Ovako ljudovi mene interesira kada bi nova generacija atijevih kartica mogla izać. da, čuo sam za google ali nisam ništa pametno saznao pa pitam vas pametne.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ovako ljudovi mene interesira kada bi nova generacija atijevih kartica mogla izać. da, čuo sam za google ali nisam ništa pametno saznao pa pitam vas pametne.
Trebale bi izači u 6 mjesecu.
Trebale bi izači u 6 mjesecu.
Ove sve iznad slike su fake, to primjeti i najveći noob.
E ovo nije fake!! Ja sam zakokruzio znak AMD-a da nebiste rekli da je to nvidi-a, i napajanje tj. 2x 8pin = 300W napajanje i 75W od maticne to je ukupno 375W napajanje za graficku.
Samo ostaje pitanje koji su cipovi koristeni rv770 ili rv870??
EDIT: IPAK JE FAKE!
Ove sve iznad slike su fake, to primjeti i najveći noob.
E ovo nije fake!! Ja sam zakokruzio znak AMD-a da nebiste rekli da je to nvidi-a, i napajanje tj. 2x 8pin = 300W napajanje i 75W od maticne to je ukupno 375W napajanje za graficku.
Samo ostaje pitanje koji su cipovi koristeni rv770 ili rv870??
EDIT: IPAK JE FAKE!
edit: sry nisam vidio kada je tema postavljena
Evo testa 5870 na njemačkom Gamestar-u:
http://www.gamestar.de/hardware/tests/grafikkarten/pcie/1959128/radeon_hd_5870_mit_directx_11.html
Ukratko, brža je od GTX285, ponekad i od GTX295; rezolucije su bile testirane od 1920x1200 naviše; ima bolji AF (radi pod svim kutevima), troši relativno malo s obzirom na snagu i nije glasna. Cijena u njemačkoj, očekivana 350€.
Od Sapphire-a dolazi sa original "Battlestations Pacific" i kod za skidanje sa Steam-a "Colin McRae: Dirt 2", kad se pojavi za PC.