Catalyst 10.3; The Holy Crap Driver!

poruka: 64
|
čitano: 12.688
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
odjavljen

meni nikako da proradi video u ccc; dakle ccc--video--basic quality i onda izbaci runtime error(c:programfilesx86/ati...) i nakon toga se više ati zastava ne vijori te još piše MMACEPrev.exe has stoped working

zanimljivo da kad radim nadogradnju drivera onda mi to normalno radi,ali nakon ulaska u igre opet se pokvari

s čim je taj video basic quality uopće povezan da radi taj error?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran

Ja sam danas instalirao ATI Catalyst 10.4. Radi bez problema kod mene na HD 5850 OC... O.o I jedno pitanje: obzirom da dosada nisam prakticirao deinstalaciju starih nego stavljao nove preko starih ATI drivera probao sam napraviti najprije Uninstall iz driver .exe download fajla, dakle onaj fajl sa službenih stranica na vrhu prvi i kasnije u Safe Mode sam koristio Driver Cleaner po prvi puta. Uspješno. I ubuduće radim tako jer smatram dosta riskantno puštati reinstalaciju na volju računalu. Pitanje je da li je moguće da je Driver Cleaner freeware program kada na službenim stranicama stoji instant download za cijenu 9.95USD. Evo link za besplatno skidanje sa neta.Belji se

Napominjem program je identičan, sve funkcije rade, dakle fully functional bez plaćanja!

sticky boredom with a book:S
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen

ja već duže koristim  driver sweeper,s njim nakon unistala starih drivera još počistim "ostatke ostataka"

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Driver cleaner i driver sweeper su free.

MSN - drazen016@net.hr , e-mail novi - drazen018@email.t-com.hr
Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice