Ati 5770

poruka: 132
|
čitano: 27.230
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
RE: Ati 5770
AA-d00d kaže...
lollik91 kaže...
AA-d00d kaže...

Provjeri da li ti je power play ukljucen. I je li ti se to dogodilo nakon novih drivera? Ako je onda vrati na stariju verziju.

power play?

sta je to i di se to moze provjerit?

power play ti snizava taktove jezgre i memorije u nezahtjevnim aplikacijama, kolko sam sad trazio po internetu od 3xxx serije je PP direktno ubacen u BIOS od graficke. Izgleda da se trebas vratiti na stariju verziju drivera.

skinut cu 10.6 pa cu vidjet kaj je s njima...ak ne,onda se vracam na 10.4

edit: cini se da svaki put kad oc-am oni frekvencija se ne spusta...kad stavim na default onda je sve uredu,ali cim se promijeni frekvencija,makar se ona i smanjila ona ostaje na istoj vrijednosti,sto prije nije bio slucaj

npr. ako mi je gpu na 800,on se max spusti na 400,a ako mi je vram na 600,on ostaje na 600 bez obzira....

ili  na 900 ------------||----------- 400,-------------||----------- 1360,------||------ 1360

Poruka je uređivana zadnji put čet 24.6.2010 17:06 (lollik91).
17 godina
RE: Ati 5770
lollik91 kaže...

edit: cini se da svaki put kad oc-am oni frekvencija se ne spusta...kad stavim na default onda je sve uredu,ali cim se promijeni frekvencija,makar se ona i smanjila ona ostaje na istoj vrijednosti,sto prije nije bio slucaj

npr. ako mi je gpu na 800,on se max spusti na 400,a ako mi je vram na 600,on ostaje na 600 bez obzira....

ili  na 900 ------------||----------- 400,-------------||----------- 1360,------||------ 1360

taj problem s radeonima hd5770 postoji od verzije 10.5, dakle vrati se na 10.4

14 godina
Ati 5770

Da ne otvaram novu temu, je li moj E7500 @ stock freq. usko grlo za ovu grafičku?

Naime, COD4 mi ne vrti baš kako sam očekivao.
Ne mogu lockati 250 fps-a nikako (1080p rezolucija, medium-high) 

Ako se slažeš, ne košta te ništa TU. Ako sam ti uz to pomogao, neka ti ne bude mrsko stisnuti i HVALA! ;)
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: Ati 5770
sudy_freak kaže...

Da ne otvaram novu temu, je li moj E7500 @ stock freq. usko grlo za ovu grafičku?

Vidim da imas aftermarket cooler.....zakaj ne clockas procu? 3.3-3.5 i nebu sigurno bio usko grlo vec duboko grlo{#}

14 godina
Quilombo23 kaže...
sudy_freak kaže...

Vidim da imas aftermarket cooler.....zakaj ne clockas procu? 3.3-3.5 i nebu sigurno bio usko grlo vec duboko grlo{#}

Da, da. To sam već dobio za savjet.
Ne bi onda trebao biti? 

Ako se slažeš, ne košta te ništa TU. Ako sam ti uz to pomogao, neka ti ne bude mrsko stisnuti i HVALA! ;)
15 godina
Ati 5770

Ne, bio bi taman !

Music As A Weapon !!
Moj PC  
0 0 hvala 1
14 godina
Haf932 kaže...

Ne, bio bi taman !

Bogovoski.
Budući da nemam ploču koja baš voli clcok, 3,4-3,5 će biti super, na stock naponu 

15 godina
sudy_freak kaže...

Pa dosta ti je i 60-100 fps za sasvim ugodan prikaz slike bez štekanja. Znaš li ti koliki je to posao za grafičku da locka 250 fps na 1080p?? I još k tome na medium/high.

Sticky teme nisu tu bezveze, tu su da vam pomognu. :D
16 godina
leobugi kaže...
sudy_freak kaže...

Pa dosta ti je i 60-100 fps za sasvim ugodan prikaz slike bez štekanja. Znaš li ti koliki je to posao za grafičku da locka 250 fps na 1080p?? I još k tome na medium/high.

Ma oce covjek da leti u CoDu ili tako nes krucijalno :D

14 godina
leobugi kaže...

Ma razumijem to, ali HD 4850 na istim postavkama je lako lockala 125 FPS-a, a ova mi s 1 GB jedva daje nekih 50ak fpsa više.
A frend sa sličnom konfiguracijom lako locka 250 fpsa. 

vrucajanjetina kaže...

Ma oce covjek da leti u CoDu ili tako nes krucijalno :D

Narafno!

15 godina
Ati 5770

Mhm...Tako znači... Isključi AA, AF i smoke pa vidi pomaže li... Probaj još malo OC taj procesor.

Sticky teme nisu tu bezveze, tu su da vam pomognu. :D
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
leobugi kaže...

Mhm...Tako znači... Isključi AA, AF i smoke pa vidi pomaže li... Probaj još malo OC taj procesor.

I see reinstall Windows as first option.

Je8ote, od 7 mjeseca mi isti.
To je najdlji period {#} 

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice