Ja sam autor, riješeno je sve.... Uzeo sam Phenom II X4 965 i MBO Asus M4A89GTD PRO....
i koja je grafa na kraju?
Ne znam zasto uopce davat tolike pare za graficku. Kupi GTX 460 i miran si a za ostatak para odi na cevape. Mislim da ti je GTX 460 dovoljna za sve sto radis ili ces raditi (pretpostavljam za igre).
na kraju je gtx 570 :D
ajde bench, da vidim jel bottleneck proc
koji software da koristim?
Pričekaj još malo da izađe GTX 560 pa uzmi nju... Ili sad uzmi 6950 dok je još prva revizija u prodaji i nije hardverski zaključana i otključaj je u 6970. Ona ti je oko 2300 kn i po meni trenutno najisplativiji izbor
koji software da koristim?
3d mark Vantage ili 3d mark 11
na kraju je gtx 570 :D
aha..... bilo je prije 580, ok je :D nece bottleneckati :D
Da, da... Ajde na poslu sam sada, kada dodjem doma cu probati :)
22913 mi je ocjena.... 3d vantage
22913 mi je ocjena.... 3d vantage
Ma kak hebote, ja toliko nemam ni s overclockanom karticom i procesorom.
De nabaci sliku.
Sliku konfiguracije ili sliku rezultata?
3 scora su mi bila, jedan je bio taj ukupni, gore i je pisao na vrhu...
pa dole lijevo je bilo gpu a desno cpu, ali nisam koji su bili tocno...
kako mu nebi mogla biti takva reza? nisam napomenuo covjeku da iskljuci physx, a ovak s ukljucenim mu je ok reza. ja mogu oko 28000+ ici sa ukljucenim physxom, na jednoj kartici, a SLI na stocku preko 42000 poteže
Evo je.... http://img39.imageshack.us/img39/3711/slikaoa.jpg
sad je nesto manje :( ali ne varira bas previse
i phisyc-x mi je na auto-select sad neznam dali ga pali ili ne....
ma sta se bunis, ovo je na stocku grafa, poteze to jos dosta vise :D physx mozes iskljucit tako da odes u nvidia control panel->3D settings->set SLI and physx configuration-> pa pod physx settings odaberes -> CPU. znači to ti prebacije kompletnu fiziku na proc, a to sve se "kao mora" raditi da bi mogli nvidia grafe usporedjivat sa ati/amd-ovim. iskreno, tko pa im je kriv sta nemaju to grafa ti jos moze o-ho-ho potegnuti, ako je clockas-> skini MSI afterburner. I jos jedna napomena-> nemoj se iznenaditi ako ti nebude prevelika reza sa physx->CPU, jer ako malo pogledas u ovoj temi rezultate, vidjet ces da su procesori bolesnoca OC, pa ti je i to jedan od preduvjeta sjajnog rezultata u 3D marku.
Ma bitno mi je da ja uzivam u Battlefield 2 i Assassins Creed 2 ;) Za benchmarke me bas briga :)
A sta je bolje u igrama? Da je physx auto select ili cpu?
Ma bitno mi je da ja uzivam u Battlefield 2 i Assassins Creed 2 ;) Za benchmarke me bas briga :)
A sta je bolje u igrama? Da je physx auto select ili cpu?
ma to ti ovi samo za benchmarke traze da se iskljuci physx. u igrama nemoj slucajno, to je i prednost nvidia kartica. samo stavi auto-select, on ce ti sam prebaciti to da kartica radi
pa kakav to proc imas?,jer ti je gpu scor dosta slabi.... moralo bi biti oko 21500 marksa....
Phenom II X4 965 3.4 GhZ
Ajd please odvrti vantage bez pissX-a uključenog.
haha, jesam jučer... oko 16000 i nešto mi dođe :)
Malo je možda off topic, ali mene zanima kakva iskustva imate sa spajanjem nvidijinih grafi na lcd tv?
-ide li u full hd 1080p
-može li se prebacivati sa pc na tv putem ikone na desktopu
-može li se spojiti dvi-hdmi ili hdmi-hdmi kabelom
-dali ima opcija da imam desktop u isto vrijeme na pc i lcd tv
-dali su performanse na lcd tv iste kao i na monitoru,odnosno ima li trzanja kada se igre vrte na lcd tv-u (to mislim u modu kada je slika u isto vrijeme i na pc i na lcd tv)
Ako nije problem da neko stavi slike nvidija control panela, da se vide sve opcije vezane uz gore navedena pitanja.
Možda su Vam ova pitanja malo glupava,ali idem u kupovinu grafe a do sada sam imao ATI, pa me zanima kako to radi na nvidiji.
Na ati-ju radi besprijekorno.
Hvala
Nitko ne odgovara....hm