AMD Catalyst/Crimson/Adrenalin - Topic o Driverima izdvojena tema

poruka: 7.968
|
čitano: 1.922.093
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Re: ATi Catalyst - Topic o Driverima
infeqt0r kaže...

A gle kod mene situacije. Ja izbrisem 12.4 i vratim se na 11.8, i pise mi i dalje da koristim 12.4 Catalyst verziju, a za driver verziju mi prikaze pravi driver packaging version od 11.8. Ccccc

Evo ovdje se vidi:

Sto se vracas na 11.8 verziju?

ASUS
14 godina
neaktivan
Almin94 kaže...
infeqt0r kaže...

A gle kod mene situacije. Ja izbrisem 12.4 i vratim se na 11.8, i pise mi i dalje da koristim 12.4 Catalyst verziju, a za driver verziju mi prikaze pravi driver packaging version od 11.8. Ccccc

Evo ovdje se vidi:

Sto se vracas na 11.8 verziju?

Malo su mi se crashali 12.4 pri overclocku.

16 godina
neaktivan
ATi Catalyst - Topic o Driverima

Da vas pitam gdje mogu saznat razlog Blue Screena? mislim da je zbog ovih drivera jer prvi put otkako imam ovaj komp to vidim i to bas sad kad sam stavio ove drivere. Pa da budem siguran bi volio provjerit negdje koji je razlog.

0 0 hvala 0
16 godina
PlayMaker10 kaže...

Da vas pitam gdje mogu saznat razlog Blue Screena? mislim da je zbog ovih drivera jer prvi put otkako imam ovaj komp to vidim i to bas sad kad sam stavio ove drivere. Pa da budem siguran bi volio provjerit negdje koji je razlog.

imaš temu za takve probleme

kradem mine iz minskog polja
16 godina
neaktivan

Nista rijeseno je. Svejedno hvala. Nije do ATI drivera. Ispričavam se.

Poruka je uređivana zadnji put sub 5.5.2012 13:20 (PlayMaker10).

0 0 hvala 0
13 godina
Pozdrav svima, imam mali problem sa ovim novim driverima ( c 12.4) instalirao sam ih par puta, i svaki put mi pise da mi je catalyst 11.10, izbrisem temeljno sve sto se tice drivera i catalysta i opet ista situacija, jel mozda neko zna u cemu je problem
Moj PC  
0 1 hvala 0
14 godina
neaktivan
Xpider kaže...
Pozdrav svima, imam mali problem sa ovim novim driverima ( c 12.4) instalirao sam ih par puta, i svaki put mi pise da mi je catalyst 11.10, izbrisem temeljno sve sto se tice drivera i catalysta i opet ista situacija, jel mozda neko zna u cemu je problem

To meni pise i kada s 12.4 predjem na 11.8. Znaci obrnuta situacija fakticki.

14 godina
neaktivan

Je li itko osim mene imao problema sa 12.4 u igrama? Evo moje teme od ranije.

http://www.bug.hr/forum/topic/graficke-kartice/hd4350-cudna-igri/149354.aspx

Poruka je uređivana zadnji put pon 7.5.2012 19:43 (dragan225).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Meni 12.4 rade problem kod overclocka, zato sam se vratio na 12.1 koji su mi se pokazali kao najbolji driveri.

BE HAPPY xD : )
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Da li netko ima Radeon 4870 a da mu Fifa 12 radi normalno. Ako postoji takav neka kaze koje Catalyst ima.

0 0 hvala 0
13 godina
Imam 12.3. i dosad sam bar 2-3 puta instalirao 12.4. i svejedno mi i dalje piše da imam 12.3. i da mogu skinuti novi update za 12.4.
Zna netko rješenje za ovo?
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
mijanB Jesi li brisao drivere Driver Sweeperom?
ASUS
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Meni isto pise 12.4 da je catalyst version. I ja bih zelio maknuti to. Mozda driver sweeper ne brise neke registarske kljuceve hm...

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Ja sam probao staviti 12.4, ali nikako da uspije "do kraja". Stavljam redovito svake Catalyste kako izadju, ali ove bezuspjesno. Naime, izbacuje mi error kad pokusam uci u CCC, kao da ne postoji. Probao sam sve moguce od uninstall-a u Win, u Safe modu, od ciscenja sa driver sw... u Win, u Safe modu i nikako nisam uspio. Cak sam ih probao i preko 12.3 staviti i ne rade mi. Tako da sam se morao vratiti na 12.3. Po mom iskustvu 12.4 su, meni barem, najlosiji driveri do sad.

0 0 hvala 0
17 godina

Ovo mi deluje kao tvoj problem i kao njegovo rešenje:

I had some serious problems over the past few months with nearly all the 12.x drivers....this one included. Installation would go but, CCC would fail to start up. I'm not alone in this. There are still reports elsewhere of people having problems getting CCC to start.

I finally, just a while ago, was able to get things working as they should. Here's the long story...

What I found was a Core.Static sub-folder that was NOT getting removed using the AMD uninstaller....even though it was set to uninstall ALL AMD/ATI-related files and folders.

Hidden way down in the Users/[YourName]/AppData/Roaming directory was a folder named, ATI Technologies. In this folder was a ACE sub-folder with another sub-folder named, Core.Static. And, within that sub-folder were two protected .dll files. I could not manually delete them...even in Safemode. I would get a "cannot remove....open or in use...." message. I could rename them and still get the same message when trying to delete them. Once renamed, I rebooted again into Safemode and then could delete the files and the whole directory.

Then, booted back into Windows and ran the installer for 12.4 WHQL and am now using CCC again.

Originalni post.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

koji je problem sa 12.4? ja ih imam i nisam vidio nikakve probleme dosad. nisam nista gejma al nisan vidia ni nikakve probleme. dok mi je na 12.3 preview znalo izbacivat amd driver has stopped working i ekran bi se nacas izgasia bia..

Sometimes I feel like a prophet, misunderstood and under gun like a new disease disease disease
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Msm.da če tek 12.7,12.8 bit ok driveri...

My way
15 godina
neaktivan
Ivan(4) kaže...

Ovo mi deluje kao tvoj problem i kao njegovo rešenje:

I had some serious problems over the past few months with nearly all the 12.x drivers....this one included. Installation would go but, CCC would fail to start up. I'm not alone in this. There are still reports elsewhere of people having problems getting CCC to start.

I finally, just a while ago, was able to get things working as they should. Here's the long story...

What I found was a Core.Static sub-folder that was NOT getting removed using the AMD uninstaller....even though it was set to uninstall ALL AMD/ATI-related files and folders.

Hidden way down in the Users/[YourName]/AppData/Roaming directory was a folder named, ATI Technologies. In this folder was a ACE sub-folder with another sub-folder named, Core.Static. And, within that sub-folder were two protected .dll files. I could not manually delete them...even in Safemode. I would get a "cannot remove....open or in use...." message. I could rename them and still get the same message when trying to delete them. Once renamed, I rebooted again into Safemode and then could delete the files and the whole directory.

Then, booted back into Windows and ran the installer for 12.4 WHQL and am now using CCC again.

Originalni post.

Hm, ali mislim da je driver sweeper trebao to sve maknuti, jer on obicno brise sve te foldere.

Ali trebat ce probati i ovo :D

Thx

15 godina
neaktivan

Evo kako mi je danas došla nova grafa, instalirao sam ove 12.4 drivere. Prethodno sam obrisao iz Safe moda driver sweeperom. I sad kad mi je krenula instalacija, na kraju instalacije dobijem žuti uskličnik i piše warnings. Odem na report i vidim da svugdje piše Success, a kod errora nema ništa, prazno je. Pa me sad zanima jel to normalna stvar ili što ??

Samsung Galaxy S, Firmware: CyanogenMod 7 , Version: 7.1 stable, Android: 2.3.7, Modem: XXJVT, Kernel: Stock-2.6.35.12, Launcher: Launcher pro, Theme: Rover's Cyan
13 godina
protjeran
Jedno pitanje. Zar ova tema ne bi trebala biti preimenovana u AMD Catalyst?
15 godina
neaktivan
NiramX kaže...
Jedno pitanje. Zar ova tema ne bi trebala biti preimenovana u AMD Catalyst?

Pa u pravilu da, al znaju svi o čem se radi :)

Samsung Galaxy S, Firmware: CyanogenMod 7 , Version: 7.1 stable, Android: 2.3.7, Modem: XXJVT, Kernel: Stock-2.6.35.12, Launcher: Launcher pro, Theme: Rover's Cyan
15 godina

boranbm samo pokreni opet instalaciju na express i dobit češ zelenoo;-)))

My way
14 godina
neaktivan
goranbm kaže...

Evo kako mi je danas došla nova grafa, instalirao sam ove 12.4 drivere. Prethodno sam obrisao iz Safe moda driver sweeperom. I sad kad mi je krenula instalacija, na kraju instalacije dobijem žuti uskličnik i piše warnings. Odem na report i vidim da svugdje piše Success, a kod errora nema ništa, prazno je. Pa me sad zanima jel to normalna stvar ili što ??

samo ponovi opet instalaciju i bit ce zeleno,to se i meni desava,al neznam u cem je problem i zasto se to desava :(

17 godina

Evo za sve koji iscekuju Diablo 3,  12.4a Hotfix:

Info: http://bit.ly/JnOxj8

Download: http://bit.ly/JnQwEg

::: peace 0n earth :::
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
wiz4rd kaže...

Evo za sve koji iscekuju Diablo 3,  12.4a Hotfix:

Info: http://bit.ly/JnOxj8

Download: http://bit.ly/JnQwEg

Samo za seriju HD 2400, 2600, 2900, 3400, 3600 i 4500.

15 godina

Otkad sam stavio 12.4 pri paljenju kompa mi prvih 20-30 sek slika treperi( blica) što je vrlo iritantno. U igrama je normalno sve. Ima li još netko sličan problem?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
poz, stavio sam maloprije 12.4 drivere za svoju integriranu HD 4200 i nestao mi aero, zna li tko zašto? ne uspjevam ga vratiti ni s onim fix visual bla bla bla
R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
15 godina
WrongType kaže...

Ja se vračam na 11.12 jer ovi 12++ jednosatvno ne podnose overclock na svakom višem taktu ruše se driveri i ekran pocrni,

Nemam tih problema. Jedino mi u ccc nisu registrirani 12.4 nego mi još uvik stoji 12.3 iako sam skinija 12.4. Ima netko takav problem?

Zadar živi vječno!
17 godina
eterna luchar kaže...
poz, stavio sam maloprije 12.4 drivere za svoju integriranu HD 4200 i nestao mi aero, zna li tko zašto? ne uspjevam ga vratiti ni s onim fix visual bla bla bla

Jesi skinuo dobre drivere (slika)?

Probaj ih deinstalirat pa stavit opet.

http://av-gurus.blogspot.com/ | https://www.facebook.com/antivirusna.ekipa
16 godina
neaktivan
da da, evo sada sam maloprije skužio problem... Naime imam 2 aplikacije - AirDisplay i LogMein za iPad i one su se integrirale kao Display adapters što sam pronašao u Device manageru, tak da sam njih maknio i sada je sve ok. ali tnx ;)
R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice