Pitanje oko graficke kartice!

poruka: 14
|
čitano: 1.594
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina

Pozz ekipo!

Ovako ekipo prdnula mi je graficka (nvidia get force 440 2gb otisli rami) Odnio na servis i oni su ustanovili da su otisli rami!

Oni su je poslali na reklamaciju i kazu mi da ce trajat 2 do 3 dana! No međutim sad mi kazu da dobavljac nema trenutno kartica i da je kod njih jako velika guzva!

Danas sam pricao sa serviserom iz adm servisa koji ih je zvao i rekli su mu ovako!

Da ovih kartica ko mojih vise nema i da cu dobit neku seriju 6 e sad msm da je rekao navjerojatnije gt 640 dali to vrjedi tj dali je bolje ili losije od moje! Ja se bas ne razumijem oko grafickih ono znam citat brzinu al mene zanimaju vasa misljenja!

I kazu da trenutno jos nije moj zahtjev dosao na red a kod njih je 8 dana! A sad vas molim da mi vi kazete sta mogu ocekivati!

Kresimir
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
odjavljen
Re: Pitanje oko graficke kartice!
keki kaže...

Pozz ekipo!

Ovako ekipo prdnula mi je graficka (nvidia get force 440 2gb otisli rami) Odnio na servis i oni su ustanovili da su otisli rami!

Oni su je poslali na reklamaciju i kazu mi da ce trajat 2 do 3 dana! No međutim sad mi kazu da dobavljac nema trenutno kartica i da je kod njih jako velika guzva!

Danas sam pricao sa serviserom iz adm servisa koji ih je zvao i rekli su mu ovako!

Da ovih kartica ko mojih vise nema i da cu dobit neku seriju 6 e sad msm da je rekao navjerojatnije gt 640 dali to vrjedi tj dali je bolje ili losije od moje! Ja se bas ne razumijem oko grafickih ono znam citat brzinu al mene zanimaju vasa misljenja!

I kazu da trenutno jos nije moj zahtjev dosao na red a kod njih je 8 dana! A sad vas molim da mi vi kazete sta mogu ocekivati!

ajd razmisli malo...440 vs 640. druga opcija ti je da nadoplatiš za neku ako ti dopuste a trebali bi. upitaj ih za to kad se čuješ s njima. to bi ti najbolje odgovaralo ako ti par stotina kna nije problem.

embrace whatever may come
14 godina

Sumljam da ce ti dati GT640 posto je graficka dosta jaca od GT440 prije da ces dobit GT630/620.

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
eywa33 kaže...
keki kaže...

Pozz ekipo!

ajd razmisli malo...440 vs 640. druga opcija ti je da nadoplatiš za neku ako ti dopuste a trebali bi. upitaj ih za to kad se čuješ s njima. to bi ti najbolje odgovaralo ako ti par stotina kna nije problem.

a sta da uzmem onda ako nadoplatim koju??

Kresimir
14 godina

Koliko mislis nadoplatit?

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
ivanzu kaže...

Koliko mislis nadoplatit?

jedno cca 200-300 kn maksimum!

Kresimir
14 godina

Mislim da bih mogao dobiti GT640 ili 650.

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
ivanzu kaže...

Mislim da bih mogao dobiti GT640 ili 650.

Meni je bitno da mi ne uvale slabiju i da mi napajanje izdrzi jer nije bas jako! Cx 430w ! Msm nisam imao nikakvih problema sa njim samo se bojim da nebude preslabo!

Kresimir
12 godina

Ovo je fakat smijesno meni su rekli da je prosjek 5-8 dana a ja cekam vec 10 dana! Pa jbt vec bi sam doma napravio graficku karticu!

Ja znam da nisam jedini i da ima jos zahtjeva ali brate mili nema ih tolko da se moram ceka 10 i vise dana!

Dajte mi recite samo tko je ovlasteni serviser za graficke kartice nvidia ? I zar je tolko posla da se treba cekat 10 i vise dana da bi izvrsili reklamaciju ?

Kresimir
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
ivanzu kaže...

Sumljam da ce ti dati GT640 posto je graficka dosta jaca od GT440 prije da ces dobit GT630/620.

Zamjena u garantnom roku, kad se vise ne moze nabaviti isti proizvod, se vrsi prema njegovoj cijeni kad je kupljen.

Tako da ako je kupio 440 kad je tek izasla i imala prilicno visoku cijenu sad bi mogao dobiti cak i 650 {#}

Provjereno u nekoliko ducana.

Battlelog: [G] CyberDemonVZ
15 godina
keki kaže...

Dajte mi recite samo tko je ovlasteni serviser za graficke kartice nvidia ? I zar je tolko posla da se treba cekat 10 i vise dana da bi izvrsili reklamaciju ?

Mogao si na jamstvenom listu koji ti je naljepljen na kutiji od grafe pogledat ko je ovlasteni servis za tvoju grafu ( Msan , Microline ... ) i direktno njima poslat grafu ! 

Music As A Weapon !!
12 godina
Haf932 kaže...
keki kaže...

Mogao si na jamstvenom listu koji ti je naljepljen na kutiji od grafe pogledat ko je ovlasteni servis za tvoju grafu ( Msan , Microline ... ) i direktno njima poslat grafu ! 

Nije mi jasno koja je razlika slao ja ili slao adm servis! Oni su poslali isti dan kad sam im ja i donio karticu!

Kresimir
12 godina
keki kaže...
Haf932 kaže...
keki kaže...

Nije mi jasno koja je razlika slao ja ili slao adm servis! Oni su poslali isti dan kad sam im ja i donio karticu!

evo ja sam čekao od 4.11. do 19.11. reklamaciju grafe u ADMu, al to nema veze s njima kad oni šalju grafu uvozniku na servis i to pošalju u roku jednog radnog dana tak da i direktno uvozniku odneseš možda bi jedan dan uštedio

mislim da je realno da u roku 2 tjedna bude izvršena reklamacija, a ak bude kreće super, da sad čekaš mjesec dana onda već ne bi bilo uredu al 10 dana i od tih 10 dana bilo je kolko radnih možda 7 tak da ono, strpljenje je vrlina

12 godina
Kamikaza1600vti kaže...
keki kaže...
Haf932 kaže...
keki kaže...

evo ja sam čekao od 4.11. do 19.11. reklamaciju grafe u ADMu, al to nema veze s njima kad oni šalju grafu uvozniku na servis i to pošalju u roku jednog radnog dana tak da i direktno uvozniku odneseš možda bi jedan dan uštedio

mislim da je realno da u roku 2 tjedna bude izvršena reklamacija, a ak bude kreće super, da sad čekaš mjesec dana onda već ne bi bilo uredu al 10 dana i od tih 10 dana bilo je kolko radnih možda 7 tak da ono, strpljenje je vrlina

Ma nije meni problem cekat!

Nego nije mi jasno zasto to ide tako sporo!

Oni moraju testirat grafu tj provjerit dali je ispravna za to im je potrebno cca 5 min maksimum!

I poslat novu grafu adm-u a za to je potrebno cca 10 min!
Da nemam dobro frenda koji mi je posudio grafu bio bi bez kompa ali ok! Jos cu se strpit!

Kresimir
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice