Pozdrav ekipa...
moje pitanje je koju graficku karticu kupit? cijena do 1100kn....
sta se vise isplati uzet nVidia ili ATI?
hvala na odgovorima....
Pozdrav ekipa...
moje pitanje je koju graficku karticu kupit? cijena do 1100kn....
sta se vise isplati uzet nVidia ili ATI?
hvala na odgovorima....
Za te pare XFX HD6850
ima li jos kakvo misljenje???
Moja glas za msi gtx 460 oc :)
I ja bi gtx-icu. Performanse na stocku su skoro iste, sa ocom ona je malo brža(sorry ako sam u krivu). I veliki plus je nereferentni cooler(hladnija i tiša).
U ovom momentu definitivno GTX460 1GB OC. Mrvicu jest sporija na stocku od HD6850, ali se osjetno bolje OC-a i tada šiša HD6850.
ta xfx 6850 je isto ocana tvornički kao i gtx460 msi,ja bi uzeja amd jer daje sitno bolje performanse u igrama,ako si ljubitelj overclocka onda msi
ta xfx 6850 je isto ocana tvornički kao i gtx460 msi,ja bi uzeja amd jer daje sitno bolje performanse u igrama,ako si ljubitelj overclocka onda msi
Nisam vidio da je to tvornički OC-ana XXX Edition, heh.
U svakom slučaju, opaka dilema...
težak izbor da, sad jedino neka bira koja mu se više sviđa
HD6850 Way To Go..
HD 6850 ne skalira nista losije od GTX 460 overclockom,dakle koju god uzmes nisi falia.
Praktički ti je svejedno, osobno bih išao na 6850.
a 6870?
a 6870?
Haha a sad.. Kolko para tolko muzike:DDD
Evo da ne otvaram novu temu, zanima me koju bi mi grafu preporučili? Prodao bih ovu (kolko bi mogao za nju dobiti? ima još nekih 6mj. garancije) i dodao bih nekih 700-800kn?
Evo da ne otvaram novu temu, zanima me koju bi mi grafu preporučili? Prodao bih ovu (kolko bi mogao za nju dobiti? ima još nekih 6mj. garancije) i dodao bih nekih 700-800kn?
Traži za svoju 500 kuna i uzmi HD6870.
LP
Tako sam si i ja nešta konto. Znači mogao bih dobiti 500kn? Jel bi ovaj proc moj dobro radio s njom, trenutno mi je na 3,2 GHz ali mogao bih ga još dići. I ovaj CX400 bi to držao?
Tako sam si i ja nešta konto. Znači mogao bih dobiti 500kn? Jel bi ovaj proc moj dobro radio s njom, trenutno mi je na 3,2 GHz ali mogao bih ga još dići. I ovaj CX400 bi to držao?
Radio bi super sa njom i CX400 drzi i puno jace konfe,ne brini.
Radio bi super sa njom i CX400 drzi i puno jace konfe,ne brini.
Taj procesor triple core 435 AMD-ov radi i na 3.4GHz na stock naponu samo digni FSB još malo i imat ćeš super platformu za male novce.
HD6870 ubija sve igre na maxed out dns na full HD tako da si miran još godinu dana:)