Dali je HD7850 dobra za moju konfu.
Konfa je pod moj pc.
Dali bi napajanje bilo premalo?
Konfa je pod moj pc.
Bit ce dobra , a napajanje je dosta !
7850 je overkill na 17" monitoru sa rezoluciom 1280x1024, ova tvoja 6770 bez problema vrti sve na high +AA +AF , prepostavljam da ćeš i monitor uskoro mijenjati pa će iskoristiti potpuni potencial 7850...
Konfa je pod moj pc.
Ne.
I ta HD6770 je overkill za 1.280x1.024.
Konfa je pod moj pc.
Ne.
I ta HD6770 je overkill za 1.280x1.024.
O čemu pričaš? Radit će savršeno, iako bi zaista imao mnogo bolje iskustvo da posjeduje veći monitor.
O čemu pričaš? Radit će savršeno, iako bi zaista imao mnogo bolje iskustvo da posjeduje veći monitor.
Da, ali mu na sadašnjem monitoru ne treba ništa jače od sadašnje HD6770. Tako da mu se ne isplati. Rađe neka proda HD6770, kupi bolji monitor i polovnu HD6950(nereferentnu) ili GTX560Ti.
Da, ali mu na sadašnjem monitoru ne treba ništa jače od sadašnje HD6770. Tako da mu se ne isplati. Rađe neka proda HD6770, kupi bolji monitor i polovnu HD6950(nereferentnu) ili GTX560Ti.
Ako kroz par godina planira uzeti novi dobro će mu doći. Uostalom, barem će imati suludo visok framerate. Ali istina, uz takav monitor mu i ne treba nešto tako jako. Neka sam zbrji dva i dva, pa odluči.
A kad bi to napravio, trebalo bi mu i novo napajanje.
Ne namjeravam kupiti ovaj monitor DELL.
Neću sa tako snažnom grafom igrati na 1280x1024 rezi.
Ne namjeravam kupiti ovaj monitor DELL.
Neću sa tako snažnom grafom igrati na 1280x1024 rezi.
Taj Dell je odlican , ali ga uzmi u nekom jeftinijem shopu !
Imam pitanje do koje grafe bi mi držalo napajanje Seasonic 380W?
dali bi držalo grafe tipa HD7870 ili hd7950, gtx 560ti ili gtx670?
Imam pitanje do koje grafe bi mi držalo napajanje Seasonic 380W?
dali bi držalo grafe tipa HD7870 ili hd7950, gtx 560ti ili gtx670?
Sve navedene.
Misliš da neće biti slabo pogotovo za GTX670?
Misliš da neće biti slabo pogotovo za GTX670?
Naravno da ne, to je vrhunsko napajanje. Nemaš brige s tim karticama.
Ok THX.
Samo me zanimalo jeli jako za ove najače grafe.
dali je hd 7850 dobra za moj...
cpu:i3 2100
mbo: p8h64-m
napajanje mi je neko staro 400W al uzeo bi i novo za tu grafičku...
hvala!
a soryy........
hitno mi treba odgovor
Dobra je ! Kolko mislis izdvojit za napajanje ?
a soryy........
hitno mi treba odgovor
sta se ispricavas - boli te briga sto Muji smeta to sto si pitao za sebe bilo sto - svatko pita za sebe - zamisli da dođes kod doktora pa da te onda strpaju u sobu gdje su ljudi koji imaju ''slicne probleme'' sa tvojima - kako me zivciraju takvi probotovi koji su kao prepametni i pedantni da bi odogovorili - za to sto je istipkao da si to vec neapisao na vise mjesta ti je mogao i istipkati da netrebas novo napajanje - codegen 400 w moze tjerati hd 7850 - a za ovog gore sto ima mali monitor nece biti nikakav overkill - kanite se Ne'strucnih pojmova - covjek ce imati preko 100 fpsa- u svakoji igri - a to ce mu biti itekakva prednsot ako misli igrati BTF 3 online gdje ljudi sa jakim konfiguracijama igraju na CRT monitorima - svi koji se dvoumite između hd 7850 i bilo cega drugoga nemojte se dvoumit nego kupite tu karticu i bit cete prezadovoljni - jedino aao imate para za hd 7950 - sve drugo je neisplativo pokraj hd 7850
za napajanje bi dao 600 kn max...
al pati me ova stvar...na matičnoj imam "ono"pci-2.0 a na toj grafičkoj je pci-3.0...kolki bi to bio problem u performansama!!
Apsolutno nikakva razlika
za napajanje bi dao 600 kn max...
al pati me ova stvar...na matičnoj imam "ono"pci-2.0 a na toj grafičkoj je pci-3.0...kolki bi to bio problem u performansama!!
Do 600kn , OCZ Silencer MK III 500W - 5 god. jamstva , 80+ bronze efikasnost , polumodularno , daje 456W ... vise nego dovoljno za tu konfu , a i daljnju nadogradnju !
Tu ti nema nikakve razlike vezano za PCI-E 2.0 i 3.0 !
a eto od prodavača sam čuo da mi kao grafička nebi došla do izražaja pored te matične...
onda još bolje...
a možda sam i ja onda nešta krivo shvatio...
a eto od prodavača sam čuo da mi kao grafička nebi došla do izražaja pored te matične...
onda još bolje...
Svašta !
ok...imam dilemu hd 7850 ili gtx 660
mislim da je gtx 660 oko 200-300kn skuplja...jel opravdano skuplja?
a u potrošnji su tu negdje ili ???
GTX660 je mrvicu jača , i mrvicu ima vecu potrosnju !
a ono moje staro napajanje od 400w...nema šanse da to radi na njemu?
što bi se dogodilto u slučaju kad bi sve to pospajo jel bi nastala kakva šteta,ako napajanje nebi izduralo...
O kojem se tocno modelu napajanja radi ? Koliko Ampera daje na +12V ?
Ako je nekvalitetno i preslabo napajanje ono moze krepat i sa sobom povuci i druge komponente , tak da se s tim nije za igrat !