Ati 4890 temperatura

poruka: 10
|
čitano: 2.484
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Ati 4890 temperatura

Imam ATI Radeon XFX 4890 sa ne bas dobrim coolerom. Vent mi je na 60% i temperatura je u idle-u 50 stupnjeva. Kada je vent na 50% temperatura ide i do 60 stupnjeva. Je li to normalno i bi li bilo bar malo bolje kada bih stavio vent sa strane kucista da puse u grafu?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
RE: Ati 4890 temperatura
cod2 rules kaže...

Imam ATI Radeon XFX 4890 sa ne bas dobrim coolerom. Vent mi je na 60% i temperatura je u idle-u 50 stupnjeva. Kada je vent na 50% temperatura ide i do 60 stupnjeva. Je li to normalno i bi li bilo bar malo bolje kada bih stavio vent sa strane kucista da puse u grafu?

A da sa riva tunerom il nekim takim programom povečaš brzinu venta na najbrže? i onda fino ti se hladi a preko noći stišaš!

Slatki Car<3Slatka Carica...steam.luks@gmail.com sluki77@gmail.com mato.lukic.luks@gmail.com sunca.lukic@os.t-com.hr skype:mato.lukic95
17 godina
protjeran

Daj pa 60° celzijusa u idle? lol To grije kao pećnica skoroSmijeh Smanji to pod hitno! To mora da ide u loadu i do 90 onda?Viče

chew your meat for you pass it back and forth in a passionate kiss...
15 godina
neaktivan
Ati 4890 temperatura

Imam Sapphire Vapor-x seriju ove grafulje,Idle 55-60°,par sati pod opterecenjem tokom igranja ,maximum 75-80°,i nakon napustanja igre za nekih 15 min se ponovo vraca na Idle temperature.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
zlajutin kaže...

Imam Sapphire Vapor-x seriju ove grafulje,Idle 55-60°,par sati pod opterecenjem tokom igranja ,maximum 75-80°,i nakon napustanja igre za nekih 15 min se ponovo vraca na Idle temperature.

Previše za vapor-x grafu...

15 godina
neaktivan
cod2 rules kaže...

pronašao sam na netu da je za 4890 grafu prosječna idle temperatura oko 50C

i meni je 50C

vjerovatno se 4890 malo više grije od ostalih,uglavnom ja smatram da je sve ok

samo meni ventilator radi na 45 %

tko želi serial od eversta nek mi se javi na pp
17 godina
neaktivan
stipica_zd kaže...
zlajutin kaže...

previse, ja imam istu.

vrtim wow par sati i temp mi je 66 max

15 godina
Ati 4890 temperatura

Vaporicu bi itekako valjalo ispuhat od prašine jer se zaista da nakupit. Pa tek onda vidit temperature kakve su.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
stipica_zd kaže...
zlajutin kaže...

I nije sobzirom da je 4890 najtoplija u seriji 4xxx,pogledaj temp sa ostalim rjesenjima za hladjenjem :)

16 godina
Ati 4890 temperatura

i ja imam vapor x i temp idle je trenutno 55 C,u svakoj igrici su drugacije temp,jer svaka je igra razlicito zahtjevna,npr u cod 4 mi je je 66 i manje,a u assasins creed je 71-2,zato svatko ima razlicite temp,al ovo je ocito normalna temp za vapor x,takve su grafe a i jos su malo klokane bar moja je oc serija

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice