A gle kod mene situacije. Ja izbrisem 12.4 i vratim se na 11.8, i pise mi i dalje da koristim 12.4 Catalyst verziju, a za driver verziju mi prikaze pravi driver packaging version od 11.8. Ccccc
Evo ovdje se vidi:
Sto se vracas na 11.8 verziju?
A gle kod mene situacije. Ja izbrisem 12.4 i vratim se na 11.8, i pise mi i dalje da koristim 12.4 Catalyst verziju, a za driver verziju mi prikaze pravi driver packaging version od 11.8. Ccccc
Evo ovdje se vidi:
Evo ovdje se vidi:
Malo su mi se crashali 12.4 pri overclocku.
Da vas pitam gdje mogu saznat razlog Blue Screena? mislim da je zbog ovih drivera jer prvi put otkako imam ovaj komp to vidim i to bas sad kad sam stavio ove drivere. Pa da budem siguran bi volio provjerit negdje koji je razlog.
Da vas pitam gdje mogu saznat razlog Blue Screena? mislim da je zbog ovih drivera jer prvi put otkako imam ovaj komp to vidim i to bas sad kad sam stavio ove drivere. Pa da budem siguran bi volio provjerit negdje koji je razlog.
imaš temu za takve probleme
Nista rijeseno je. Svejedno hvala. Nije do ATI drivera. Ispričavam se.
To meni pise i kada s 12.4 predjem na 11.8. Znaci obrnuta situacija fakticki.
Je li itko osim mene imao problema sa 12.4 u igrama? Evo moje teme od ranije.
http://www.bug.hr/forum/topic/graficke-kartice/hd4350-cudna-igri/149354.aspx
Meni 12.4 rade problem kod overclocka, zato sam se vratio na 12.1 koji su mi se pokazali kao najbolji driveri.
Da li netko ima Radeon 4870 a da mu Fifa 12 radi normalno. Ako postoji takav neka kaze koje Catalyst ima.
Meni isto pise 12.4 da je catalyst version. I ja bih zelio maknuti to. Mozda driver sweeper ne brise neke registarske kljuceve hm...
Ja sam probao staviti 12.4, ali nikako da uspije "do kraja". Stavljam redovito svake Catalyste kako izadju, ali ove bezuspjesno. Naime, izbacuje mi error kad pokusam uci u CCC, kao da ne postoji. Probao sam sve moguce od uninstall-a u Win, u Safe modu, od ciscenja sa driver sw... u Win, u Safe modu i nikako nisam uspio. Cak sam ih probao i preko 12.3 staviti i ne rade mi. Tako da sam se morao vratiti na 12.3. Po mom iskustvu 12.4 su, meni barem, najlosiji driveri do sad.
Ovo mi deluje kao tvoj problem i kao njegovo rešenje:
I had some serious problems over the past few months with nearly all the 12.x drivers....this one included. Installation would go but, CCC would fail to start up. I'm not alone in this. There are still reports elsewhere of people having problems getting CCC to start.
I finally, just a while ago, was able to get things working as they should. Here's the long story...
What I found was a Core.Static sub-folder that was NOT getting removed using the AMD uninstaller....even though it was set to uninstall ALL AMD/ATI-related files and folders.
Hidden way down in the Users/[YourName]/AppData/Roaming directory was a folder named, ATI Technologies. In this folder was a ACE sub-folder with another sub-folder named, Core.Static. And, within that sub-folder were two protected .dll files. I could not manually delete them...even in Safemode. I would get a "cannot remove....open or in use...." message. I could rename them and still get the same message when trying to delete them. Once renamed, I rebooted again into Safemode and then could delete the files and the whole directory.
Then, booted back into Windows and ran the installer for 12.4 WHQL and am now using CCC again.
koji je problem sa 12.4? ja ih imam i nisam vidio nikakve probleme dosad. nisam nista gejma al nisan vidia ni nikakve probleme. dok mi je na 12.3 preview znalo izbacivat amd driver has stopped working i ekran bi se nacas izgasia bia..
Msm.da če tek 12.7,12.8 bit ok driveri...
Ovo mi deluje kao tvoj problem i kao njegovo rešenje:
I had some serious problems over the past few months with nearly all the 12.x drivers....this one included. Installation would go but, CCC would fail to start up. I'm not alone in this. There are still reports elsewhere of people having problems getting CCC to start.
I finally, just a while ago, was able to get things working as they should. Here's the long story...
What I found was a Core.Static sub-folder that was NOT getting removed using the AMD uninstaller....even though it was set to uninstall ALL AMD/ATI-related files and folders.
Hidden way down in the Users/[YourName]/AppData/Roaming directory was a folder named, ATI Technologies. In this folder was a ACE sub-folder with another sub-folder named, Core.Static. And, within that sub-folder were two protected .dll files. I could not manually delete them...even in Safemode. I would get a "cannot remove....open or in use...." message. I could rename them and still get the same message when trying to delete them. Once renamed, I rebooted again into Safemode and then could delete the files and the whole directory.
Then, booted back into Windows and ran the installer for 12.4 WHQL and am now using CCC again.
Hm, ali mislim da je driver sweeper trebao to sve maknuti, jer on obicno brise sve te foldere.
Ali trebat ce probati i ovo :D
Thx
Evo kako mi je danas došla nova grafa, instalirao sam ove 12.4 drivere. Prethodno sam obrisao iz Safe moda driver sweeperom. I sad kad mi je krenula instalacija, na kraju instalacije dobijem žuti uskličnik i piše warnings. Odem na report i vidim da svugdje piše Success, a kod errora nema ništa, prazno je. Pa me sad zanima jel to normalna stvar ili što ??
Pa u pravilu da, al znaju svi o čem se radi :)
boranbm samo pokreni opet instalaciju na express i dobit češ zelenoo;-)))
Evo kako mi je danas došla nova grafa, instalirao sam ove 12.4 drivere. Prethodno sam obrisao iz Safe moda driver sweeperom. I sad kad mi je krenula instalacija, na kraju instalacije dobijem žuti uskličnik i piše warnings. Odem na report i vidim da svugdje piše Success, a kod errora nema ništa, prazno je. Pa me sad zanima jel to normalna stvar ili što ??
samo ponovi opet instalaciju i bit ce zeleno,to se i meni desava,al neznam u cem je problem i zasto se to desava :(
Evo za sve koji iscekuju Diablo 3, 12.4a Hotfix:
Info: http://bit.ly/JnOxj8
Download: http://bit.ly/JnQwEg
Evo za sve koji iscekuju Diablo 3, 12.4a Hotfix:
Info: http://bit.ly/JnOxj8
Download: http://bit.ly/JnQwEg
Samo za seriju HD 2400, 2600, 2900, 3400, 3600 i 4500.
Otkad sam stavio 12.4 pri paljenju kompa mi prvih 20-30 sek slika treperi( blica) što je vrlo iritantno. U igrama je normalno sve. Ima li još netko sličan problem?
Ja se vračam na 11.12 jer ovi 12++ jednosatvno ne podnose overclock na svakom višem taktu ruše se driveri i ekran pocrni,
Nemam tih problema. Jedino mi u ccc nisu registrirani 12.4 nego mi još uvik stoji 12.3 iako sam skinija 12.4. Ima netko takav problem?
Jesi skinuo dobre drivere (slika)?
Probaj ih deinstalirat pa stavit opet.