Ukratko koja je bolja za igranje?
ATI Radeon HD6870 1GB ili GeForce GTX 470 GDDR5 12
- poruka: 17
- |
- čitano: 4.804
- |
- moderatori:
DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
GTX 470 je snažnija i bolja ali i puno više troši pa ako nemaš kvalitetno napajanje onda je bolje uzet radeon 6870.
Eto, nakon toliko tema o novim gr karticama izvališ takvu glupost i ostaneš živ.
Eto, nakon toliko tema o novim gr karticama izvališ takvu glupost i ostaneš živ.
Šta je tu glupost?
hm
nisam skužio što je to glupo, surfajući po netu izgleda da su apsolutno iste samo nvidia ima cuda i psycs pa razmišljam o tome o nvidii. Čujem da je dosta bučna?? Napajanje će biti corsair 700W. Netko ima jednu ili drugu pa može reći pozitivna ili negativna iskustva??
Zapravo istina je gtx470 je jača od hd6870 nije puno al je jača, ali mana u odnosu na radeonku joj je zagrijavanje i potrošnja. A prednosti su preformase, puno veće OC mogućnosti, te naravno physix cuda.
MSI gtx 470 HAWK..
temperatura ti odma nije problem, imas jacu karticu, bolje se clocka, Physx i CUDA itd..jedina mana je potrosnja
Izbjegavaj napajanja nove CX serije jer su malo teži šroteks da nebi bilo pa neče se upaliti komp sa takvim potrošačima kao GTX 470 i sl.
Opet spamaš s tom spikom o cx, stvarno bi trebao posjetiti ignore listu -.-'
Izbjegavaj napajanja nove CX serije jer su malo teži šroteks da nebi bilo pa neče se upaliti komp sa takvim potrošačima kao GTX 470 i sl.
Bome i ja čujem da su šrot.
Veli mi Don Kihoty, da je ponudio liku LC Power pokraj Corsaira i lik uzme corsa CX430 i crko mu je za tjedan dana... Na PCEkspertu isto ga nevole, jednom liku se ruši sistem sa CX-om itd.
Ja bih onda najrađe izbjegavao u širokom luku, sve CX-ove osim onog prvog CX400.
Nespamam glede navedenih napajanja samo sam napisao ono što sam pročitao kao i reakcije ljudi glede istih.Bolje poslušati nego poslije imati problema barem glede CX-a, ima Corsair i druge serije napajanja pa tko je baš
zaljubljen u Corsair neka puca na VX,HX,TX.Dobro i kvalitetno napajanje je "normalan i miram san" te siguran rad i korištenje kompa bilo na defaultu ili clockano do max.Pročitaj temu o napajanju na PCE
i hebe mi se za tvoju ignore listu
Prve verzije CX 400 su odlične ali ih je sve teže naći po trgovinama, ali svejedno ima konkurencije u vidu LC Power 460/560/650W V2.3 Silent Giant serije ili Seasonic 380W ukoliko treba u tom cijenovnom rangu koji su odlični za ono što nude, imam srednju verziju i super sam zadovoljan s obzirom koliko sam ga platio i sve što sam dosada mijenjao i stavio na njega radi bez greške i neoznoji se.
CX je VIDI.
ok nagovorili ste me da odustanem od corsaira a što mislite o
Xilence 580W RedWing Edition, ATX 2.3 ili Xilence 600W Gaming Edition -
konfiguracija:
Intel Core 2 Quad processor Q8300 LGA
gtx 470 grafa
3x 500gb
3x ddr2 ram
Hoće li 580 biti dosta? najviše mi je zobg grafičke?
ok nagovorili ste me da odustanem od corsaira a što mislite o
Xilence 580W RedWing Edition, ATX 2.3 ili Xilence 600W Gaming Edition -
konfiguracija:
Intel Core 2 Quad processor Q8300 LGA
gtx 470 grafa
3x 500gb
3x ddr2 ram
Hoće li 580 biti dosta? najviše mi je zobg grafičke?
Ja bi radije uzeo ovo napajanje http://www.protis.hr/products/details/napajanje-520w-seasonic-ss520gb/30314
Definitivno uzeti Seasonic 520W, neznam zašto guraš tog Red Winga 580/600W koji je slabiji od "sise" jel ti se sviđa što je cooler crvene boje pa cijelo vrijeme te se savjetuje da za tu lovu nema boljeg od prvo navedenog
GTX 470 je snažnija i bolja ali i puno više troši pa ako nemaš kvalitetno napajanje onda je bolje uzet radeon 6870.
Nije,nije,nije koliko to puta moram ponavljati...GTX 470 i HD 6870 su rame uz rame obadvoje su malo slabiji od HD 5870
Najbolje bi bilo da uzme G Force mx400 agp 8 x pasivku - one nisu bucne, a i ne trose puno struje. Imam par komada na lageru