Molim pomoć oko ovih dviju kartica 5770-4870?

poruka: 64
|
čitano: 9.976
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
RE: Molim pomoć oko ovih dviju kartica 5770-4870?
Oly_E3 kaže...
AA-d00d kaže...

Ne vjerujes mi da imam kutiju? :D

Ne nego za 5770 dovoljno je i 350W kvalitetnog napajanja (recimo CX400W ili VX/HX450W ako želimo imati malo više lufta) (moj komp troši 350W iz Corsaira VX 550W)

BTW kako vidis kolko ti trosi pod punim opterecenjem?

Every time two people have sex, an angel gets a boner
16 godina
neaktivan

Dok sam imao Raptoxxa 750W, on je imao na sebi jedan LCD-ić na kojem je prikazivao potrošnju

And even in the darkest nights, I'm a Thug for Life (slobodno stisnite gumb HVALA osobi koja vam je pomogla)
16 godina
neaktivan
Molim pomoć oko ovih dviju kartica 5770-4870?

nemojte mi kavariti topic,  znaci u rezimeu mi preporucate da uzmem 5770 i onda poslije u CF  a napajanje mislim da mi nece biti problem jer mislim uzeti vx550 ..

recite mi posto cu vecinu vremena igrati na niskoj rezi oliko ce mi donijeti taj CF kasnije u poboljšanju tj pogoršanju ?!

nema gaaa...
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Ovdje sam malo više pisao o CF-u kod 4870 grafa (tada sam imao E6600 na 3.6GHz, a sada komp radi dosta bolje sa Q9650 procesorom jer on može iskoristiti te grafe u potpunosti) (5770 je tu negdje po performansama)... No uglavnom CF donosi poboljšanja, rase frame rate, ali kada se igra na jako visokoj rezoluciji, tada se grafe ne "kolju" i radi sve uglađenije i finije (na mojoj 1280 x 1024 rezoluciji ima u nekim igrama dosta frame dropova; Crysis i GTA IV recimo, a kada igram na 1920 x 1080 tada je frame rate stabilniji i grafe rade bolje)

And even in the darkest nights, I'm a Thug for Life (slobodno stisnite gumb HVALA osobi koja vam je pomogla)
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice