42 (Unix).
Moj PC  
5 0 hvala 1
14 godina
iVANNNNN kaže...

Hvala, ode to napravit.

Imaš gumb hvala pored palčeva.

Moj PC  
0 0 hvala 1
13 godina
neaktivan
iVANNNNN kaže...

tražio sam te kablove kod napajanja i kao da ih uopće nema :O

Napajanje?

Imaš adaptere kupiti...

Moj PC  
0 0 hvala 1
14 godina
iVANNNNN kaže...

Gledaj reci nam koje napajanje imašŠTO PIŠE NA NJEMU?

i ako si uzeo u trgovini onda si dobio uz grafu 2x6 pin konektore u bundleu i njih uštekaš u obične konektore od struje i u grafu.

Moj PC  
0 0 hvala 1
13 godina
neaktivan

Ne mora ih dobiti sa grafom, ja sam kupio HD6850 i GTX460 i nisam dobio adaptere uz njih.

15 godina
neaktivan
iVANNNNN kaže...

Zatraži molex kabel za grafu pa če prodavač bude znao koju trebaš...

Moj PC  
0 0 hvala 1
16 godina
neaktivan

Jel uopće imaš neko pošteno napajanje da nebi slučajno spajao tu grafičku na neki MS od 350 wata?p

World Championships: 7, GP started: 288, GP wins: 91, Podium finishes: 154, Pole positions: 68, Fastest laps: 76, Points: 1,517

3 0 hvala 1
13 godina
neaktivan
iVANNNNN kaže...

Imam napajanje, nedavno kupio za 450 kn 600 W... i dobio sam samo jedan takav kabal uz grafu a u grafi imaju takva 2 ulaza sa tih 6

A koja je marka PSU?Morao so dobiti barem jedan 6 pin jer imam jedan 6+2 Pin na svojem od 500W.

Don Believe The Type
Poruka je uređivana zadnji put čet 2.2.2012 18:58 (WrongType).
Moj PC  
0 0 hvala 1
14 godina
iVANNNNN kaže...

Imam napajanje, nedavno kupio za 450 kn 600 W... i dobio sam samo jedan takav kabal uz grafu a u grafi imaju takva 2 ulaza sa tih 6

Pa ako si platio 450kn napajanje onda si trebao dobiti min. 1x6+2pin kabl i ovaj što si dobio isto uštekaš i furaš dalje.

Moj PC  
0 0 hvala 1
13 godina
neaktivan

Mora da ima jedan 6 pin konektor.To si kupio polovno ili iz ducana?

Don Believe The Type
Moj PC  
0 0 hvala 1
13 godina
neaktivan

Daj tocno puni naziv PSU ono office serija ili kako vec ili daj link na netu koje si kupio.

Don Believe The Type
Moj PC  
0 0 hvala 1
14 godina
iVANNNNN kaže...

http://www.links.hr/?naziv=napajanje-600w-lc-power-super-silent-series-atx2-v2-2-120mm-vent-crno-pfc&option=artikl&id_kategorija=052740&id_artikl=052.740.021 mislim da je ovo ali nemogu skroz vidjeti donji dio napajanja ili drugu stranu jer mi stoji skroz dolje u kučištu (thermaltake)

Nece ici.Ako si ga platio 450 kuna a radi se o nekom LC Power 600 onda je to ovo napajanje.

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
Poruka je uređivana zadnji put čet 2.2.2012 19:08 (zoharbizo).

2 0 hvala 1
14 godina
zoharbizo kaže...
iVANNNNN kaže...

http://www.links.hr/?naziv=napajanje-600w-lc-power-super-silent-series-atx2-v2-2-120mm-vent-crno-pfc&option=artikl&id_kategorija=052740&id_artikl=052.740.021 mislim da je ovo ali nemogu skroz vidjeti donji dio napajanja ili drugu stranu jer mi stoji skroz dolje u kučištu (thermaltake)

Nece ici.Ako si ga platio 450 kuna a radi se o nekom LC Power 600 onda je to ovo napajanje.

Najsigurnije neka ga uslika,uglavnom oba ta napajanja s pol snage tu grafu furaju.

13 godina
neaktivan
zoharbizo kaže...
iVANNNNN kaže...

Koje god da je oba imaju svaki po jedan 6 pin konektor o ovo drugo ima 2×6+2 jedan konektor.Daj bolje pogledaj mozda si se zabuno pa si vidio onog 6+2 pa si pomoslio da je 8 Pin

Don Believe The Type
Poruka je uređivana zadnji put čet 2.2.2012 19:12 (WrongType).
16 godina
neaktivan

To napajanje ima 6+2 pin za grafičku.

Ako kartica traži dva konektora tj. 2x6 pin onda ubodi ovog sa napajanja a za drugi kupi molet na 6 pin kabel.

Ovako je na tvojoj grafičkoj zar ne:

World Championships: 7, GP started: 288, GP wins: 91, Podium finishes: 154, Pole positions: 68, Fastest laps: 76, Points: 1,517
Poruka je uređivana zadnji put čet 2.2.2012 19:13 (F1-IVO).

0 0 hvala 1
14 godina
odjavljen
F1-IVO kaže...

To napajanje ima 6+2 pin za grafičku.

Ako kartica traži dva konektora tj. 2x6 pin onda ubodi ovog sa napajanja a za drugi kupi molet na 6 pin kabel. Ovako je na tvojoj grafičkoj zar ne: 

I office serija ima bar jedan 6pinski kabel, samo nije dobro pogledao.

16 godina
neaktivan
iVANNNNN kaže...
Tako je, sve identično.

I đe ba problem?:)

Ubodi ovaj 6 pin šta imaš (ona dva pina nek vise) a ti fino kupi jedan kabelić molex-6 pin i problem rješen.

Poruka je uređivana zadnji put čet 2.2.2012 19:17 (F1-IVO).

1 0 hvala 1
14 godina
iVANNNNN kaže...
F1-IVO kaže...
iVANNNNN kaže...
Tako je, sve identično.

I đe ba problem?:)

Ubodi ovaj 6 pin šta imaš (ona dva pina nek vise) a ti fino kupi jedan kabelić molex-6 pin i problem rješen. 

Evo, kupio sam molex 6 pin i gdje da sada ubacim ta 2 bijela dijela s molexa?

Pa na konektore napajanja,čovječe božiji trebo si zvat nekog ko zna montirat grafu kako treba.

Moj PC  
0 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
iVANNNNN kaže...

Nisam nikad ugrađivao grafu pa neznam, ispričavam se. Pokušavam sad uparit to na konektore napajanja ali nikako ne sjeda u ništa

Sad ču ti objasnit: onaj 4 pinski utor to moraš spajat s napajanje koji ima 4 pinski a ostali 2x4 spajaš na grafi i to je to.  

Moj PC  
0 0 hvala 1
14 godina
iVANNNNN kaže...

Nisam nikad ugrađivao grafu pa neznam, ispričavam se. Pokušavam sad uparit to na konektore napajanja ali nikako ne sjeda u ništa

Mora usjest,pogledaj pa ćeš vidjeti da nije isti konektor s svih strana,malo klimaj žice dok uštekavaš.

Moj PC  
0 0 hvala 1
13 godina
neaktivan

mogao si bar pogledat neki filmic na youtubeu ima ih na tisuce

Ako sam ti pomogao, stisni HVALA! =)
Moj PC  
1 0 hvala 1
13 godina
neaktivan
iVANNNNN kaže...

ako mi je jedan kabal uštekan npr u hdd i sad i pored njega visi još 1 sličan koji je "zajedno s njim" jel smijem u to ubacit (taj bijeli)?

kakav je tebi to slican? moze slika? ili ce netko drugi prepoznati o cemu se radi.

Ako sam ti pomogao, stisni HVALA! =)
Moj PC  
0 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
iVANNNNN kaže...

ako mi je jedan kabal uštekan npr u hdd i sad i pored njega visi još 1 sličan koji je "zajedno s njim" jel smijem u to ubacit (taj bijeli)?

Da! Ako s napajanje utikač je ženski to što si kupio taj je muški i mora upariti boja utor je bijeli dakle bijeli na bijeli.

Poruka je uređivana zadnji put čet 2.2.2012 19:59 (Nello).
Moj PC  
0 0 hvala 1
13 godina
neaktivan
Nello kaže...
iVANNNNN kaže...

Da! Ako s napajanje utikač je ženski to što si kupio taj je muški i mora upariti boja utor je bijeli dakle bijeli na bijeli.

A nije možda obratno ovaj ženski a ova dva muški.

Don Believe The Type
15 godina
neaktivan
WrongType kaže...
Nello kaže...
iVANNNNN kaže...

A nije možda obratno ovaj ženski a ova dva muški.

Ma to sam pokazao da zna kako izgleda muški i ženski.

@iVANNNNN Vidim da si riješio problem. Bravo!!!!  {#}

12 godina
neaktivan

Molim vas pomozite, uzeo sam novu graficku HIS 5750 1GB GDDR5 i sada posto ta grafa ima onaj dvi a ne vga ulaz ja sam morao da kupim onaj prelaz sa dvi na vga(obrnuto) i kada sam to odradio i ukljucio vga tj. monitor prikljucio na graficku, pojavi se crn ekran ono kao da je monitor ugasen ali blinka dole ona svjetlica, a kada monitor ukljucim u integrisanu onda mi radi...ali graficka mi radi tj. grije se, ventilator na njoj radi i ostalo ???????????????

Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice