Hd 7790 smrzavanje kompa kod surfanja i worda

poruka: 16
|
čitano: 1.277
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
9 godina
Hd 7790 smrzavanje kompa kod surfanja.

Znam u čemu je problem kad je grafa u stanju mirovanja gpu je na 300 mhz mem na 150 mhz. Dosta ljudi ima taj problem čitah po forumima, jednostavno tih 150 mhz na nem clocku je premalo i sve se ruši. Ne konstantno ali 2-3 puta dnevno ziher. Dok se igra sve 5 nabije sve na max i to je to. Komp mi je sada potreban konstantno zadnja 3mj i to me jako živcira,grafa je pod garom. Da li je to dovoljan razlog za reklamaciju?

Moj PC  
0 1 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: Hd 7790 smrzavanje kompa kod surfanja.

Da je nisi malo potaknuo da se ruši?

9 godina
_mark0_69 kaže...

Pa nisam takav gnjus:) Ko im je kriv šta je tako bios poštelan.

13 godina
neaktivan
Hd 7790 smrzavanje kompa kod surfanja i worda

Ako ne radi kako bi trebala a imaš garanciju, nosi je na servis pa nek oni odluče jer dovoljno za reklamaciju ili ne.

Moj PC  
1 0 hvala 0
9 godina
Re: Hd 7790 smrzavanje kompa kod surfanja i worda
_mark0_69 kaže...

Ako ne radi kako bi trebala a imaš garanciju, nosi je na servis pa nek oni odluče jer dovoljno za reklamaciju ili ne.

Realno nemaju oni kaj odlučivat ,stvari se događaju i sa drugim procom i matičnom te memorijom. Svi znamo da je naš croatistan daleko od uređenih država, pa me zanimalo hoče li taj feller odmah uvažiti ili se moram spremit na prodavanje muda pod bubrege. Ima tu dosta ekipe koja radi po servisima oni sigurno znaju. Il ih je strah da ono malo 7790 i 260x kartica koje imaju garanciju nahrupe u servis. Čak je i asus za r7 260x stavio drugi bios koji ispravlja hrpu bugova na njima. Znači teži problemi sa biosom, za 7790 nema ispravaka na službenim stranicama buahaha :)

16 godina

-smisao garancije?

nemaju razloga odbiti... ali postoji mogućnost 'muda pod bubrege'. Ne preuzimati prije nego dokažu ispravnost/otklonjen kvar.

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
17 godina
protjeran
_mark0_69 kaže...

Za one koji nisu pratili

život je sladoled, liži ga, pazi da ti ne kapne na gaće, ako kapne, ne brini prat će oni deterdžent koji skida sve maće
9 godina
Prince-Artas kaže...
_mark0_69 kaže...

Za one koji nisu pratili

Joj taj moj tata, baš piše bedastoče kad se dočepa kompa :)

9 godina
Grafička nije clockana?
Moja bivša r9 390 je znala pasti na desktopu kad sam je ocao..
Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina

Sve je stock.

9 godina
Jesi cacka namjerno po njoj , bas bi volia da te odjebu na garanciji i da ostanes bez kartice .
Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina

Nisam čačko,nikad dirano. Ali znam da bi ti to volio više od svega, tipicus croaticus. Sused bu dobil novu kravu a ja imam staru, neka mu crkne odma sutra! Vidim da si totalno neupučen, jal ti je pomračio um. I da ne uvaže big deal, postoji riješenje par klikova mišom. Ali zašto bih to radio,želim da grafa po defoltu na stock dela kak spada. Eto šaljem ti malu pusu da ti uveseli dan CMOK!

Poruka je uređivana zadnji put pet 9.12.2016 12:27 (BOOMboy).
9 godina
tipicus idioticus ,dan prije pita kako pokvarit karticu za zeznit garanciju u jednoj temi a sutradan se baš pokvari ta ista kartica i pita u drugoj temi jeli to dovoljno za reklamaciju.
9 godina

Igram sa tobom brain game :)

9 godina
za to prvo trebas nabavit brain
9 godina

Vidiš kako se lako upecaš,plešeš kako ja sviram tralala. Početak rečenice se piše velikim slovom o master mindu.

Poruka je uređivana zadnji put pet 9.12.2016 16:54 (BOOMboy).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice