Problem sa grafickom ?

poruka: 8
|
čitano: 2.180
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Problem sa grafickom ?

evo ovako,ugradio sam graficku,znaci ide mi igrice i to, i sad udjem u jednu igricu pucacina ,kad pomaknem sa misem zastopa mi.Do misa sigurno nije,dal kakve veze ima graficka sa time.Pitao sam svoje prijatelje i oni su imali takav problem.Pozdrav

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Problem sa grafickom ?

Zahvaljujem na odgovoru

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Problem sa grafickom ?

možda ti je samo bug u igrici problem. Ako nije, stavi nove drivere za grafu i directx. A probaj i neku drugu igru igrati pa ako radi, onda ti je stvarno do igre problem.

magog
15 godina
neaktivan
Problem sa grafickom ?

Neznam,stavio sam driver i direct x i opet,a do misa nije sigurno platio sam ga 300 kn.Probat cu opet.

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Frfljavi kaže...

Neznam,stavio sam driver i direct x i opet,a do misa nije sigurno platio sam ga 300 kn.Probat cu opet.

kao što je magog rekao probaj u drugoj igri pa javi. A bilo bo dobro i da napišeš model grafičke kartice i ime igre jer je možda grafička jednostavno preslaba. Napiši molim te i ostatak konfiguracije.

Pala bomba u rodilište. Sad ima duplo više djece. /////// Vrijeme je relativan pojam. Zavisi sa koje strane WC-a se nalaziš.
15 godina
neaktivan
Problem sa grafickom ?

graficka je ati radeon 9550, Intel(R) Celeron(R) 2,66 Ghz, 512 mb ram

0 0 hvala 0
17 godina
protjeran

A koja ti je to igra, na kojem monitoru je igraš, koja je rezolucija monitora, koji su detalji (low, medium, high...), da li imaš uključene anti-aliasing (AAx2, x4, x8, x16)i anisotropic filtering u igri...?

sell the kids for food weather changes moods
15 godina
neaktivan
Problem sa grafickom ?

igram counter strike 1.6,nemam ukljucene anti ni anistropic.

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice