- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Pa kak te nije sram stavit nekaj takvoga.
Daj se nauči cropat
Tu si več 5 godina i još niš
s obzirom da je nabrijana na ultra visokih 1150mhz temp od 80+ su ocekivane bez obzira na 3xventa! pogotovo ako u kucistu nemas dobro poslozene ventove!
Pa kak te nije sram stavit nekaj takvoga.
Daj se nauči cropat
Tu si več 5 godina i još niš
Molim bez visokih tonova. Moja greška i sta sad. I ja isto mogu reć da si nepismen sa "več" pa neću....
Ipraviš grešku i nikom ništa.LP
s obzirom da je nabrijana na ultra visokih 1150mhz temp od 80+ su ocekivane bez obzira na 3xventa! pogotovo ako u kucistu nemas dobro poslozene ventove!
Ma kakvih ultra visokih pa ja sam imao R9 270X PCS+ Powercolorovu na 1180mhz pa nije bila takva temp nikad, a šta sam radio sa njom od benchanja i ostalih s**nja
Kad smo vec kod toga, ova moja xfx dolazi do 100c u roku par min, dva venta na njoj, u kucistu 5x120mm tako da nema teorije da nije dobro hlađena. Da nosim to na reklamaciju ili
imam dvije r9 270x i jos nisam nikad vidio da su bile dosle do 80°C ma gigabyte zakon.
Kad smo vec kod toga, ova moja xfx dolazi do 100c u roku par min, dva venta na njoj, u kucistu 5x120mm tako da nema teorije da nije dobro hlađena. Da nosim to na reklamaciju ili
To je bas visoka temperatura , probaj staviti novu pastu i propuhat vente malo , ako vec imas garanciju nosi njima neka vide u cemu je problem.
Ima garanciju pa cu odnijet samo neznam kakva je politika servisa kod pregrijavanja, je li oni to uzimaju kao defekt nemam pojma
Dupli post
Ima garanciju pa cu odnijet samo neznam kakva je politika servisa kod pregrijavanja, je li oni to uzimaju kao defekt nemam pojma
Mora ti je uzeti na uvidjaj , inace bojim se da bi poslije izvjesnog vremena sa tom temperaturom doslo do kakvog damage na grafickoj. Bolje sprijecit nego lijecit ;)
Grafa je u redu, kuciste ti je zaguseno. Preko 65 ne bi trebala ici!
Otvori bocnu stranu kucista i testiraj

Nije zaguseno jer kako sam i naveo unutra su 5 venta, otvorio sam i stranicu pa je ista stvar. Grafa je jednostavno defektna te jedini nacin da snizim temp je da kroz trixx smanjim napon s 1222mv na 1160.
Ja imam MSI R9 270x, dva venta su na njoj...temperatura nikad ne prelazi 65C...Mislim da je dedina defekt, deda jesi gledao vrte li ti se ventovi na grafi, jer na toj temperaturi ventovi bi trebali ludjeti u tom kucistu.
Ja imam MSI R9 270x, dva venta su na njoj...temperatura nikad ne prelazi 65C...Mislim da je dedina defekt, deda jesi gledao vrte li ti se ventovi na grafi, jer na toj temperaturi ventovi bi trebali ludjeti u tom kucistu.
Vrte se, jedan zna malo "krckati" kad je na auto speed ali kad se pokrene igra normalno radi. Osim toga grafa je ful bucna u 3d, lose su napravili taj hladnjak
to je do xfx-a ja imam r9 270 (oc-ana 1050/1500), pa u nekim igrama zna doći do 80 (furmark 85), iako je cable managament savršen, 2 venta upuhuju, 3 ispuhuju, jednostavno mi se čini da je xfx-ovo hlađenje loše. iako na stock postavkama se drži na nekih 74, što je po meni opet loše obzirom na konkurenciju.
to je do xfx-a ja imam r9 270 (oc-ana 1050/1500), pa u nekim igrama zna doći do 80 (furmark 85), iako je cable managament savršen, 2 venta upuhuju, 3 ispuhuju, jednostavno mi se čini dajeu xfx-ovo hlađenje loše. iako na stock postavkama se drži na nekih 74, što je po mkeni opet loše obzirom na konkurenciju.
Bi li ti bio problem da nabacis par slika kako si sredio kabl menadzment?
to je do xfx-a ja imam r9 270 (oc-ana 1050/1500), pa u nekim igrama zna doći do 80 (furmark 85), iako je cable managament savršen, 2 venta upuhuju, 3 ispuhuju, jednostavno mi se čini dajeu xfx-ovo hlađenje loše. iako na stock postavkama se drži na nekih 74, što je po mkeni opet loše obzirom na konkurenciju.
Bi li ti bio problem da nabacis par slika kako si sredio kabl menadzment?
imaš tu sliku, doduše nije neka, jer mi je mobitel polako za otpis :D