takoder
NVIDIA Blackwell 50xx
- poruka: 2.881
- |
- čitano: 289.228
- |
- moderatori:
DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Kad nema 4080/4090 po normalnim cijenama, pala je 5080
De sibni link da si i ja jednu zemim
Ali ne šalju u kod nas?
Imam samo opciju preorder...Al cijena realnija
Jbg ne salju u Irsku. Ak neko zna da ima shop koji salje bilo bi super.
Edit :Nasao ove al nema delivery option samo collect from store , a prije 3 god od njih narucio cijelo racunalo.
Cijena je sasvim ok. Nikad nisam iz UK-a placao posebno carinu.
Sibnuo sam im mejl sa pitanjem gdje je dostava za preorder iteme : )
Tko im je kriv kad su zaboravili praviti automobile, pa elita ne vozi više Cadilac, već Mečku.
Da, ako se to dogodi (spominju utorak), EU je nagovijestila da će isto tako udariti carine na amerikanske proizvode.
Eto, nas najviše zanima informatička oprema, a plin ?
*Trumpova carina od 25% na robu iz Kanade i Meksika te 10% na proizvode iz Kine stupa na snagu u utorak i obuhvatit će širok spektar proizvoda, od tekile do automobila. Kanada i Meksiko već su najavili odmazdu, a kanadski premijer Justin Trudeau rekao je da će Ottawa uvesti 25% carine na američku robu u vrijednosti od 155 milijardi kanadskih dolara (102.2 milijardi eura). Peking je također zaprijetio protumjerama kao odgovorom na Trumpove poteze. (Index 2.2. 2025)
Eto, ako uvedu carinu od 25%, isto će napraviti EU, roknit će im 25% na američke proizvode, a tu pušimo najviše mi siromašniji dijelovi EU.
Kad pogledate ilustraciju, skoro isto uvozimo, koliko i izvozimo amerikanskih proizvoda.
Elita ti je na Lexusu,Toyoti,Acuri i Hondi......a i Korejanci nisu daleko.No na stranu to,sranje je,kaj on od odredbe koju najavi do te odredbe da stupi na snagu,mu trebaju dva dana........ne zaboravimo da republikanci drze i Senat i Kongres.Uz sve te najave ko bu kome bolje smjestil,recesija koja ne jenjava itd.,bude zanimljiva buducnost a nadrljal bude opet obican covjek jer lopovi su se pobrinuli.
Imam samo opciju preorder...Al cijena realnija
Koliko je skuplja toliko je i jaca od 4080 Super, i dalje je to drek od cijene
Kad nema 4080/4090 po normalnim cijenama, pala je 5080
Mrak.Golden Sample crnog baruna je za cijenu i kvalitetu best buy.Moj crni barun 4080 GS na 76% power limita zakucava klok na 2860 Mhz.
Slažem se..al to sam rekao zbog toga što mislim da neće puno jeftinije ići od 1200-300eura u skorije vrijeme
Ali ne šalju u kod nas?
Ja naručio kod bratića u Njemačku :)
Pa nize od 1300 sigurno nece... 1000+25% PDV + marza. 1300 EUR je neki minimum koji se moze ocekivat. Za karticu xx70 ranga
Cestitam. Ja sam isto jednu narucio.
Isto gainward? Ili si palit gamerock?
Ja sam si uzeo kod nas. Imam neke kanale pa sam si uspio rijesiti.
Uzeo sam ASUS TUF Gaming OC
Po kojoj cijeni?
Po kojoj cijeni?
Ma to se ne pita :P
Nesto simbolicno.
dostupna gigibajt Windforce OC SFF 5080 u ADM-u.. pa ko favorizira gigibajt ili ga nije briga za brand... feel free :)

keka 800 kod nas ?
LOL

Izgleda kako su ovi prvi driveri popriličan fail koliko ljudi javlja greške. Ne samo nova serija nego sve šta god gmiže i leti.
Ja se već danima premišljam hoću li upiknuti RX 7800 XT, a ovi kolege hladno daju 1800 € za 5080.
Sutra ću kupiti, u inat dušmanima, sektama, bacačima sihri itd.
keka 800 kod nas ?
LOL
Misliš 1800 keka
Jednom se zivi kolega,
go for it !
Izgleda kako su ovi prvi driveri popriličan fail koliko ljudi javlja greške. Ne samo nova serija nego sve šta god gmiže i leti.
Bome da, ja ih instalirao i ostao bez zvucne na pc i jos neki k ali sam zaboravio kaj, za nepovjerovati vjerovatno najveci bug kaj sam vidio u 25g s nvidiom, no jedan obicni restart je sve vratio u normalu
Jeli da ti plješčemo
cijena oscilira od 1200 do 1800.
Šta je to za nas.