HD 4850 Crossfire

poruka: 11
|
čitano: 1.817
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
HD 4850 Crossfire

Pozz,

komp:

AMD Phenom II X4 955 Black Edition

GIGABYTE GA-840A-UD3

4 GB RAM

Chiftec 550 W

HD 4850 1GB

Pošto para za novu grafu nemam uletila mi je još jedna 4850. Testirao sam Crossfire po Directx Benchmarku CF radi ali pošto igram samo Battlefield 3 imam problem što u BF3 radi samo 1 GPU. Probao sam drivere mijenjat isto, našao sam neke BF3 profile isto ne radi. Uglavnom cijeli vikend sam se zaje.. s tim i nije proradilo.

Da li je još netko imao problema i ima li tko kakve ideje kako to rješit.

Thnx

0 0 hvala 0
13 godina
HD 4850 Crossfire

Koje si drivere instalirao ? ja imam 12.3 i crossfire mi radi normalno, neznam za BF3 jel radi, sad baš instaliram pa javim.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
HD 4850 Crossfire

Da li si inst Catalystov profil?

0 0 hvala 0
13 godina
HD 4850 Crossfire

meni GPU2 zakuca na 100% a GPU1 mi se onak u impulsima diže na 99% al to vrlo kratko traje, cijelo vrijeme stoji na 0%

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
HD 4850 Crossfire

S cime si to mjerio?

Ako si stavio zanjde catalyste, stavio zadnji njihov profil, uklj crossfire, stvarno ne znam sta bi moglo biti.

Meni isto CF normalno radi, doduse nekad zna imati padove perf, ali to je vise do drivera koji jos nisu bajni, po tom pitanju.

0 0 hvala 0
14 godina
Re: HD 4850 Crossfire
Jesi upalio A.I?
robimarko@gmail.com
13 godina
protjeran
Pokreni ati catalyst control center i odaberi opciju crossfire zatim ok.
Battlefield 3: AMDGamer_CRO
13 godina
HD 4850 Crossfire

evo ja CAP3 instalirao i sad ljepo radi, ovisno o sceni zakuca na 99% obje, sam kaj je procesor takav kakav je pa neka zahtjevnija scena je samo na 80% GPU Usage.

Moj PC  
0 0 hvala 1
13 godina
protjeran
Gigabyte091 kaže...

Koje si drivere instalirao ? ja imam 12.3 i crossfire mi radi normalno, neznam za BF3 jel radi, sad baš instaliram pa javim.

Ti imas CF HD 5770 pa nije cudno da ti radi bolje nego njegove dvije HD 4850 koje mislim vise i nemaju profile na stranici. -.-

clock2much
13 godina
neaktivan
HD 4850 Crossfire

Negdje sam na netu našao neki forum da 11.8 CAP 4 driveri su najbolji šta se tiče CF za BF3, te sam zadnje i probao.

U CCC-u CF je uključen i podešen da radi u ALTERNATE FRAME RANDERING.

Korisio sam AMD OverDrive da probam možda clockat proc pa sam tu i vidio da 1 GPU radi na 100 % drugi jedva da i trza.

I skinuo sam i CF profil za te drivere. Prema GPU-Z CF je u redu ali nemam nikakave bolje performanse sa 1 grafom i sa 2.

Jedino šta nisam probao je skinut najnovije drivere i najnoviji profil ali sumnjam da će mi to pomoć za 4850 grafe (možda i hoće, probat ću).

Thnx za pomoć ako još netko ima šta za dodat samo neka se javi jer kako sam rekao para nemam za novu grafu a volio bi da mi to proradi.

Poruka je uređivana zadnji put pon 28.5.2012 14:22 (Smuceni).

0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
HD 4850 Crossfire

Koji CPU imas?

clock2much

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice