Crn ekran nakon umetanja graficke kartice

poruka: 7
|
čitano: 1.976
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
neaktivan

Evo ovako imam asus p5kpl-am-epu motherboard(ddr2) i iskljucim komp  stavim graficku inace nvidia geforce 6200 turbocache (ddr3) i  ustekam je lipo , legne ona :PP ugl upalim komp i nece da se pokrene . Ventilator zuji led lampica na maticnoj svitli  ali nece da se pokrene  windows nemogu ni u bios znaci smao crn ekran .Cuje se  kada upalim kako ide struja i ono kad bi se trebalo cut ono bip i onda se pocet dizat windows toga nema kao da  struja  neprodje cilim kompom i onda u takvom stanju samo zuju . Nakon sta istakam grafu opet sve normalno funkcijonira

E sd mene zanima jel mi moze ko objasnit u cemu je problem . Probao sam da disable integriranu grafu koju inace imam inace intel g31 tako nes opet nece , trazia po biosu da je disable tamo al nema opcije odem u advenced chipset sad nez jer nort ili south bridge al negdi bi trebalo bit tam nis  pa ako neki bog ima rijesenje nek  pomogne :P

Pls nemojte mislit da nisam prekopao net da ovo rijesim al posto nista nisama uspio rijesiti problem morao sam ovdje pokuat naci nekog genijalca da mi  to rijesi :))

Hvala unaprijed !

Poruka je uređivana zadnji put uto 18.12.2012 15:49 (DjuRRo).

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Testiraj je kod prijatelja. Ako ne bude radila u drugom računaru možeš je još samo pokušati ispeći!

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Re: Crn ekran nakon umetanja graficke kartice

Da kad mi je frend iso dat probali smo kod njega i njemu je normalno komp ucitao i ponudio da je inst a ovo  za pečenje to cu isprobat kad bude neki kratki spoj il nes :PP  inace najj*benija stvar ikada :))

12 godina
protjeran

Da nisi zaboravio uštekat monitor u grafičku? A ne u matičnu gdje je bilo dosad (za integrušu). Đabe disableaš integriranu, kad ti je monitor i dalje na nju spojen, tj. nije spojen na ovu koju si ubacio.

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

E vidis vi sad mislite ja neiskusan igrac . Naravo to sma i napravio ekran ostavio na integrusi :PPP al sam procito isto da treba na grafu pa sma na grafu al ista stvar . :(

Kazem ti nsima bzvz pokrenuo temo prvo sam probava dosta stvari :P al samo vi savjtujte ja bum sve probal xD

15 godina
neaktivan
DjuRRo kaže...

E vidis vi sad mislite ja neiskusan igrac . Naravo to sma i napravio ekran ostavio na integrusi :PPP al sam procito isto da treba na grafu pa sma na grafu al ista stvar . :(

Kazem ti nsima bzvz pokrenuo temo prvo sam probava dosta stvari :P al samo vi savjtujte ja bum sve probal xD

A da se otrijezniš za početak?!{#}

12 godina
neaktivan

Evo otrijeznija sam  se :PP 

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice