Evo ovako imam asus p5kpl-am-epu motherboard(ddr2) i iskljucim komp stavim graficku inace nvidia geforce 6200 turbocache (ddr3) i ustekam je lipo , legne ona :PP ugl upalim komp i nece da se pokrene . Ventilator zuji led lampica na maticnoj svitli ali nece da se pokrene windows nemogu ni u bios znaci smao crn ekran .Cuje se kada upalim kako ide struja i ono kad bi se trebalo cut ono bip i onda se pocet dizat windows toga nema kao da struja neprodje cilim kompom i onda u takvom stanju samo zuju . Nakon sta istakam grafu opet sve normalno funkcijonira
E sd mene zanima jel mi moze ko objasnit u cemu je problem . Probao sam da disable integriranu grafu koju inace imam inace intel g31 tako nes opet nece , trazia po biosu da je disable tamo al nema opcije odem u advenced chipset sad nez jer nort ili south bridge al negdi bi trebalo bit tam nis pa ako neki bog ima rijesenje nek pomogne :P
Pls nemojte mislit da nisam prekopao net da ovo rijesim al posto nista nisama uspio rijesiti problem morao sam ovdje pokuat naci nekog genijalca da mi to rijesi :))
Hvala unaprijed !