Ovako, prijatelj mi je rekao da ima Sapphire ATI Radeon HD iz serije 6XXX, sa 1GB memorije.
Kaže da ju je platio oko 1000 kuna. Ako sam u krive nemojte me ismijavat, a li ja mu ne vjerujem.
p.s serija 5XXX tek dolazi sljedeću godinu na tržište!
Ovako, prijatelj mi je rekao da ima Sapphire ATI Radeon HD iz serije 6XXX, sa 1GB memorije.
Kaže da ju je platio oko 1000 kuna. Ako sam u krive nemojte me ismijavat, a li ja mu ne vjerujem.
p.s serija 5XXX tek dolazi sljedeću godinu na tržište!
ajme teme....
ako ce se serija nakon 5*** zvati 6*** onda ce 1GB memorije biti jedino u slabijim modelima ako ce biti jer vec danas se može za oko 1500 kn(ne znam bas kakve su sad cijene na trzistu) nabavit recimo 4870 koja ima 1GB a mozda i za manje, a to sto kaze da ima tu graficku, reci ti njemu da ja imam cod mw3 i gta 8
Ajme teme...
Čovječe!Ako ćeš mi odgovorit dobro, ako ne netrebaš.
pa svi znaju da to ne postoji, očito nisi u toku s najnovijim grafama na tržištu. tek je 4xxx a kamoli 6xxx.
pa svi znaju da to ne postoji, očito nisi u toku s najnovijim grafama na tržištu. tek je 4xxx a kamoli 6xxx.
Mislim... Lijepo sam napisao da mu nevjerujem, i da serija 5XXX izlazi tek sljedeću godinu.
Kakva je ovo tema? Pa odeš na stranicu proizvođača i pogledaš koja im je trenutna/zadnja generacija. To bi ti bila puno vjerodostojnija informacija, a ne da te frend zayebava, ali takvo rješenje traži blagu upotrebu mozga.
Tema se zatvara.