Nadogradnja starog PC-a

poruka: 11
|
čitano: 1.717
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
protjeran
Nadogradnja starog PC-a

Znači, nadogradio sam novi comp, a sada bih htio staru grafičku od novog compa staviti na stari comp.
Trenutno je na starom compu NVIDIA GeForce4 MX 440 with AGP8X, a umjesto nje bi htio staviti NVIDIA Geforce 7300 GT koja je bila prije na novom compu. Performanse tog starog compa su: Matična ploča: Asus P4PE-X  (6 PCI, 1 AGP, 3 DDR DIMM, Audio, LAN)
                                                                                     Procesor: Intel Celeron, 2000 MHz (20 x 100)
                                                                                     Napajanje: MS 400W ATX

Također me zanima dal bi mogao staviti na tu matičnu 1 pločicu od 1 GB DDR2 RAM-a.

smrt fašizmu, sloboda narodu

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Nadogradnja starog PC-a

DDR 2 memorija ne moze na ddr plocu ili ako ploca prima oboje (nisam gledao na netu za tu plocu) ne mogu obje istovremeno.

16 godina
protjeran

A dal bi išla 7300 GT na tu matičnu?

16 godina

Je li ta 7300 GT PCIEx16 ili AGP8x?

16 godina
protjeran

Mislim da je PCIEx16 jer matična na kojoj se je nalazila bila je PCIEx16.

16 godina

Onda ne može na tu matičnu.

16 godina
protjeran

A koja bi onda grafička bila najbolja za tu matičnu i koja bi joj bila cijena otprilike?

16 godina

Ne isplati se kupovati novu grafičku za to računalo. Jedino da je ta neispravna onda bi mogao uzeti neku, ako bi je uopće našao.

16 godina
protjeran
16 godina

Nije isplativo s obzirom na procesor. Savršeno bi mu odgovarala ova moja, ali u AGP8x verziji.

16 godina
protjeran

Ma to mi je previše. Šta će mi 512 MB DDR3 za stari comp. Dosta mi bi bila i nekakva od 256 MB. Ionako samo igram CoD.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice