Ati hd 4850 vtx ventilator

poruka: 15
|
čitano: 1.546
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
protjeran

da vas pitam kako mogu podesavat brzinu ventilatora u ove graficke?

ja nisam to uspio nigdi nac jeli triba neki posebni program instalirat za to?

0 0 hvala 0
15 godina
Re: Ati hd 4850 vtx ventilator

Trebao bi imat jos jednu stavku za namjestanje ventilatora u CCC-u :

kod mene kod mene

Probaj s programom Sapphire Trixx , MSI Afterburner !

Music As A Weapon !!
13 godina
protjeran
Haf932 kaže...

Trebao bi imat jos jednu stavku za namjestanje ventilatora u CCC-u : 

Probaj s programom Sapphire Trixx , MSI Afterburner !

nemoze nemam tu opciju... mozda je nesto u biosu namisteno? ako je di cu pogledat?

17 godina

Skines Trixx i onda imas opciju u njemu fan control i tamo podesavas

Danas je tesko biti glup jer je konkurencija prevelika!!!
Poruka je uređivana zadnji put čet 4.4.2013 18:07 (Patrick_cro).
Moj PC  
0 1 hvala 1
15 godina
Perceto kaže...

nemoze nemam tu opciju... mozda je nesto u biosu namisteno? ako je di cu pogledat?

Nema to veze s biosom ! Eventualno mozes probat reinstalirat CCC , pa ako ne pomogne , onda instaliraj Sappphire Trixx !

Music As A Weapon !!
13 godina
protjeran

evo da nebi bio lud 2 slike 

i ne cuje se nista iz kucista vise kad povecam brzinu na 100 koliko znam tribalo bi se bar malo jace cut nego kad je na 0 a i temperatura je ista 

0 0 hvala 0
15 godina

Otvori kuciste i pogledaj dal se vent uopce vrti jer bi na 100% morao cuti vent !

Music As A Weapon !!
Moj PC  
0 0 hvala 1
13 godina
protjeran
Haf932 kaže...
Perceto kaže...

Nema to veze s biosom ! Eventualno mozes probat reinstalirat CCC , pa ako ne pomogne , onda instaliraj Sappphire Trixx !

e ja nisam cistio svoju graficku nikad i nisam minjo pastu isto nikad proslo je skoro 3 godine pa sad me zanima jeli riskantno skidat taj hladnjak jer sam cuo da se vrlo lako moze nesto sjebat, da nije kao kad cistis hladnjak na procesoru ...

15 godina

Probaj za pocetak samo dobro ispuhat prasinu s kompresorom !

Music As A Weapon !!
13 godina
protjeran
Haf932 kaže...

Otvori kuciste i pogledaj dal se vent uopce vrti jer bi na 100% morao cuti vent !

je dobro je ovo kad stavim na 0 izgasi se skroz ventilator kompresor nemam nemam ni usisavac ... znaci skidanje ventilatora je vrlo riskantno?

doli imaju neka 4 sarafa sa nekim federima valjda se to odavije i skine se ne bi tribalo bit problem...

Poruka je uređivana zadnji put čet 4.4.2013 18:23 (Perceto).
13 godina
protjeran

evo podesio sam u custom ovako jeli ovako dobro oce li mi sad bolje ladit?

jos se mislim oko ciscenja ventilatora jer mi je prije temperatura ou idleu oko 35-40 sad je oko 50-55 

EDIT: jos jedno pitanje mora li mi ovaj program bit stalno upaljen ili ga mogu ugasit i ostat ce postavke ventilatora??

Poruka je uređivana zadnji put čet 4.4.2013 18:30 (Perceto).

0 0 hvala 0
17 godina

Ako nemaš pastu za cooler onda samo propusi ventilator i malo ocisti i to je to, a dok nabavis pastu onda skidaj hladnjak i promijeni pastu i detaljnije ocisti hladnjak. Nemas se kaj misliti jer nije to neki problem, par minuta posla da maknes prasinu sa coolera a usput i malo kuciste ocisti od prasine

Danas je tesko biti glup jer je konkurencija prevelika!!!
15 godina
Perceto kaže...

je dobro je ovo kad stavim na 0 izgasi se skroz ventilator kompresor nemam nemam ni usisavac ... znaci skidanje ventilatora je vrlo riskantno?

doli imaju neka 4 sarafa sa nekim federima valjda se to odavije i skine se ne bi tribalo bit problem...

Da . ta 4 sarafa drze hladnjak ! Ako ces vec skidat , onda pazi da kod sastavljanja ne zasarafis prejako hladnjak da ne ostetis GPU !

Music As A Weapon !!
13 godina
protjeran
Patrick_cro kaže...

Ako nemaš pastu za cooler onda samo propusi ventilator i malo ocisti i to je to, a dok nabavis pastu onda skidaj hladnjak i promijeni pastu i detaljnije ocisti hladnjak. Nemas se kaj misliti jer nije to neki problem, par minuta posla da maknes prasinu sa coolera a usput i malo kuciste ocisti od prasine

nemogu jer mi je se ono kuciste pokvarilo... sad koristim neko prastaro nema ni mjesta za ventilatore ustekat ...

sutra kupujem pastu nadam se da necu sjebat nista

Poruka je uređivana zadnji put čet 4.4.2013 18:33 (Perceto).
15 godina
Perceto kaže...

EDIT: jos jedno pitanje mora li mi ovaj program bit stalno upaljen ili ga mogu ugasit i ostat ce postavke ventilatora??

Da , mora bit stalno upaljen ! Stavi kvacicu da ti se pali automatski kod dizanja Windowsa i to je !

Music As A Weapon !!
Poruka je uređivana zadnji put čet 4.4.2013 18:34 (Haf932).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice