ovako kupujem grafu koja bi mogla tjerati sve nove naslove imam procesor iz moj pc i kosristim rezu 1280*1024..preporucite sto bi bilo vest buy za te pare...pozdrav.. HVALA!
ovako kupujem grafu koja bi mogla tjerati sve nove naslove imam procesor iz moj pc i kosristim rezu 1280*1024..preporucite sto bi bilo vest buy za te pare...pozdrav.. HVALA!
Edit:Stavio sam ove koje su bliže 800 kn, kad je rekao neku do 800 kn a za onu rezu možda ova
a sta mislite od 4850 ?
a sta mislite od 4850 ?
Do 800 kn optimalan izbor.
Zašto kad je GTS250 jača, a također je ispod 800 kn? 4850 može biti isplativija jedino ako imaš platformu koja podržava crossfire, bez SLI. No obično se rijetko nadograđuje.
najviše češ dobit sa gainward gts250 za tu lovu šta bi ameri rekli "more bang for bucks",plus ima odličan hladnjak.
Gainward green verzija manje troši i grije jer radi na nižim frekvencijama uz to jeftinija je i ima bolji hladnjak od xfx.Ali možeš ti uzet i ovde ovu grafu koja je isto jaka kao xfx,a po meni najbolji izbor.
Gainward green verzija manje troši i grije jer radi na nižim frekvencijama uz to jeftinija je i ima bolji hladnjak od xfx.Ali možeš ti uzet i ovde ovu grafu koja je isto jaka kao xfx,a po meni najbolji izbor.
e fala ti ..uzet cu tu sta si mi dao link ...
EDIT:reci te mi koja je tisa? i jos jedno pitanje ..dalicu ja osjetiti performanse kad predem sa ati radeo x1950pro na gainward gts 250 512 mb?
Ovako, green edition je 100 kuna jeftiniji a dignut ćeš ga na standardne taktove. Ja imam tu karticu kao što se vidi iz moj pc. Hladnjak se regulira iz windowsa, a automatski radi na 34%, pri čemu je nečujan. Meni temperatura nije prešla 62 stupnja. Uštedi pare.
to mene malo zezaš?ili
to mene malo zezaš?ili
Na koga se odnosi ovo?
Pročitaj malo ovdje prije nego se odlučiš za gts 250, to je 9800gtx+ samo se drugačije zove.
http://www.anandtech.com/video/showdoc.aspx?i=3523&p=7
Šteta što više nigdje nema za kupiti Gainward HD4850GS. Ta grafička jede za doručak sve ove ovdje navedene kartice. Još kad se OC-a na 750/1200 postaje prava zvjer... pogledajte TEST
dobra je ta kartica, no ima u tom testu i par činjenica: testirana 9800 GTX+ je referentna kartica od 512 MB, a testirana HD 4850 ima 1 GB i naravno i 9800GTX+ se može clockati
Šteta što više nigdje nema za kupiti Gainward HD4850GS. Ta grafička jede za doručak sve ove ovdje navedene kartice. Još kad se OC-a na 750/1200 postaje prava zvjer... pogledajte TEST
dobra je ta kartica, no ima u tom testu i par činjenica: testirana 9800 GTX+ je referentna kartica od 512 MB, a testirana ima HD 4850 je 1 GB i naravno i 9800GTX+ se može clockati
Svejedno, da uzmeš GTS250 s 1GB i OC-aš ju maximalno, Gainward HD4850GS OC-ana na 750/1200 bi bila opet brža, a provjereno znam da se da OC-at na 800/1300. Ja sam svoju prije točno 1 godinu platio 1150Kn. Da je ima za kupiti sada bi joj cjena bila oko 700Kn.
Svejedno, da uzmeš GTS250 s 1GB i OC-aš ju maximalno, Gainward HD4850GS OC-ana na 750/1200 bi bila opet brža. Ja sam svoju prije točno 1 godinu platio 1150Kn. Da je ima za kupiti sada bi joj cjena bila oko 700Kn.
pa HD 4850 je bolja solucija, ali je razlika puno manja nego što prezentiraš (uostalom nisi maksimalno klokao GTS 250 pa to ne možeš samouvjereno tvrditi)
Svejedno, da uzmeš GTS250 s 1GB i OC-aš ju maximalno, Gainward HD4850GS OC-ana na 750/1200 bi bila opet brža. Ja sam svoju prije točno 1 godinu platio 1150Kn. Da je ima za kupiti sada bi joj cjena bila oko 700Kn.
pa HD 4850 je bolja solucija, ali je razlika puno manja nego što prezentiraš (uostalom nisi maksimalno klokao GTS 250 pa to ne možeš samouvjereno tvrditi)
Evo imas ih tu u ovom TEST-u obje na stock-u pa vidi.
i ti stvarno mislis da je mjerodavan test u kojem je 4850 (iako naklokana, nema veze) jednaka (negdje i jača od) gtx260? (govorim za onaj prvi kvazi review)
Evo imas ih tu u ovom TEST-u obje na stock-u pa vidi.
pa taj test potvrđuje samo ono što sam govorio, razlike su male, ovisno o testu
A nitko ne pita autora teme koje napajanje ima...
Ja mislim da bi mu najoptimalnije bilo uzeti radeona HD 4770.
imam bluestrom 400 w (zaboravio napisati pod "moj pc") koju sad nakraju preporucate?
I dalje gts250, napajanje je više nego dovoljno.
A nitko ne pita autora teme koje napajanje ima...
Ja mislim da bi mu najoptimalnije bilo uzeti radeona HD 4770.
Jako bitno pitanje, GTS250 dosta struje troši skoro duplo više od HD4770. Ako nema brand name napajanje onda ne treba računati na GTS250. Onda uzimaj GTS.
imam bluestrom 400 w (zaboravio napisati pod "moj pc") koju sad nakraju preporucate?
preporucujem ti hd 4850, no u slucaju da se radi o referentnom modelu (dosta su se grijali), a nađeš GTS 250 s boljim hlađenjem onda preporucujem GTS 250
ako je bluestorm II od 400W onda je ok, ako nije onda bi mogao imati problem... pogledaj pod moje računalo što ja sve imam na bluestorm II 500w