NVIDIA Blackwell 50xx izdvojena tema

poruka: 2.937
|
čitano: 297.293
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
4 godine
Re: NVIDIA Blackwell 50xx
ZGamer kaže...

Boro ne igram pubg već godinama,ali ta slika mi izgleda kao na starim rambo igricama 

Hahah, 1080p

Intel i5 14600Kf@6.1Ghz Asrock Z790 Pro Rs Asus Rtx 4070 Ti Super 16gb @3ghz Thermalright Frozen Prism 360mm GskiLL 2x16GB DDR5 6400 cl30 Trident Z5 Samsung 28" LU28R55 4K
10 godina

Deder ti nama opali jednu u 4k 

...nek i deda vidi!

Poruka je uređivana zadnji put pet 14.2.2025 13:22 (ZGamer).
14 godina
toxic kaže...

Pogledajte obvezno, prije ili kasniije svaka 5090 ce roknut... ovo treba hitno fix, vjerujem da ce pocet i 5080 rokat polako..

Pocele su i 5080 

Another User Sees Melting Of 16-Pin Connector On The PSU Side, But This Time With NVIDIA's RTX 5080

Biti ili ne biti pitanje je sada.
15 godina
NVIDIA Blackwell 50xx

To je slika na visokom PPI

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
NVIDIA Blackwell 50xx

Kolko vidim asusova napajanja gore,ja do nedavno nisam niti znao da su ih počeli prizvoditi ,ali sam vidio da je Corsair izbacio liniju nextgen psu ready,3.1-5.1 standardi.Zanima me jel se ijedno od tih zapalilo?!

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
forumaš kaže...

To je slika na visokom PPI

Da, katastrofa, jebem ti sve pa šta je ovo da poludiš, kao iz štrumfova iz 83g. na 4k ekranu....za popit jednu praljkovaču

11 godina
NVIDIA Blackwell 50xx

Ima i jedna skurena 7900xtx na redditu, doduse, lik je koristio neki na izgled jeftin konektor 90 stupnjeva...

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
NVIDIA Blackwell 50xx

kako bi bilo lijepo da se jos pojaca to kurenje, pa da moraju povuc nazad sve, to bi im bio tako lijep udarac, pa nek dignu jos za 200€ cijenu

Moj PC  
5 0 hvala 2
17 godina

Isto bi im bilo, jedino možda neka kolektivna tužba, pa da imaju još dodatno po đepu, mada to je kao cucku muha, puni su ko brod na žalost

vidjet čemo kakav bude tijek događaja, ako pređe u masovku moglo bi se nešto zavrtit kontra njihovih leđa...

Poruka je uređivana zadnji put pet 14.2.2025 14:57 (Wiz3m4n).
16 godina
NVIDIA Blackwell 50xx

Znači rtx5070ti oko 1200€ Europa. Jebaji ga novo je to lijepo upakirano sa novim datumom isteka trajanja.

https://videocardz.com/newz/first-geforce-rtx-5070-ti-cards-at-msrp-spotted-at-retailers-all-two-of-them

DarthMarkus kaže... Normalno da radi fluidnio kad ti fali pol galaksije hehe
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina

Aha,europske cijene ne vrijede u hrv...ja garantiram da ih nebude ispod 1400-1500 u našim dućanima.Ipak smo mi standardom bolji od ostatka Europe 

17 godina
NVIDIA Blackwell 50xx

samo uzmite u obzir da caseking inace ima barem 300e skuplje cijene od najeftinijih njemackih shopova, pa nece biti bas toliko visko

Poruka je uređivana zadnji put pet 14.2.2025 16:26 (Gemmy).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
ZGamer kaže...

Aha,europske cijene ne vrijede u hrv...ja garantiram da ih nebude ispod 1400-1500 u našim dućanima.Ipak smo mi standardom bolji od ostatka Europe 

Bit će jednake cijeni 4080super. U mindfacory se odavno rasprodale rtx4080super.Pametni vidili da je rtx5080 prepakiran proizvod sa primium cijenom i ajmo kupuj dok ima.

Poruka je uređivana zadnji put pet 14.2.2025 16:34 (dery).
17 godina
dery kaže...
ZGamer kaže...

Bit će jednake cijeni 4080super.

jel trenutnih, ili onih od pred tjedan dva? :D

10 godina

Ne već su kupovali kaj je bilo na stanju,sad imaš u svim ti shopovima po par tisuća preordera koji čekaju isporuke

16 godina
ZGamer kaže...

Ne već su kupovali kaj je bilo na stanju,sad imaš u svim ti shopovima po par tisuća preordera koji čekaju isporuke

Preorder ekipa.

9 godina
NVIDIA Blackwell 50xx

Evo Roman veli da je Nvidia kriva za kablove

If Microsoft ever made a product that didn't suck ... it would be a vacuum cleaner.
Moj PC  
1 1 hvala 0
14 godina
NVIDIA Blackwell 50xx
Poruka je uređivana zadnji put pet 14.2.2025 16:59 (Zizo).
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
NVIDIA Blackwell 50xx

Rtx 5070 ti i dalje ostaje lucnh za 20.02 a običan 5070 su obustavili do 05.03 da vide što će AMD izbaciti od Radeon RX 9000 i po kojoj na kraju cijeni. Mudrno nema šta 

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
NVIDIA Blackwell 50xx
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
NVIDIA Blackwell 50xx

Znaci da i RTX 5080 bez obzira na svoju "neveliku" glad za naponom,ipak ima "spikove u neistrazena polja" za kaj proizvodaci napajanja nisu bili spremni....barem meni tak izgleda.Bude svega iz toga izaslo,pogotovo dok su krajnji korisnici dali gadne pare za taj proizvod.

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina

Čobani,bilo mi je čudno kak sad 5080 kad je manji tdp od 4090 a njih su "popravili"

17 godina
NVIDIA Blackwell 50xx
Santana kaže...

Evo Roman veli da je Nvidia kriva za kablove

Čekaj, RTX 2000 i GTX 1000 kartice su standardno imale mogućnost da prate koliko struje ide preko kog konektora, 3090Ti je imao 12VHPWR konektor koji je mogao da radi load balancing, AMD kartice imaju load balancing, ali RTX 4000 i 5000 kartice nemaju? Je l' to zato što su jeftine, pa se moralo štedeti na sitnicama koje većina korisnika (kojima se kabl ne otopi) ionako neće primetiti?! Kad god pomisliš da više ne mogu da te iznenade, Nvidia nađe novi način.

WP/WM fanovi, prestanite više lagat ovaj napaćeni narod, nemate to pravo!
Poruka je uređivana zadnji put pet 14.2.2025 17:13 (Ivan(4)).
Moj PC  
2 0 hvala 1
7 tjedana
NVIDIA Blackwell 50xx

zanimljivo, ja sam narucio cablemod-ov kabel za 5090, takodjer posjedujem isti za 4090 i do sad nikakvih problema. 

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
Zizo kaže...
toxic kaže...

Pogledajte obvezno, prije ili kasniije svaka 5090 ce roknut... ovo treba hitno fix, vjerujem da ce pocet i 5080 rokat polako..

Pocele su i 5080 

Another User Sees Melting Of 16-Pin Connector On The PSU Side, But This Time With NVIDIA's RTX 5080

wow :)

nego evo jedan novi video. pogledajte do kraja i potvrduje onaj sto sam postao prije.

naime frajer je doslovno precviko 4 zice i 5090 radi i radi furmark.... dakle safety issue na najjace i to platis ko suho zlato i imas u kuci...

Bnet: mNik987#2148
14 godina
toxic kaže...
Zizo kaže...
toxic kaže...

Pocele su i 5080 

wow :)

nego evo jedan novi video. pogledajte do kraja i potvrduje onaj sto sam postao prije.

naime frajer je doslovno precviko 4 zice i 5090 radi i radi furmark.... dakle safety issue na najjace i to platis ko suho zlato i imas u kuci...

No,pa to je cirkus!Nimalo mjesta za disanje,ko da ti neko sjedi na prsima i veli da dises.To je zlatno pravilo prilikom sklapanja pc-a,da uzmes neko kvalitetno napajanje i da prilikom opterecenja sustava,napajanje ima barem 150-200w lufta.Ovi pa navlace takvu struju po zicicama kaj je samo pitanje dok bu se skadilo.

13 godina
NVIDIA Blackwell 50xx

Ja cu reci svoje misljenje Radeon vs Nvidia. Imao sam Sapphire Nitro 5700 XT i Giga 6800XT nedavno. Isto tako 2070, 3070 i 1050ti i sada privremeno 1070 dok ne uleti nesto jace. Sa oba modela Radeonki od prvog dana sam imao problema. Sto od mutavih paljenja ventova, losih drajvera, ne rada rgba na grafi itd. Naspram Nvidie od prvog dana otkad su bile ustekane u komp i updejtane na drajvere nikakvih problema. Tihe, necujne i rade svoj posao bez ikakvih crasheva. Tako da u moj komp ide samo Nvidia od sad pa na dalje. Ja bi rekao da je to nesto slicno kao Xiaomi (puno nudi, losa optimizacija) vs Iphone (softwerski vise, manje savrseno).

Poruka je uređivana zadnji put pet 14.2.2025 17:54 (monsieur).

1 11 hvala 0
12 godina

A di bas Xiaomi, boze, da si bar napisao Samsung kao drugi najbolji.

AMD je puno inovacija donio korisnicima a nije naplacivao zrak kao NV i Apple.

Nek si sretan i iskljuciv.

Lp

scion of the storm
Poruka je uređivana zadnji put pet 14.2.2025 19:17 (metallic).
16 godina
dery kaže...

Znači rtx5070ti oko 1200€ Europa. Jebaji ga novo je to lijepo upakirano sa novim datumom isteka trajanja.

https://videocardz.com/newz/first-geforce-rtx-5070-ti-cards-at-msrp-spotted-at-retailers-all-two-of-them

RTX 4070 Ti Super MSRP = 799$

RTX 5070 Ti MSRP = 749$

Znaci RTX 5070 Ti ima 50$ manji MSRP nego RTX 4070 TI Super sto znaci trebala bi biti jeftinija nego RTX 4070 Ti Super.

Zanima me RTX 5070 Ti, ali ne postoji niti teoretska sansa da bi za nju dao vise od 950€ max, a i to bi morao biti jako dobre volje.

Sve iznad neka si oni svoju mamu scalpaju.

Bolje šutjeti i biti smatran glupim, nego progovoriti i otkloniti svaku sumnju.
Poruka je uređivana zadnji put pet 14.2.2025 19:07 (Mauro).
15 godina

pa počasti se, jednom se živi.

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice