Namjeravam kupiti laptop sa navedenom grafickom karticom pa me zanima dali je ova graficka dobra za igranje. Planiram igrati igre tipa COD4, COD2, Sniper Elite v2, Farming Simulator 2011, RTCW, Mount&Blade Warband. Igra je na Notebookcheck.net ocijenjena kao srednja klasa igracih kartica pa me zanima jeli to sta vrijedi i dali bi valjala za pokretanje novijih igara na low settings( BF3, Assasins Creed 2...). Hvala.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Namjeravam kupiti laptop sa navedenom grafickom karticom pa me zanima dali je ova graficka dobra za igranje. Planiram igrati igre tipa COD4, COD2, Sniper Elite v2, Farming Simulator 2011, RTCW, Mount&Blade Warband. Igra je na Notebookcheck.net ocijenjena kao srednja klasa igracih kartica pa me zanima jeli to sta vrijedi i dali bi valjala za pokretanje novijih igara na low settings( BF3, Assasins Creed 2...). Hvala.
bez pardona čak i na medium detaljima bi išlo!
Evo sad sam gledo da je to ATI CrossfireX tehnologija i da je tu spareno dvije kartice: integrirana APU 6520g i odvojena 6650m sa 1GB memorije.
Pa ako netko ima ATI 6650m da mi kaze kako se ponasa u igranju.
Evo nešto o toj kartici.... http://www.notebookcheck.net/AMD-Radeon-HD-6650M.43962.0.html
E hvala. Pala je odluka i uzet cu laptop sa tom grafickom. Mislim da cu biti i vise nego zadovoljan jer taj laptop je malo jaci od mog stolnog kompa, a sa stolnim sam zadovoljan tako da...