Ma nije ne brini, gtx 660 nebi bio BN ni sa slabijim cpuom... Stavi igru u windowed i prati CPU i GPU clockove, jesu li maksani u igri ? Probaj obrisati GPU drivere sa DDU pa staviti naj novije, obriši bilo kakav software koji bi mogao ometati clockove, u power options vidi da je na balanced ili high performance, a ne na power saver, ugasi Vsync u svakoj igri, također u Nvidia control centru... itd.
U naj gorem slucaju reinstall win.
clockovi su maxani u igri,uradio sam i uninstal u safe modu sa DDU i instalirao nove drivere
nekako izgleda kao cpu bottleneck jer npr u witcheru 3 mi je grafa zakucana na 99% sve na ultra,igra radi odlicno na 90 fpsa prosjek.
problem su igre gdje cpu ima mnogo posla i eto glupi kanter koji mi ne ide u glavu,ono ok je i 250 fpsa al tuzno vidjeti da grafa kulira u toj igri na 46% usega
Pisao sam više puta u ovoj temi, Witcher 3 može zavarati, u open worldu će ti zakucati svaku grafičku na skoro 100% (tu CPU malo kulira dok je grafička u potpunosti opterećena), ako želiš viditi da li je u potpunosti grafička iskorištena u Witcheru moraš otići u Novigrad na glavni trg jer je to za CPU najzahtjevnije područje.