Šef Nevidije baš i ne bu zadovoljan.
Jadničak, ostao mu je samo monopol nad AI industrijom nakon što mu je AMD zadao lagani direkt u srednjoj kategoriji gaming kartica.
Šef Nevidije baš i ne bu zadovoljan.
Jadničak, ostao mu je samo monopol nad AI industrijom nakon što mu je AMD zadao lagani direkt u srednjoj kategoriji gaming kartica.
Naručen crveni đava za 880€ iz švabije. Ova ide na bubanj. Ako će tko, pm. (pro)dam za siću.
Čisto za referencu, meni je do sada SVAKA grafička imala coil whine (vjerujem da je nešto do struje u zgradi, jer sam mjenjao i napajanja i sve) ali jedino 9070xt pulse nema, mislim da je ovo prvi puta u zadnjih 15 godina da ne čujem coil whine.
Der bauer ovdje demonstrira nešto zanimljivo što se tiče coil whine-a.
Ali da, teško ga je ne imat. I napajanje sigurno igra neku ulogu. U mom iskustvu, kad fps ode preko 300, u meniju i sl. onda zuji glasnije.
I više od 300fpsa, ja na 9070XT cujem jedva nešto pri 600+ fpsa, a takva je bila i prijašnja 6800XT.
Naručen crveni đava za 880€ iz švabije. Ova ide na bubanj. Ako će tko, pm. (pro)dam za siću.
Gdje si uzeo ?
Sa Jacob.de. Sada je vidim cijena išla gore. Iako ne kontam baš kakve su ovo cijene. Stavili su naš pdv normalno, ali i dalje pokazuje različite cijene na isti proizvod. Ovdje mi stoji 1047€ :O, a kad kliknem sa idealo.de onda je 879. Ali vidim da je došla zaliha. Prodaju se ko vruće kifle i dižu cijene na debilne razine. Iznad ove koju sam platio ne bi uzimao. Da mi kažu da moram nadoplatit... nemašanse. Šalji pare nazad.
Sa Jacob.de. Sada je vidim cijena išla gore. Iako ne kontam baš kakve su ovo cijene. Stavili su naš pdv normalno, ali i dalje pokazuje različite cijene na isti proizvod. Ovdje mi stoji 1047€ :O, a kad kliknem sa idealo.de onda je 879. Ali vidim da je došla zaliha. Prodaju se ko vruće kifle i dižu cijene na debilne razine. Iznad ove koju sam platio ne bi uzimao. Da mi kažu da moram nadoplatit... nemašanse. Šalji pare nazad.
Ima koji njemački dućan da shippa direkt u hr ili svi koristite mailboxe?
ovaj gore jacob.de šalje u hr, 17e poštarina koliko vidim
Jeli ovaj Jacob ok???
Jeli ovaj Jacob ok???
Evo javim, još mi narudžba stoji "in process".
Koja je po vama dobra cijena za 9070, ne XT verzija.
Ne bih dao iznad 650e
Kao inza svaki drugi proizvod - što manja da dobijem ok proizvod ako mi treba i mogu si priuštiti.
Jbg, to je diskutabilno...