CrossFire Vodič

poruka: 501
|
čitano: 207.295
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
RE: CrossFire Vodič
john_ryder kaže...

al opet nema fizike

Ima, samo što je vrti CPU. Doduše, mnogo sporije nego sa dodatnom Nvidia grafom.

14 godina
ATiGamer kaže...
john_ryder kaže...

al opet nema fizike

Ima, samo što je vrti CPU. Doduše, mnogo sporije nego sa dodatnom Nvidia grafom.

pa zato i želim dodatnu nvidiu,jer 10 fps na mafiji 2 je razočaravajuće Izlanuo se

15 godina
neaktivan
john_ryder kaže...
ATiGamer kaže...
john_ryder kaže...

al opet nema fizike

pa zato i želim dodatnu nvidiu,jer 10 fps na mafiji 2 je razočaravajuće Izlanuo se

Al to ti ne ide u nikakav Crossfire ili SLI, nego ju samo skopčaš u drugi utor i koristiš za "fiziks" ili kak se već zove, samo mislim da ti za to treba hack koji omogućava da upogoniš Nvidiju sa Radeonkom, i svakako kupi neku polovnu grafu, mislim da ti je i Nvidija 210/200 dovoljna, iako mislim da ima pametnijih načina da šotrošiš novac!?

Google je pametan samo onoliko koliko je pametan i onaj koji ga koristi!?
14 godina
CrossFire Vodič

hahahaha ivsa pa ti me od svega odgovarašBogataš

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Ivsa kaže...

Al to ti ne ide u nikakav Crossfire ili SLI, nego ju samo skopčaš u drugi utor i koristiš za "fiziks" ili kak se već zove, samo mislim da ti za to treba hack koji omogućava da upogoniš Nvidiju sa Radeonkom, i svakako kupi neku polovnu grafu, mislim da ti je i Nvidija 210/200 dovoljna, iako mislim da ima pametnijih načina da šotrošiš novac!?

ne, za PissX je trenutno best buy polovna 8800GT/9800GT (za pissX ti godi više Sp-ova tj. shadera)

Prodajem Logitech S520! PP
Poruka je uređivana zadnji put pet 10.9.2010 21:53 (pod009).
15 godina
neaktivan
john_ryder kaže...

hahahaha ivsa pa ti me od svega odgovarašBogataš

Čista slučajnost!? Cool

Ma neznam, dobro, za ovo se ipak više slažim, ako želiš, baš i nije ovo loša investicija, i kako je kolega predložio, bolje zna od mene, uzmi nešto iz 9xxx serije, ali svakako polovnu, nemoj dat puno novaca, a nečeš baš imat puno koristi, iako ovo nije loše, al svakako uzmi karticu do 400-500 KN, iako je po meni i to puno, ali ako baš hoćeš, bolja ideja od one za RAM!? Izlanuo se

Google je pametan samo onoliko koliko je pametan i onaj koji ga koristi!?
15 godina
CrossFire Vodič

Isplati li mi se uzimati još jednu 4870 s obzirom da mi  ploča  ima jedan pcie utor x16 a drugi x8??

In the eyes of a ranger, The unsuspected stranger
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Kill Frenzy kaže...

Isplati li mi se uzimati još jednu 4870 s obzirom da mi  ploča  ima jedan pcie utor x16 a drugi x8??

Da ,jer nema neke bitne razlike sa grafom tog ranga, to bi bila malo drugačija priča da je u pitanju GTX480, al ovako uzimaj ako nađeš povoljno

I'll be back
15 godina
CrossFire Vodič

bila jedan u oglasu za 700 kn ali je nastala tj prodala se u tren oka :D.

Neka to bude mali tip onima koji ju nude za po 900 kn :d

nije mi ni greda dat 1000 kn za novu .vidjet ćemo.

Poruka je uređivana zadnji put sub 11.9.2010 21:19 (Kill Frenzy).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
CrossFire Vodič

Trenutno koliko vidim je najbolji driver 10.5ahotfix!?

Jel trebam instalirat prvo 10.5 driver pa onda 10.5ahotfix ili samo hotfix(113 mb)

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
CrossFire Vodič

nije mi jasna stvar oko cf profila.dali se oni negdje skinu pa kopiraju ili šta!? autor kaže "skidanjem profila sa amd-ove stranice" ali ja ih nikako nemogu naći

0 0 hvala 0
14 godina
CrossFire Vodič

hd5770 & 5750 corssfire?

5750 na x4 lane a 5770 na x16 lane?

preformanse i to?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
darkness is my friend
15 godina
neaktivan
CrossFire Vodič

skinio profile i kako sada namjestiti koji da profil bude.nikako ne mogu naći

0 0 hvala 0
15 godina
CrossFire Vodič

Trebam pomoć.

Kako mi crossfire donosi bolji framerate samo u bc2 od igara koje igram zanima me može li se napraviti ad se Cf pali samo kada krećem igrat tu igru.Nekakav profil ili nešto

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
CrossFire Vodič

Eto imao sam i ja Cf nekih mjesec dana i mogu reći...sami problemi.Savjetujem ljudima da ne uletaju u takvo što.Isprva sam bio iznenađen moćnošću dvije moje 4870 i stvarno se snaga osjeti ali šta vam to vrijedi kad se javlja taj smrdljivi micro stuttering pa više ni ne igrate nego gledate gdje će i kad zaštekat,kad vam se javljaju razne nepostojeće teksture u igrama(bc2 trava posvuda, NTW teksture trepere),pa neke igre rade bolje sa sjednom grafom tj fps je veći kao npr F12010,pa traženje valjanog drivera sa profilima...ma horor. Imao isprobao i od sada samo jednu grafu iliti grafu s jadnim čipom,nikake dvoglave zvijerke.pozdrav

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
CrossFire Vodič

kak da saznam dal mi crossfire dobro radi?sumnjam da mi radi samo jedna kartica.ovo iz prvog posta gdi microman govori o ALTERNATE FRAME RANDERING-u ja nebrem opće najti.evo nekoliko slika ako budete kaj mogli isčitati iz toga.

EDIT:u biti sad vidim da mi kaze u gpu-z crossfire disabled.i sad sam jos probal ukljuciti monitor u drugu karticu i nemam slike opće.jel mozda treba kaj u biosu naštimati ili je kartica neispravna ili slot???

Dok ne probam lava, svinja je za mene kralj životinja!
Poruka je uređivana zadnji put pet 26.11.2010 13:21 (jura).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
CrossFire Vodič

Imam par pitanja pošto bi htio stavit još jednu hd4850 u kućište.Zanima me jel moja matična podržava crossfire ,jel mi napajanje dovoljno i koji driveri trebaju za crossfire,jel trebaju neki posebni?Konfiguracija je pod moj pc!

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

A da li si enablao u ATI CCC-u Crossfire? Ovo što je microman napisao vezano uz AFR se odnosi na način rada crossfirea (to je defaultni tip rendera). Da li si spojio grafičke pomoću jednog Crossfire mostića?

@ nido tvoja matična ne podržava Crossfire , jer imaš samop jedan PCIe utor za grafičku karticu

Q9650 @ 3.83GHz | ASUS P5Q-E | 8GB @ 850MHz | Gainward GTX480 | 2x WD Caviar Black 640GB RAID 0 | Corsair HX850W | CM-690 |
Poruka je uređivana zadnji put pet 26.11.2010 19:12 (Oly_E3).
16 godina
neaktivan
CrossFire Vodič
Spojene su sa mosticem i to su mi slagali u adm pa posto su mi stavili naljepnicu na kuciste nebrem ga otvoriti.u CCC-u mi opce nema opcije za crossfire tak da ne znam kaj se dogada.isprobal sam pet,sest put nanovo i drivere instalirati i nista.sad sam i ponovo instaliral windowse i zadnje drivere kaj sam sa neta skinul i isto nemam opce opcije za crossfire u CCC-u.vjerovatno su oni nekaj krivo spojili u adm-u ili je nekaj prdnulo.u ponedeljak nosim komp u adm da sloze i vide u cemu je problem.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
jura kaže...
Spojene su sa mosticem i to su mi slagali u adm pa posto su mi stavili naljepnicu na kuciste nebrem ga otvoriti.u CCC-u mi opce nema opcije za crossfire tak da ne znam kaj se dogada.isprobal sam pet,sest put nanovo i drivere instalirati i nista.sad sam i ponovo instaliral windowse i zadnje drivere kaj sam sa neta skinul i isto nemam opce opcije za crossfire u CCC-u.vjerovatno su oni nekaj krivo spojili u adm-u ili je nekaj prdnulo.u ponedeljak nosim komp u adm da sloze i vide u cemu je problem.

Jel možeš upload-at fotku unutrašnjosti kućišta da vidim kak je to spojeno?

I'll be back
14 godina
neaktivan
CrossFire Vodič

Ne smije otvarat kućište pošto su mu naljepnicu stavili. Skidanjem naljepnice se gubi garancija.

Moj PC  
0 1 hvala 0
15 godina
CrossFire Vodič

...aaaaali jos uvijek imas garanciju na svaki pojedini dio...

WHAZAAAAAAAAAAAP!!!!!!!
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
8ax kaže...

...aaaaali jos uvijek imas garanciju na svaki pojedini dio...

Najbolje da ti njima daš na garanciju, pa neka se oni zahebavaju

I'll be back
16 godina
neaktivan
CrossFire Vodič
Hebiga sad nisam doma da vam poslikam ali i neda mi se sad s tim zaje....i inace kolko vidim kroz prozorcic vidim da je mostic spojen.kak sam i rekel hebene naljepnice su mi na kucistu tak da necu otvarati i u pon. idem u zg pa nek se oni hebu s tim.jer su ocito nekaj oni shebali.probal sam sve zive konbinacije i ne radi cross.javim kaj budu mi rekli u adm-u.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
CrossFire Vodič

stigel komp.jedna grafa nije bila dobro stavljena u maticnu tj. rekli da je vjerovatno iskočila prilikom transporta.{#}

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
jura kaže...

stigel komp.jedna grafa nije bila dobro stavljena u maticnu tj. rekli da je vjerovatno iskočila prilikom transporta.{#}

LOL. Nema šanse, ako pravilno staviš grafu u utor slobodno matičnu okreneš naopako al ona neide van.Nego je netko bio ljen malo jače stisnuti grafu.

I'll be back
14 godina
neaktivan
CrossFire Vodič

Evo imam Ati 5770 Vapor  X 1gb 128bit,

želio bih napraviti crossfire,

kupio bih još jednu ati 5770 marke sapphire,

te dvije kartice su u rangu koje kartice?

kartice bi bile na utoru x16 i x4 

AKO SAM TI POMOGAO STISNI HVALA ! ! !

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
CrossFire Vodič

ne isplati se ...

x4 je za quratz...

The road of life is rocky and you may stumble too, So while you point your fingers someone else is judging you ...

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
rebelsy kaže...

ne isplati se ...

x4 je za quratz...

Nebih se baš složio. LINK

Ameri me poslali na mjesec, lagano sam failo putanju
Nova poruka
E-mail:
Lozinka: