ufff dosta kosta !...ja sam svoju PoV 680gtx u 6. mj. platio 4.5kj opet su povecli cijene flagshipova pas masters
Nvidia GTX 700 info
- poruka: 595
- |
- čitano: 92.395
- |
- moderatori:
DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
papreno,papreno..tauzenka Ojra tu,tauzenka dolara tamo,nakupi se ako hoćeš top stroj sastaviti
ma ne treba uopće nove kupovat high-end grafe već stare 4-5 mjeseci sa garancijom još 2,5godine i super...puno povoljnije prolaziš...ili eventualno model slabiji kupiš novi
Opet nvidia sama sebi konkurent jer razlika gtx780 i titana oko 3% ? klik
naravno,pošto AMD nije konkurencija,moraju sami sebi..
When one facepalm is simply not enough.
Sta ces, neki ljudi niti prate sta se događa, niti ko cega koliko prodaje.
pa to je i ocekivano titan je totaln fail od kartice i bzvz skup.
ljepo za 5k sa 780 gtx imas skorom ko titan perfe a platio si 3,5k manje
cant wait da dojdu ;)
ma nije titan fail nego samo dobitak za one kojima treba tesla gpu a titan im omogučava isto samo za duplo manje love,tako da je i tu nvidia sebe zayebala
Shading Units:2304
TMUs:192
ROPs:48
SMX Count:12
Što označava TMU i ROP ?
SMX to znam da su streaming multiprocessori, a shading units to je broj CUDA jezgri. Može li mi netko objasnit ova druga 2 pojma?
Podaci od GF GTX 780
Upravo naletio na zanimljiv info,pa cu rado sherat sa vama
http://videocardz.com/41960/first-geforce-gtx-780-review-leaks-out-inno3d-gtx-780-ichill-exposed
Obavezno pogledajte tablice,vrlo zanimljive brojke.
Kak mi je zao sto nasi uvoznici rade veliku pljacku,nadam se da cifra ide ispod 5k kn.
isuse, ova grafička izgleda fenomenalno
Upravo naletio na zanimljiv info,pa cu rado sherat sa vama
http://videocardz.com/41960/first-geforce-gtx-780-review-leaks-out-inno3d-gtx-780-ichill-exposed
Obavezno pogledajte tablice,vrlo zanimljive brojke.
Kak mi je zao sto nasi uvoznici rade veliku pljacku,nadam se da cifra ide ispod 5k kn.
Ajde pa nije ni 1.7. daleko tako da će se moći nešto i izvana nabaviti...
Inno3D iChill GTX 780 Ice Dragon
iss 300gb per sec
u cmarku temp 80?na ovoj mrcini od hladnjaka.. ???
Kakve performanse takva bu i cijena.. A cijena bu bila da padnes na guzicu..
Cekam ostale slabije modele 760 itd.
mozda u poceku bude 5 k al za mj dana bu to palo na 4.5 isto kao 680gtx pricam za nereferntne modele ;)
cca-- gtx 760ti ~ 3000kn, 770~4k , 780 ~5k+
nevidija gradi novu zgradu.. jbga treba platit baustelce..
GeForce sluzbeno o GTX 780;
http://www.geforce.com/whats-new/articles/introducing-the-geforce-gtx-780
$649-> oko 3800kn,sad' kad uracunamo tipicnu pljacku, cijena oko 4.5k kn.Sumljam da ce ici preko 5k kn.
Neka zaje*ancija ili?
Svakako treba pricekati ulazak u EU, pa cemo vidjeti hoceli i dalje drzati takve cijene...smradovi jedni overprajserksi
Neka zaje*ancija ili?
Ma muljaju, kod njih uvijek ima sve, a kad nazoveš, trenutno nemamo, baš smo maloprije prodali zadnju!?
Za ostale, evo review s referentim hlađenjem, ne referentnim i SLI!?
kad nema amd čime uzvratit onda divljaju sa početnom cijenom 650$, besmislena je kupovina ovog rebranda pokraj prijašnje koja je do 40% jeftinija
ajmo ovak jedno moje logicno razmisljane na godisnjoj bazi od 2 poznata pc shopa :)
u adm-u ce poscetna bit 5k pa ce savki tj padat za 80kn kuna i stat na 4.5 i bice samo par kodmada za prodat u prvoj rudni ;) ...
a u linksu ce bit 5.5 k i tak ce ostat cijena par mj. i bice dostupna odmah ali i vise komada
links 6000 kn sigurno
uglavnom cim padne na 4.5 ja je uzimam :)
ma daj zezaš pa imaš gtx680,besmisleno ali razumin te -hardwarefilija