Nvidia gtx 670 Club

poruka: 42
|
čitano: 5.856
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
Nvidia gtx 670 club

ewo da otvorim jednu temu pošto vidim da je još nema...

napišite vaša iskustva,preporuke,kako ste ih oc ili ne,koje modele imate,dali ste zadovoljni,imate li problema i sve ostalo vezano za 670-ke

p.s ponosni vlasnik msi 670 pe/oc {#}

ewo malo moje ewo malo moje
razorblade
Poruka je uređivana zadnji put sri 1.5.2013 9:29 (mariolla79).
Moj PC  
11 1 hvala 0
12 godina
Nvidia gtx 670 Club

Molim brisanje teme,jer vidim da nema zainteresiranih...hvala

razorblade
Moj PC  
0 4 hvala 0
13 godina
neaktivan
Nvidia gtx 670 Club

Ja imam Gigabyte GTX670 WF3 već nekih 6 mjeseci i radi ko singerica. Bez ikakvih problema, driveri su stabilni. Nisam je još OC, ali namjeravam u skorije vrijeme stim da ne znam sa kojim bih taktovima počeo. Također, u planu mi je da za neko vrijeme ubacim još jednu tj. kada primjetim da mi performanse padaju, iako ne patim od toga da moram sve igrati na max detaljima :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
Nvidia gtx 670 Club

ohooooo...pa netko se i javio...ajmo ljudovi pa valjda ima 670-etica jos {#}

razorblade
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Nvidia gtx 670 Club

Kolega mariolla kako to da prodajes svoje gtx-ice? Ta PE je oduvjek bila kartica mojih "snova " ;D... Uvijek me mucilo sto nisam pricekao malo duze, i usparao malo vise novaca i kupio ju...

Ajd malo napisi svoja iskustva snjom, kakav je hladnjak, glasnoca hladnjaka i tako :). Da cujemo iz prve ruke. LP

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
Nvidia gtx 670 Club

iskustva su mi odlicna...hladnjak je predobar....u 3d marku na prvom benchu,mislim da je cloud se zalaufaju na 1200 fps i necuje se coil wine uopce,dok sam imao 7950 i 660 ti cuo se...najvise sto su ventovi dosli u loadu su 50 posto i meni necuju se na uho...,ali mislim da moje uho nije kompetentno jer meni buka toliko ni nesmeta..jace mi se cuju sp 120 od corsaira na mugenu3...temp mi max dosla do 65 ..prodajem ih zato jer momentalno nemam sli na ploci,makar bi htio to probat kad kroz mjesec dana dodje nova mb i proc...radje bi single gpu...ali bumo vidjeli mozda mi se i svidi sli....ak ne piknut cu jednu 770...760 je izmedju 660 ti i 670...780 je preskupa...ali necemo {#}

{#}

razorblade
Poruka je uređivana zadnji put pet 28.6.2013 20:57 (mariolla79).
Moj PC  
1 0 hvala 1
12 godina
Nvidia gtx 670 Club

Evo i mene u 670 klubu,hvala Mario :)

Inace presao na nju sa msi gtx 660ti pe oc i skok je itekako primjetan u naslovima tipa Metro LL gdje sam prije morao iskljucit teselaciju da bih imao fluidnost dok sad imam teselaciju na max i potpuno fluidno :) Inace najvise temp na njoj sam zabiljezio u Grid 2 benchu 77c.

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
Nvidia gtx 670 Club

Hello kolega,zadovoljan s 670?treba ti bolje kuciste i bolji air flow,bit ce manje temp..pozz denis

razorblade
Poruka je uređivana zadnji put pon 29.7.2013 19:23 (mariolla79).
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
Nvidia gtx 670 Club

Jos pitas? :) :) Bit ce mi taman do serije 8 :)

EDIT:ma u pitanju su ove ljetne paklene temperature jer i frendu koji ima istu grafu i amd fx 8350 su temperature jako slicno ali to su naravno sa stock postavkama venta na grafama,male modifikacije rada venta kroz afterburner bi to snizile ali nema potrebe jer su to max zabiljezene u benchmarku a prosjecne su dosta nize....

Poruka je uređivana zadnji put pon 29.7.2013 19:27 (MEGATAMA).
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
Nvidia gtx 670 Club

Bas mi je drago da si zadovoljan

razorblade
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
Re: Nvidia gtx 670 Club

Imam ja Asus N670 4GB Direct Cu II, evo slike

Nino Tomas
14 godina
protjeran

Tek sam je kupio čekam kompjuter novi da složim pa da je probam.LP

Nino Tomas
13 godina
protjeran
ninofreak12345 kaže...

i mislis je staviti na taj stari 775 quad? reci da se salis?{#}...

||| Intel Core™ i7 inside |||
12 godina
Nvidia gtx 670 Club

Pa napisao je da ceka novi komp

razorblade
Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
Stjepanj kaže...
ninofreak12345 kaže...

http://www.bug.hr/forum/topic/komponente-procjene/procjena-rampage-extreme-x48q9650es8gb-ddr3/188354.aspx?page=0&jumpto=3699405&sort=asc&view=flat

14 godina
protjeran
Stjepanj kaže...
ninofreak12345 kaže...

Ne necu stavljat na starog quada jer je ta konfa prodana kao što ti je kolega iznad pokazao.

Samo nisam još promijenio konfu u Moj PC, tek kad dođe nova konfa pa ću promijenit.

A što se tiče grafe biće na ploči MSI Big Bang Xpower II LGA 2011 sa i7 3970x

Nino Tomas
13 godina
protjeran
ninofreak12345 kaže...
Stjepanj kaže...
ninofreak12345 kaže...

Ne necu stavljat na starog quada jer je ta konfa prodana kao što ti je kolega iznad pokazao.

Samo nisam još promijenio konfu u Moj PC, tek kad dođe nova konfa pa ću promijenit.

vec bi i vrabci na grani skuzili da sam bio brzoplet!{#} no zanima me cemu ce ti sluziti taj proc od 10000kn? ako nije tajna!LP za igre?

13 godina
Nvidia gtx 670 Club

Baš me zanima zašto baš i7 3970x????

edit:rofl. evo Stipan me preteće

AUDIOFIL
Poruka je uređivana zadnji put pet 16.8.2013 21:42 (volegradele).
Moj PC  
2 4 hvala 0
13 godina
Stjepanj kaže...
ninofreak12345 kaže...
Stjepanj kaže...
ninofreak12345 kaže...

vec bi i vrabci na grani skuzili da sam bio brzoplet!{#} no zanima me cemu ce ti sluziti taj proc od 10000kn? ako nije tajna!LP za igre?

10000 kn uf prečero malo tama za razliku u tvojoj i pravoj cijeni kupim si novog i7 3770K koji je sličan ili bolji od tog i7 3970x!!!

AUDIOFIL
12 godina
neaktivan
Nvidia gtx 670 Club

Može si ga priuštiti. Koji drugi razlog treba?

Pretpostavljam da će krenuti spike o isplativosti i iskoristivosti - pa da se to odma rješi - zašto neki voze dick-up gradske SUV-ove npr. Q7 kad im za gradsku vožnju može jeftinije doći auto gradske klase npr. Clio?

kuku lele

6 2 hvala 0
13 godina
Nvidia gtx 670 Club

Ne kužim te spike može si ga priuštit,pa mogu i ja pa šta sad,opet me vodi logika zašto imat nešto skupo kad mogu imat isto ili bolje za puno manje para,čisto logičko pitanje i razmišljanje,ne vidim nikakav problem u tome!

Ne znam možda ima neki drugi razlog pa pitam,možda ga dobio za male pare,možda je ploču dobio pa želi najbolji proc,posao šta ja znam,zato pitam!!

AUDIOFIL
Moj PC  
1 4 hvala 0
14 godina
Nvidia gtx 670 Club

Što ti nije jasno? Kakva logika? Pa čim su u pitanju ovakve komponete stvar je ili u ozbiljnom poslu ili je entuzijast, ako je ovo potonje onda je logika isključena.

Zašto bi uzeo 3770 kada može imat ovu zvijek? Ajde sada logički zaključi.

Remember, remember the Fifth of November.

1 1 hvala 0
17 godina
Apachy kaže...

Što ti nije jasno? Kakva logika? Pa čim su u pitanju ovakve komponete stvar je ili u ozbiljnom poslu ili je entuzijast, ako je ovo potonje onda je logika isključena.

Teško da je ijedno od tog dvoje, ako mijenja ~5 generacija starog quada.

Problem je do ljudske zavisti, čovjek sam raspolaže sa svojim novcima (kojih očito ima) i mi nemamo ništa s tim...

Fortune favours the brave
Poruka je uređivana zadnji put pet 16.8.2013 22:16 (Hyperion).
13 godina

Apachy kaže...

Ma kakve komponente,stara serija grafike ,alo eee GTX 670,i matična od MSI BIg Bang ,pa taj proc novi košta kao to dvoje skupa!!

Taj proc je zanemarivo bolji,a dosta skuplji!!!

AUDIOFIL
13 godina
protjeran
Apachy kaže...

sry ali morao sam kad se sjetim!{#}

ninofreak12345 kaze:

Vi neznate što pričate naravno da je bolja asus n670 4gb od asus n670 2gb pa današnje igre bolje rade na ovim skupim karticama od 4gb nego na 2gb,naravno da bi još dobila na snazi grafička od 4gb(misli se na ove skupe) trebala bi imati na raspolaganju 16gb rama radne memorije za dodatnu snagu  iako će i na 8 gb radit dobro.Meni je monitor 24" i znam da će biti bolje sa ovom asusovoj sa 4gb nego sa 2.Danas se kod ovih skupih kartica uzimaju verzije sa 4gb ne 2 pustite vi niske reze od viška glava ne boli.Recimo max payne 3 znamo da guta puno grafičke memorije i tek sa pravom karticom od 4gb ide fps preko 40-50.To sam vidio da je istina na svoje oči prematome neću se raspravljati više.{#}

i onda ja dobijem 8 td!{#} a ljepo sam poslje rekao da sam bio brzoplet s pitanjem! i sljedece moje pitanje je bilo ozbiljno(za sto ce sluziti pila? igre? pa iz ovakvih odgovora sigurno za "ozbiljnom poslu ili je entuzijast " nebi bas rekao, otud i ova moja rijec "igre") neznam uopce cemu tolika pjena...

jos nam samo fale djeca iz 1b razreda na forumu da nam sole pamet s ovakvim postovima...admin nek obrise ovaj post ak smatra da sam pretjero!{#} LP

14 godina
protjeran

Odgovorit ću svima evo: Procesor sam platio 5000kn. Ovaj procesor sam kupio iz razloga što sam imao priliku nabavit MSI Big Bang Xpower II i naravno na ovu ploču bi bilo šteta ne staviti i najjači proc na svijetu kad sam već imao para i mogućnost nabaviti ga, drugi razlog je što u zadnje vrijeme puno radim u zahtjevnim 3D aplikacijama zbog posla, a i radi svoga gušta, npr Autocad 2013, Body Paint 3D, Strate 3D CX, Adobe Photoshop, Google Sketchup i Cinema 4D.

Treći razlog zašto sam baš kupio ovaj proc je to da želim bit miran barem što se tiče proca 5,6 godina bez razmišljanja, i zbog toga što planiram stavljat kartice u SLI i još puno puno razloga ima. Naravno volim u slobodno vrijeme i zaigrat nešto i tako. A što se tiče grafe ona je privremeno kod mene planiram je promjenit početkom 2014god, sa nekom hd7990 ili GTX690 ili s onom što tada bude najjača na svijetu. I kao što ste većina već pogodili istinski sam ljubitelj ekstremnih komponenti.

Eto ako imate još neko pitanje rado ću svima odgovoriti.LP

Nino Tomas
15 godina
neaktivan
Nvidia gtx 670 Club

Dobar vam je ovaj klub. Druželjubljiv. {#}

Optimizam je nedostatak iskustva.
Moj PC  
3 1 hvala 0
14 godina
neaktivan
Nvidia gtx 670 Club

Koji je fail kupovati 4gb verziju, koji je to marketinski trik, 256 bitni bus ne moze ni efikasno da iskoristi to.

Opet kad se pređe dvije GB dolazi do streamanja.

multi-gpu 4 live
Moj PC  
2 1 hvala 0
14 godina
protjeran

Kažem još jednom grafu mijenjam početkom 2014god

Nino Tomas
14 godina
neaktivan
Nvidia gtx 670 Club

Znam, procitao sam, nego govorim da netko drugi ne kupi i ne plati djabe za nista.

multi-gpu 4 live
Moj PC  
1 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice