Koju grafu uzet?

poruka: 56
|
čitano: 9.028
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
odjavljen
Re: Koju grafu uzet?
Croatum kaže...

Uglavnom imama sad par kartica koje mogu gledat, moram vidjet dali ću uzimati samo prijelaznu ili ću se zadržati na njoj neko vrijeme.

Nisam bas zahtjevan, medium detalji na onim igrama i ja zadovoljan {#}

ma ako imaš novca za hd 4870 kupi ju, grafa je stvarno dobra, dosta je stara, a i novije igre pokreće na high-very high na 1680x1050.

14 godina
Croatum kaže...

Hvala vam na savjetima. Ne znam ni sam sad sto bih. NAdam se da je 512 MB dovoljno za igre nove generacije. Grafe koje predlažete imaju memory interface od 256 bita, a nove u tom cjenovnom rangu 64 bitne, 

nije mi jasno od kuda tolika razlika.

a koju si ti to našo od 64 bita ??????

14 godina
odjavljen

jako loše, za te novce idu polovne hd 4870/50 koje ju požderu samo tako.

13 godina
neaktivan

Nije bas da mi lova nije problem. Htio bi što jeftinije a da mogu bez problema pokrenut primjerice RAGE ili ES:Skyrim za sada. Ionako mi ni procesor nije neka zvijer.

14 godina
odjavljen
Croatum kaže...

Nije bas da mi lova nije problem. Htio bi što jeftinije a da mogu bez problema pokrenut primjerice RAGE ili ES:Skyrim za sada. Ionako mi ni procesor nije neka zvijer.

koliko bi novca moga najviše dati? reci neku cifru;)

13 godina
neaktivan

Student sam. Bilo bi mi puno bolje da ju mogu kupit u trgovini jer tamo mogu na rate uzet. 500 plafon

14 godina
odjavljen
Croatum kaže...

Student sam. Bilo bi mi puno bolje da ju mogu kupit u trgovini jer tamo mogu na rate uzet. 500 plafon

možeš li dati 450kn za ovu grafu?

http://www.njuskalo.hr/graficke-kartice/ati-radeon-hd-4850-1gb-ddr3-powercolor-oglas-3454908

13 godina
neaktivan

Vidio sam tu. Mogao bi. Al malo me brine što nije s mog podrucja. Ko zna mozda ne valja, preferiram Osijek i okolicu ako nije novo :)

I morao bih pricekat jos oko tjedan. mozda ni ne bude u prodaji vise, ma problema 100 :)))

Poruka je uređivana zadnji put sub 10.9.2011 14:13 (Croatum).
14 godina
odjavljen
Croatum kaže...

ako možeš dati do 500kn, a da je u trgovini onda je ovo definitivno grafa za tebe;)

http://www.protis.hr/products/details/graficka-kartica-vtx-3d-pcie-ati-radeon-hd5670-512mb-v2/39423

hladna je, tiha, ne zahtijeva dodatno napajanje, imao sam istu samo od 1gb, grafa je zakon;)

13 godina
neaktivan

Mogao bih tu pogledat. Neznam bas dali ima u OS ta trgovina

14 godina
odjavljen
Croatum kaže...

Mogao bih tu pogledat. Neznam bas dali ima u OS ta trgovina

to naručiš preko interneta i oni ti pošalju, za poštarinu mislim da ti plaćaš, ali neće doći preko 50kn, grafička je stvarno odlična, to ti je moja preporuka.

na kojoj rezoluciji igraš? jesi razmišljao o tome da malo clockaš taj procesor?

14 godina
odjavljen

ova grafa je verzija od 1gb, ali je sigurno 20-ak% sporija od one koju sam ti ja preporučio, zbog ddr3 memorije.

13 godina
neaktivan

Najviša koja mogu 1650x1050. NEznam ti ja clokat. Znam da nesto s hladjenjem moram mrdat :)

14 godina
odjavljen
Croatum kaže...

Najviša koja mogu 1650x1050. NEznam ti ja clokat. Znam da nesto s hladjenjem moram mrdat :)

na toj rezoluciji ti hd 5670 ide jako solidno, neke igre high, neke medium... kao što sam rekao, moje ti je preporuka ta grafa;)

13 godina
neaktivan

Da evo ima i ta samo sto nije dostupna u OS. Zadnjih par kartica su mi ATI, a Nvidia?

14 godina
odjavljen
Croatum kaže...

Da evo ima i ta samo sto nije dostupna u OS. Zadnjih par kartica su mi ATI, a Nvidia?

nvidia jedino polovna gtx 260 do 500kn, ali ih nema... nvidie su malo skuplje, ne pariraju sa atijem u manjem cjenovnom rangu...

jeli ti problem naručiti preko neta onu koju sam ti ja linka(hd 5670 512mb ddr5)?

13 godina
neaktivan
MARKOZD15 kaže...
Croatum kaže...

nvidia jedino polovna gtx 260 do 500kn, ali ih nema... nvidie su malo skuplje, ne pariraju sa atijem u manjem cjenovnom rangu...

jeli ti problem naručiti preko neta onu koju sam ti ja linka(hd 5670 512mb ddr5)?

http://www.links.hr/index.php?naziv=Grafi%E8ka+kartica+PCI-E+SAPPHIRE+ATI+RADEON+HD+5670%2C+512MB+DDR5%2C+HDMI%2C+DP%2C+DVI%2C+HDTV&option=artikl&id_kategorija=05180606&id_artikl=051.806.510

Ima takva u Linksu

14 godina
odjavljen
Croatum kaže...
MARKOZD15 kaže...
Croatum kaže...

http://www.links.hr/index.php?naziv=Grafi%E8ka+kartica+PCI-E+SAPPHIRE+ATI+RADEON+HD+5670%2C+512MB+DDR5%2C+HDMI%2C+DP%2C+DVI%2C+HDTV&option=artikl&id_kategorija=05180606&id_artikl=051.806.510

Ima takva u Linksu

ima, ali ti opet nije dostupna u osijeku i skuplja je od one koju sam ti linkao, a performanse su podjednake;)

13 godina
neaktivan
MARKOZD15 kaže...
Croatum kaže...
MARKOZD15 kaže...
Croatum kaže...

Ima takva u Linksu

ima, ali ti opet nije dostupna u osijeku i skuplja je od one koju sam ti linkao, a performanse su podjednake;)

Ma jeftinija je 30 kn, Karticom bi uzimao novu. A i servis eventualno i sve je bolje ako je kupljeno lokalno.

14 godina
odjavljen
Croatum kaže...
MARKOZD15 kaže...
Croatum kaže...
MARKOZD15 kaže...
Croatum kaže...

Ima takva u Linksu

Ma jeftinija je 30 kn, Karticom bi uzimao novu. A i servis eventualno i sve je bolje ako je kupljeno lokalno.

slušaj, najbolje ti je da nazoveš links i da naručiš grafu da dođe u osijek, doći će u roku od 3-4 dana, odeš u trgovinu i kupiš. to ti je možda najbolja solucija.

13 godina
neaktivan
MARKOZD15 kaže...
Croatum kaže...
MARKOZD15 kaže...
Croatum kaže...
MARKOZD15 kaže...
Croatum kaže...

Ima takva u Linksu

slušaj, najbolje ti je da nazoveš links i da naručiš grafu da dođe u osijek, doći će u roku od 3-4 dana, odeš u trgovinu i kupiš. to ti je možda najbolja solucija.

Da evo poslat ću im mail dali je imaju već, ako ne neka ju naruce.

14 godina
odjavljen
Croatum kaže...
MARKOZD15 kaže...
Croatum kaže...
MARKOZD15 kaže...

to ti je najbolja opcija, i ta grafa je best buy, drago mi je da smo rješili;)

13 godina
neaktivan

:)...Je. Nemaju ju trenutno ali u roku od 4-5 radnih dana ju mogu dobiti. Hvala jos jednom

13 godina
protjeran
Croatum kaže...

:)...Je. Nemaju ju trenutno ali u roku od 4-5 radnih dana ju mogu dobiti. Hvala jos jednom

Ko čeka taj dočeka:)

When Youre Talking To YourSelf And Nobodys Home..
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice