Molim za pomoc kod odabira GPU?! zaključana tema

poruka: 9
|
čitano: 939
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Molim za pomoc kod odabira GPU?!

Molim vas za pomoć kod odabira grafičke kartice za moju konfiguraciju.

Prvo sam bio razmisljao zamijeniti svoj proc E7500 za neki quad, ali to je za sada na čekanju.

Tu zamjenu ću nadam se obaviti sljedeće godine. Ovaj E7500 je OC na 3,8 Ghz trenutno s Hyper TX3 EVO coolerom.

Imam izbor između slijedećih grafača:

1. Msi Hd 7750 1Gb OC

2. Msi Hd 7770 1Gb OC

3. Msi hd 6850 1Gb OC

Nvidia grafe ne bih kupovao zbog njihove visoke potrošnje. Nije da sam neki štediša ali nisam siguran da će moja napojna od 500w to podnijeti. ( grafe tipa gtx 460, gtx 465, gtx 560 itd. )

Isto tako, rezolucija monitora je vrlo niska ( 1360*768 )

Sto bi bio bolji izbor od gore navedenih grafickih kartica? Zahvaljujem.

0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
Re: Molim za pomoc kod odabira GPU?!
sve i jedna ce ti kartica raditi na tome dualcu ok, naravno s quadom bi radile jos bolje, no ak ti budet dopusta najrade uzmi 6850 naravno ovdje s foruma:)najeftinije ces proci
15 godina

Stjepanj, kako tebe služi taj q9400?

To mi je prvi pik ako bog da :)

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

A sto ne bi pogledao GTX650 ili GTX650ti one ti jos manje trose nego HD6850, ali ako hoces od ovi sto si nabrojao najjaca je HD6850- mislim da je i najskuplja.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Radije ubodi neki bolji quad i malo lošiju grafu. Za tu rezoluciju vjerojatno ni treba ništa preko 5770/6770.

http://www.youtube.com/watch?v=Jl_3Yq36fSg&feature=related
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
goldi kaže...

A sto ne bi pogledao GTX650 ili GTX650ti one ti jos manje trose nego HD6850, ali ako hoces od ovi sto si nabrojao najjaca je HD6850- mislim da je i najskuplja.

Malo sam pogledao review po google o toj gtx 650. po mom zaključku čini mi se slabijom od 6850 i 7770 ili se varam?

14 godina
neaktivan
Vim kaže...

Stjepanj, kako tebe služi taj q9400?

To mi je prvi pik ako bog da :)

imo ga ja .. avion od proca.. i redovito prao phenome 2 po cmarcima.. iso na 4.5 ghza ko od sale.. i dan danas mi zao kaj sam ga prodao.. {#}

xfact
13 godina
protjeran
sluzi me odlicno:) bf3 caspianborder 64 igraca sve na ultra,4xaa,16xaf mjerenje s frapsom daje oko 40+fps average!ostale mape idu jos bolje, da ne govorim kad je manje igraca...a sve to jos bolje ide ak malo smanjim detalje:)
16 godina
moderator
TROLLBUSTER i službeni distributer pr0n fotografija // na glupe postove i pitanja odgovaram sa: ke???? // besplatno gledam u kristalnu kuglu i otkrivam koje su vaše komponente :)
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice