Imam ATI Radeon XFX 4890 sa ne bas dobrim coolerom. Vent mi je na 60% i temperatura je u idle-u 50 stupnjeva. Kada je vent na 50% temperatura ide i do 60 stupnjeva. Je li to normalno i bi li bilo bar malo bolje kada bih stavio vent sa strane kucista da puse u grafu?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Imam ATI Radeon XFX 4890 sa ne bas dobrim coolerom. Vent mi je na 60% i temperatura je u idle-u 50 stupnjeva. Kada je vent na 50% temperatura ide i do 60 stupnjeva. Je li to normalno i bi li bilo bar malo bolje kada bih stavio vent sa strane kucista da puse u grafu?
A da sa riva tunerom il nekim takim programom povečaš brzinu venta na najbrže? i onda fino ti se hladi a preko noći stišaš!
Daj pa 60° celzijusa u idle? lol To grije kao pećnica skoro Smanji to pod hitno! To mora da ide u loadu i do 90 onda?
Imam Sapphire Vapor-x seriju ove grafulje,Idle 55-60°,par sati pod opterecenjem tokom igranja ,maximum 75-80°,i nakon napustanja igre za nekih 15 min se ponovo vraca na Idle temperature.
Imam Sapphire Vapor-x seriju ove grafulje,Idle 55-60°,par sati pod opterecenjem tokom igranja ,maximum 75-80°,i nakon napustanja igre za nekih 15 min se ponovo vraca na Idle temperature.
Previše za vapor-x grafu...
pronašao sam na netu da je za 4890 grafu prosječna idle temperatura oko 50C
i meni je 50C
vjerovatno se 4890 malo više grije od ostalih,uglavnom ja smatram da je sve ok
samo meni ventilator radi na 45 %
previse, ja imam istu.
vrtim wow par sati i temp mi je 66 max
Vaporicu bi itekako valjalo ispuhat od prašine jer se zaista da nakupit. Pa tek onda vidit temperature kakve su.
I nije sobzirom da je 4890 najtoplija u seriji 4xxx,pogledaj temp sa ostalim rjesenjima za hladjenjem :)
i ja imam vapor x i temp idle je trenutno 55 C,u svakoj igrici su drugacije temp,jer svaka je igra razlicito zahtjevna,npr u cod 4 mi je je 66 i manje,a u assasins creed je 71-2,zato svatko ima razlicite temp,al ovo je ocito normalna temp za vapor x,takve su grafe a i jos su malo klokane bar moja je oc serija