samsung 2433bw 24". ljudi, koja je to grafika!
EDIT: 4870 x2 je. sorry, tek sam se probudio.
EDIT: 4870 x2 je. sorry, tek sam se probudio.
ma nis se ne grije. proc je q9400.
A napajanje. E i jel jako bučna
Pa te dvije grafičke uopće nisu konkurentice, GTX280 je daleko bolja ali je zato dosta skuplja.
Ja bih ti preporučio GTX275 i ona je tu u rangu po performansama i cjeni sa 4890. Dajem prednost gtx275 jer za istu cjenu nudi malo više.
malo buci ali nije bed. napajanje je Čuftek 650w.
Nvidia: Cini mi se da je serija 2xx skroz profulana, jer cim je nvidia izdala tu seriju odma su pali u debeli minus, a i ne prodaju se bas najbolje.
ljudi, nisam uzeo niti jednu od ove 2. potaknut proucavanjem foruma, uzeo sam 4870 x2. malo sam dodao love ali se isplatilo.
ljudi, nisam uzeo niti jednu od ove 2. potaknut proucavanjem foruma, uzeo sam 4870 x2. malo sam dodao love ali se isplatilo.
Citiram iz jedne teme na bug-u
Kad kupujem online kupujem kod njih.
Do sad je sve bilo u redu. Plaćam putem opće uplatnice i roba mi stiže u roku dva-tri dana.
Jedino moža mali problem predstavlja reklamacija. Oni kupuju od drugih pa kod slanja hardware-a u servis trebaš kontaktirati izvornog dobavljača a ne njih. To je bilo moje iskustvo kad sam kupio slušalice koje je su oni opet nabavili iz ve-mila. Kontaktirao sam jedan od ve-mil servisa i poslao slušalice poštom. U roku tjedan dana stigle su nove.
Onda uredu...
Jer su stvarno jeftini i planirao sam komp. kod njih kupit..
Nego nvidia-ini prihodi su sada pali i koliko je kikseva imala u Q4 2008 samo... Ono sa grafičkama za lapove da eksplodiraju ili šta već, pa pušila od hd48** serije, physx...
Sa gtx2*0 serijom se nekaj popravilo.
Sumnjam da sad imaju para za reklamiranje. Ati bi se trebao više reklamkirat.
Nego nvidia-ini prihodi su sada pali i koliko je kikseva imala u Q4 2008 samo... Ono sa grafičkama za lapove da eksplodiraju ili šta već, pa pušila od hd48** serije, physx...
Sa gtx2*0 serijom se nekaj popravilo.
Sumnjam da sad imaju para za reklamiranje. Ati bi se trebao više reklamkirat.
ajde, ne prepirite se sad...
ja sam uzeo radeonku hd 4890 i pre, pre , pre zadovoljan sam s njom...sv evrti ma max maksimuma, i antialising i AF i bez imalo zastajkivanjua i stekanja, a igram Far Cry 2, CoH, UT 2003...
jest da je malo bucna, al boze moj, kad si na netu, stavis na 30 % vent i , bar ja; uopce ju ne priimjecujem, a ak imate macje usi, onda vam nis nemre pomoc...jbg, ak hocete performanse, dajte i lovu, i odreknite se tisine, mada je i ovak tiho...
a kad igram, dignem na 34-35% i od zvuka igre uopce ne cujem komp, tak da je opet u redu..
zivili..
ati rulz
I ja sam za Ati HD4890. Grafička je cjenovno jako povoljna za ono što nudi.
Ja bi rađe čekao da dođe prava stvar
HD4890 1GHz!!!
Može klokat i ovu na taj takt.
najisplatljivije ti je http://www.protis.hr/artikl.aspx?id=18753