Inno3D Geforce GT 720 2GB SDDR3

poruka: 2
|
čitano: 1.525
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
10 godina
neaktivan
Iskustva s Inno3D Geforce GT 720 2GB SDDR3

Planiram kupiti novu grafičku pošto mislim da je stara dala svoje i da ju je vrijeme pregazilo (Nvidia gforce 8600 gt 256mb vw202 - stara). Trenutno mi je za oko zapela Inno3D Geforce GT 720 2GB SDDR3 pa me zanima da li je imao kakva iskustva s tim,dobra loša. Nisam veliki igrač (trenutno se zanimam s ETS 2 i tu je počela lagano mi u zadnje vrijeme štekati) pa ako ima tko kakvo iskustvo ili savjet nije na odmet.

0 0 hvala 0
15 godina
Re: Iskustva s Inno3D Geforce GT 720 2GB SDDR3
grimlock kaže...

Planiram kupiti novu grafičku pošto mislim da je stara dala svoje i da ju je vrijeme pregazilo (Nvidia gforce 8600 gt 256mb vw202 - stara). Trenutno mi je za oko zapela Inno3D Geforce GT 720 2GB SDDR3 pa me zanima da li je imao kakva iskustva s tim,dobra loša. Nisam veliki igrač (trenutno se zanimam s ETS 2 i tu je počela lagano mi u zadnje vrijeme štekati) pa ako ima tko kakvo iskustvo ili savjet nije na odmet.

Koliko znam Inno3D se dosta grije, a osim toga grafičku sa GDDR 3 koji je puno sporiji naspram GDDR 5 se nikako ne isplati uzimati. Imaš temu Odabir grafičke kartice, pa se tamo možeš dodatno informirati s pravim stručnjacima.

Pozz.

Poruka je uređivana zadnji put uto 3.2.2015 18:31 (Kvod).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice