Ati ili Nvidia s Hdmi ? samo za spojit Plazma Tv

poruka: 40
|
čitano: 10.332
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Re: Ati ili Nvidia s Hdmi ? samo za spojit Plazma

Mislio sam pitat ako kupim hd 5450 samo zato da ima hdmi koliko je losija od ove koja nema hdmi .

Opet da ne bacam lovu samo zato da bi gledao filmove  koji bi bio rang ove sadasnje?, a da je nova , da ima hdmi.

Odnosno koliko moram dat love da ima hdmi i aktivo hladenje i da mozda paprira ovoj koja je bez nje .

Nikad se nezna ali ako je prevelika investicija bude i ova zadovoljila za te nke sitne novce od 220 kn .

Poruka je uređivana zadnji put pon 30.1.2012 1:48 (Perpetum).
16 godina

Nema potrebe za kupovinom kartice, kako je netko već rekao, dvi-hdmi adapter (puni) i spoji spdif out sa matične na spdif in na grafičkoj.

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
steeleye kaže...

Nema potrebe za kupovinom kartice, kako je netko već rekao, dvi-hdmi adapter (puni) i spoji spdif out sa matične na spdif in na grafičkoj.

pitanje je dal ima spdif na grafičkoj... neki modeli nemaju, dok drugi imaju (govorimo o 9600gt čisto da se razumijemo)... a gle ak misliš novo, ispod hd 5670/6670 nemoj ić, ako misliš zaigrat nešto s vremena na vrijeme...

16 godina
neaktivan

Ma kakve igre .

Ja sam igre igrano na amigi 500  a ne na PC nemam ja vremena da se igram niti me igre zanimaju za mene su igre ako se ides igrat za klince a ako si stari bik kao ja onda mogu uzet i autiće pa se igrat po tepihu sa autičima .

Nista Saphire Hd 5450 cu da uzmem kad nema neke u tom cijenovnom rangu da ima aktivno hlađenje ili ja neznam naći .

Valjda se nebude toliko grijala za filmove , surfanje i mozda kakvo crtanje ?

Odnosno vi koji se kutzite u te mrcine koji bi bio stepenicu ili dvije bolji od Saphire ostalo necu a da je veci broj od 5450 .

Mozda ima aktivno hlađenje i nije znatno skuplji .

Mislim da olaksam onda mi je ako idem na neki znato skuplju jednostavnije piknut mkv dvd player i externi disk i buljim ili kakav HTCP ali nema smsila uz cop .

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Evo da se javi znaci Asus nevida 9600 Gt ide na bubanj a kupujem Sapphire ati radeon hd 5450 od 1gb ddr3

moje potrebe ce da zadovolji a ako bude trebala kakav vetilator budem onaj koji mi čak nekoristi previse za hlađenje diska poslužio za grafulju mada nevidim da nece da se toliko bude morala grijat za filmove .

sutra samo moram da provjerim da li je jos ima našao sam je za 240 kn .

Samo Sapphire dolazi u obzir pa ako netko zna možda na dnegdje ima jeftinije neka ostavi link .

Hvala svima !

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

I tako ja uzeo sapphire ati radeon HD5450 i muku mučim ne dela na mojoj Asrick ploči .

Ni sulčajno ne kupovat u Optima-računala .

Za zamjenu ispravne robe do 500 kn imaju politiku manipulativnih troškova od 100 kn .

Vise za mene ljevi web shopovi nepostoje .

2 0 hvala 0
15 godina

ovako! imam stari telkac sony, hocu ga spojit s racunalom.na racunalu mi je os, w7,32 bit. imam staru grafu ati xfx pc. ne znam tocno koja je uglavnom ima, 2 pc izlaza, i video s, izlaz,kad spojim sve

radi normalno ali nemam zvuka, mene zanima kako podesit zvuk na tv,ili moram spojit  zvucnike,kad gledam filmic,pomoc......{#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
fight kaže...

ovako! imam stari telkac sony, hocu ga spojit s racunalom.na racunalu mi je os, w7,32 bit. imam staru grafu ati xfx pc. ne znam tocno koja je uglavnom ima, 2 pc izlaza, i video s, izlaz,kad spojim sve

radi normalno ali nemam zvuka, mene zanima kako podesit zvuk na tv,ili moram spojit  zvucnike,kad gledam filmic,pomoc......{#}

Ako na tv-u imas audio ulaz, jednostavno sa ovim kablom spojis iz PC u TV

Poruka je uređivana zadnji put čet 20.6.2013 12:57 (Ibrahim).
15 godina
Ibrahim kaže...
fight kaže...

Ako na tv-u imas audio ulaz, jednostavno sa ovim kablom spojis iz PC u TV    A ako nema sto onda.

12 godina
neaktivan
fight kaže...
Ibrahim kaže...
fight kaže...

Ako na tv-u imas audio ulaz, jednostavno sa ovim kablom spojis iz PC u TV    A ako nema sto onda.

Svaki tv ima nekakav audio ulaz,tipa 3 chinch(žuti,[crveni i bijeli]),digitalni,hdmi...

Nema 'leba bez motike,okopavam narkotike :)
Poruka je uređivana zadnji put sri 26.6.2013 16:19 (kivic15).
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice