Preporuka graficke

poruka: 23
|
čitano: 1.895
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Preporuka graficke do 1200kn

Ovako molio bih preporuku graficke do  max 1200kn ali cim nize tim bolje nije za mene..

Konfa je Amd Phenom 9950 be, 4gb ddr800 Patriot rama, napajanje coolermaster 460w, maticna ASUS M3A78, monitor 19" widescreen 1440 x 900..

Graficka mora biti jaca od prethodne hd2900xt

Ja sam razmisljo nesto tipa hd5750

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
RE: Preporuka graficke do 1200kn

Na tu mrcinu od Phenom procesora ide bilo koja dobra kartica. Danas ti je dosta dati novca za HD4890. I uzmi neku sa boljim hladnjakom

loss of interest question wonder waves of fear they pull me under
17 godina
stoncin3 kaže...

Na tu mrcinu od Phenom procesora ide bilo koja dobra kartica. Danas ti je dosta dati novca za HD4890. I uzmi neku sa boljim hladnjakom

ne daje mi se pare za hd4890 niti bilo koju grafulju iz hd4xxx serije, razlog je jednostavan, prevelika buka zagrijavanje eventualno kada bi uletila vaporx...

gle imo sam hd4xxx serije i nisam odusevljen njima cak bi prije uzeo gts250 da moram birat..

naso sam neku u linsku gtx260 za 11xx kuna ... mozda hd4890 neku nadem

a hd5750??

17 godina
Slažem se. Najbolje hlađenje ima Vapor x ali nečeš ni pogriješit s saphire-om.
17 godina
Pero kaže...
Slažem se. Najbolje hlađenje ima Vapor x ali nečeš ni pogriješit s saphire-om.

ma imo sam sapphire prebucno je to ipak.. za nekog ko komp ima u dnevnoj ili blizu dnevne :D

treba mi neka najbolja solucija koja se moze naci za 1200kn... znaci da nema previse problema sa njome samo plug&play

gledo sam hd4890 vapor kosta je***ih 1500kn

hd4870 se da naci za 1200kn ali izbjegavam to pod svaku cijenu jer za nesto manje love dobim gtx260..

hd5750 je preslaba? a hd5770??

17 godina
Preporuka graficke

HD5770 za 1260kn... Tiha i malo trosi.

0 0 hvala 0
17 godina
RE: Preporuka graficke
Batista kaže...

HD5770 za 1260kn... Tiha i malo trosi.

to bi mu mogo i kupit, roknem mu sedmicu gore i nek uziva u dirtu :D

15 godina
Preporuka graficke

VTX HD4890 ima dobar hladnjak i nije previše bučna. Ali cijena joj je oko 1330kn tako da ona ispada jer je tebi rang 1200kn.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
zabranjeniples kaže...

VTX HD4890 ima dobar hladnjak i nije previše bučna. Ali cijena joj je oko 1330kn tako da ona ispada jer je tebi rang 1200kn.

nije za mene :D

btw. VTX ima dobar hladnjak a kak to da ja nisam za to cuo??

17 godina
protjeran

Meni je moja Sapphireica bila ultra tiha! I imao sam je više od godine dana. Ja nezz zašto se ljudi toliko žale na te coolere serije 4xxx? Ajd možda dobro one prve tek pristigle na tržište na ljeto 2008. pa su imale one slabe single-slot hladnjake itd. Ali ja sam kupio nakon dva mjes novu i tek toliko da zna se nisam nikad imao problema s njom. Temperatura ono 46° do 60 max. Pa podesi se vent grafičke na nekih 30%, tih je skoro kao HDD?

17 godina
Najače kaj buš dobil od HD4*** serije je HD4890. Vapor x jako hvale i vele da je najtiša HD4890.
15 godina
toxic kaže...

Neznam. VTX su novi na tržištu i zasad im ide jako dobro. Imaju dobre kartice i dobre coolere. Imaš google, probaj malo potražit jer imaš uistinu dosta o njimaNamigiva!!!!!!!

17 godina
zabranjeniples kaže...
toxic kaže...

Neznam. VTX su novi na tržištu i zasad im ide jako dobro. Imaju dobre kartice i dobre coolere. Imaš google, probaj malo potražit jer imaš uistinu dosta o njimaNamigiva!!!!!!!

je i hladnjak im se cuje ko mala turbina :D..

gle nisam od jucer prvi komp sam rastavil sa 5 godina i sastavil majku mu pa valjda i ja neki k onda znam ne..

trazim samvjet low-med end grafe jer dugo nisam potrazivao takve grafe..

poanta je u tome sta znam sta je to hd4890 i znam sta je to hd4850 i hd4870.. i znam koja je razlika te serije i nvidine serije gtx2xx

e sad meni je tu jedina dilema jer kupujem novo... ici na gtx260 ili nekako doci do neke ultra tihe hd4870 sa atermarket hladnjakom ili jednostavno uzet hd5770 to je jedina dilema a hd4890 koju bi htel je preskupa a to je vaporx

Poruka je uređivana zadnji put pet 29.1.2010 19:04 (toxic).
15 godina
Preporuka graficke

E vidiš ja se s tobom ne mogu složit. Imam HD4850 vapor-x i uopće se ne čuje (kao da je i nema). Također sam čuo dosta hvale za VTX-ove hladnjake i mogu reć da dosta pomažu u hlađenju i da uopće nisu bučni. Stvarno ne znam šta da ti kažem. Kako god da se odlučiš želim ti sreču.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Preporuka graficke

Definitivno nesto s Vapor-X hladnjakom. Ja ti preporucam Radeon 4890 Toxic. Posjedujem tu karticu i odlicna je. Tvornicki je overclockana i taktovi se jos dosta daju povecati.

moj xfire: cajkoteka
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

A gledaj. Ako ti su ti performanse na prvom mjestu onda uzmeš 4890. Ako je pak hlađenje onda 4770 ili 5770 (zbog directx 11). Ako pak i jedno i drugo uzmeš 4870. Izaberi sinko.

16 godina
neaktivan

evo ja ti imam hd 4870 vapor-x i mogu reći da je odlična,ne žalim niti kune što sam je kupio,platio sam je 1150kn,sve što te zanima o njoj pitaj.

evo maksimalnih temperatura s ventom na 40%

Duh Sveti....
Poruka je uređivana zadnji put pet 29.1.2010 20:11 (Ačx).
17 godina
Pero kaže...

A gledaj. Ako ti su ti performanse na prvom mjestu onda uzmeš 4890. Ako je pak hlađenje onda 4770 ili 5770 (zbog directx 11). Ako pak i jedno i drugo uzmeš 4870. Izaberi sinko.

4890 preskupa za onaj budzet koji on ima. hd4870 nema adekvatno rijeseno hladenje(iskljucivsi vaporx).

Ačx kaže...

evo ja ti imam hd 4870 vapor-x i mogu reći da je odlična,ne žalim niti kune što sam je kupio,platio sam je 1150kn,sve što te zanima o njoj pitaj.

da imas vaporx verziju koja kosta oko 1300-1400kn ili ne? btw. nema je trenutno nigdje na ponudi

a isto tako nudi mi se jedna nova gtx260 core edition za 11xx kuna mislim da je to bolje rijesnje.

klik

16 godina
neaktivan
Ačx kaže...

temperature su ti u granici normale, moglo bi i bolje. Odvrti furmark pa ces vidit kako temperature idu preko 80C

Commodore 64 , 0.985MHz , 64Kb RAM, VIC II 6567/8567(PAL)
Poruka je uređivana zadnji put sub 30.1.2010 10:42 (mtopol).
17 godina
neaktivan
Preporuka graficke

@ toxic

Uzmi tu grafu jer je odličnaOsmijeh i dobar izbor za tu lovu bolje nečeš naći sigurnoOsmijeh

Phenom II X2 550BE itd... X4 moj pc...
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran

OsmijehDa da, tu definitivno možeš uzeti za rang 1200 KN! Evo malo sam gledo specifikacije na xfx web sajtu i veoma mi se sviđa pogotovo jer košta kao HD4870 1GB...

Zoom!!! Zoom!!!
16 godina
neaktivan
Preporuka graficke

tako je uzmi gtx260 ili mozes uzet hd 5770

ja ju imam... dosta je tiha i hladi jako dobro... a i preformanse su isto predobre

Everyone makes mistakes. The trick is to make them when nobody is looking.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Pero kaže...

ma hlađenje je ok imam HD4890 i ne čujem joj cooler uopce (sapphire sa običnim coolerom, ali imaš i sapphirki sa vapor-x i 2GB GDDR5) u svakom slučaju dosta je dobra, ako oćeš snagu onda HD4890 Sapphire u svakom slučaju... naravno još ako skupiš za sapphire vapor-x onda odlicno.. .ako ne onda ti je ok i sa običnim hladnjakom

Poruka je uređivana zadnji put ned 31.1.2010 10:03 (Mitsuoka).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice