Gtx 770 driveri se konstantno crashaju.

poruka: 4
|
čitano: 602
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina

Imam poveci problem. Danas sam malo preslagao sistem. Stigao mi je 4670k koji je zamijenio bivseg 4570. I sastavio sam sve uredno, radilo je medutim konstantno mi se gase driveri od gtx 770. Ne razumijem sta se moglo desit... kad tdp malo poskoci bum, crash drivera. Provjerio sam 5 puta jesam li dobro spojio 6 i 8 pinski power kabel, sve je na mjestu. Vozim je s corsaira ax850 koji je i overkill teski... ne razumijem. Vratio sam je na stock taktove. Cistio drivere driver sweeperom, stavo 337.88 natrag. Updejtao bios od maticne... nista ne pomaze. Help :(

Nikad te necemo zaboraviti. RIP EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
Re: Gtx 770 driveri se konstantno crashaju.
athlon64 kaže...

Imam poveci problem. Danas sam malo preslagao sistem. Stigao mi je 4670k koji je zamijenio bivseg 4570. I sastavio sam sve uredno, radilo je medutim konstantno mi se gase driveri od gtx 770. Ne razumijem sta se moglo desit... kad tdp malo poskoci bum, crash drivera. Provjerio sam 5 puta jesam li dobro spojio 6 i 8 pinski power kabel, sve je na mjestu. Vozim je s corsaira ax850 koji je i overkill teski... ne razumijem. Vratio sam je na stock taktove. Cistio drivere driver sweeperom, stavo 337.88 natrag. Updejtao bios od maticne... nista ne pomaze. Help :(

Uradio si update bios-a maticne no jel si uradio isto tako i update drivera?  Ako i dalje ne pomaze onda na novo napravi instalaciju windows-a! Kolko sam shvatio to ti se tek danas pocelo desavat nakon zamjene procesora? 

15 godina
Re: Gtx 770 driveri se konstantno crashaju.
Sandro HR Zagorje kaže...
athlon64 kaže...

Uradio si update bios-a maticne no jel si uradio isto tako i update drivera?  Ako i dalje ne pomaze onda na novo napravi instalaciju windows-a! Kolko sam shvatio to ti se tek danas pocelo desavat nakon zamjene procesora? 

Da, cistio sam drivere driver sweeperom iz safemoda i onda ih opet instalirao. Da pocelo se desavat tek danas nakon zamjene windowsa. Kako sam prije tjedan dana mijenjao ssd, stari ssd mi je ostao u ladici s windowsima na njemu. Pa sam ugasio sve ostale diskove i ustekao njega. Bootao mi je u windowse od prije tjedan dana, tada je sve radilo... i ista stvar se dogadala :(

15 godina

izgleda da je rjesenje problema bilo prebacit pci-ex press slot u gen2 mod. Sad radi a performanse nisu pale. Ja zadovoljan. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice