Nvidia 3xx

poruka: 8
|
čitano: 1.111
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Nvidia 3xx

Nisam nasao pod search, ako ima spojite ili delete.

Zanima me update sto se tice nvidia dx11 kartica. Posto ima tema o 5xxx karticama bio bi red da se cuje kako ide s 3xx karticama.

Koliko ja znam trebale bi izaci negdje oko bozica prve kartice iz 3xx serije. Ima netko neke informacije o specifikacijama, tocniji release date i slicno.

“Let’s put a smile on that face!”
Moj PC  
1 0 hvala 1
16 godina
Nvidia 3xx

Google me fakat nekad inspirira svojim informacijama i to u samo par klikova Namigiva

Vidi 1

Vidi 2

Vidi 3

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
RE: Nvidia 3xx
Sylar kaže...

Nisam nasao pod search, ako ima spojite ili delete.

Zanima me update sto se tice nvidia dx11 kartica. Posto ima tema o 5xxx karticama bio bi red da se cuje kako ide s 3xx karticama.

Koliko ja znam trebale bi izaci negdje oko bozica prve kartice iz 3xx serije. Ima netko neke informacije o specifikacijama, tocniji release date i slicno.

Tad će biti predstavljene, a masovna prodaja malo kasnije.

MSN i e-mail - drazen016@net.hr
17 godina
neaktivan
Fake_Alert kaže...

Google me fakat nekad inspirira svojim informacijama i to u samo par klikova Namigiva

Vidi 1

Vidi 2

Vidi 3

što mislite hoće li ovo pod vidi2 podržavat sli?

IRebic
17 godina
IRebic kaže...
Fake_Alert kaže...

Vidi 1

Vidi 2

Vidi 3

Pa već je quad sli, a da će se moć spojit sa još jednom takvom nema šanse, ono tko će drivere za to čudo napravit?

To je fejk 100% kakav dual slot cooler može ohladit 4 gpu-a?

MSN i e-mail - drazen016@net.hr
17 godina
Mozda ce bit, mozda nece - po meni sama pomisao na to je cista perverzija. Pa to bi cuclalo struje ko aparat za varenje.
16 godina
odjavljen
Hyperion kaže...
IRebic kaže...
Fake_Alert kaže...

Vidi 1

Vidi 2

Vidi 3

Pa već je quad sli, a da će se moć spojit sa još jednom takvom nema šanse, ono tko će drivere za to čudo napravit?

To je fejk 100% kakav dual slot cooler može ohladit 4 gpu-a?

Jel to samo mene *ebe il neće nikom da pokaže veću sliku? Još jedan dokaz da je fake.. Slike niskih rezolucija su uobičajene u tom biznisu... I da, dual slot cooler na 4 GPU? To je koda bi stavio pasivni hladnjak na P4 EE i bacio ga u full load. Jedino ako nisu neki magični cooleri-propeleri.... Iznenađen

VRATITE INTERNET ARPA-i!! // Never underestimate the power of stupid people in large groups.
17 godina
neaktivan
IRebic kaže...
Fake_Alert kaže...

Vidi 1

Vidi 2

Vidi 3

He-he, ovo na linku 2 je tak veliki fake da bode u oci   :)

Prvo je hladjenje.... ovaj mali coolercic za 4 jezgre hladit - mos' mislit...

Drugo je broj memorijskih cipova.... 32 memorijska chipa ukupno (na slikama), te tvrde da je jedina "sigurna" informacija koju su dobili da ce kartica imat 3584MB GDDR-a... podijelite 3584MB sa 32 i dobijete 112MB po chipu... mos's mislit... ili su 64 ili 128...

Jos je prerano za bilo kakve detaljne informacije, sve su to vecinom ili nagađanja ili fake sranja da se nVidia boys-i imaju cem veselit...

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice