Pašu! Ti su driveri za sve grafičke ATi serije X.
AMD Catalyst/Crimson/Adrenalin - Topic o Driverima
- poruka: 7.954
- |
- čitano: 1.680.886
- |
- moderatori:
DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
ti weky nisi normalan, pa ti trebaš bit autor bug-a. Uvik prvi sve saznaš :D
vec 2 tjedna koristim te drivere i ok su, podrzavaju harwersku akceleraciju dok gledas filmice na youtubeu....
ovi se vrte na xtreme systems več 20 dana tako da i nije neka novost:
In the coming days, we plan to release beta driver version 8.76.2 for download, offering significant performance gains over previous drivers on AMD’s latest generation ATI FirePro graphics hardware. Highlights include:
- More than 50% increase in performance for ATI FirePro V8800 on the 3ds Max subset of the SPECviewperf® 10 benchmark, as well as a 40% gain on the Catia subset, a 20% gain on the Pro E subset and more than 20% gain on the overall composite
- Across the board performance increases for the entire family of current ATI FirePro graphics on the Lightwave subset of the new SPECviewperf® 11 benchmark, with the entry-level ATI FirePro V3800 achieving up to 62% performance gain and the ultra-high ATI FirePro V8800 achieving up to 81% gain, compared to the previous driver.
- Across the board performance increases for the entire family of current ATI FirePro graphics on the SolidWorks subset of SPECviewperf® 11, with the entry-level ATI FirePro V3800 achieving up to 43% performance gain and the ultra high-end ATI FirePro V8800 achieving a 63% gain compared to the previous driver.
A jbg ja sam na nvidiij, na ovo sam naletio na guru3d forumu, pa sam ovdje c/p.
Zna li tko mozda link za 10.7 drivere? Nikako da nađem one prave.
vidili ovi u ATi-u da je danas "najpopularniji" benchmark postao Far Cry 2 pa dodali 2-6% poboljsanja na single i multi GPU :)))
Evo ja sam upravo reinstalirao 10.8 catalyste.
Nema baš nekog poboljšanja u 3D Marku 06'!
Inače novi 10.8 drajveri ne rade onoliko problema u 3D applications kao raniji 10.4, 10.5, 10.6 i 10.7
Oni prije 10.4 sam skinuo jer su ovi apdejtani, najnoviji i rade O.K. i Crysis Warhead benchmarku
Jel ima ko problema sa scalingom kod novih 10.8 drivera?
Hmm...
Izgubih 20 fps-a, min i avg, u Dirt 2 s 10.8
Sutra reinstaliram 10.7 radi provjere .
Za mene su najbolji 10.3 driveri,ovi noviji još pogoršaju neke stvari,za mene pogotovo jer ne spušta taktove memorije kad nije pod opterečenjem u Ati Overdrive-u.
Za mene su najbolji 10.3 driveri,ovi noviji još pogoršaju neke stvari,za mene pogotovo jer ne spušta taktove memorije kad nije pod opterečenjem u Ati Overdrive-u.
u verziji 10.8 nemaš ovedrivea
u verziji 10.8 nemaš ovedrivea
Koja banana,dobro da ih nisam instaliral onda.
http://htpc-central.blogspot.com/2010/08/ati-catalyst-108-minireview.html
Evo rewiev o novim driverima.Izgleda da nisam jednini koj ima scaling problem.
Ima
ispricavam se, kod mene nakon instalacije nije bio, sad se pojavio u izboniku (mirakul, sabotaža da me napravi budalom ili....? )
edit: još nije popravljen propust s taktovma
trebalo bi javiti tim ATI-konstruktorima drivera, da ne moraju baš izdati novu verziju drivera svaki mjesec, ako baš nisu sigurni u kvalitet istih.
dovoljno bi bilo i 3-4 puta godišnje.
trebalo bi javiti tim ATI-konstruktorima drivera, da ne moraju baš izdati novu verziju drivera svaki mjesec, ako baš nisu sigurni u kvalitet istih.
za problem s taktovima im pisem od verzije 10.5, znaci oko tri mjeseca
To je stara politika da se svaki mjesec izdaju novi driveri. Ali dok sam imao ATi obično novi driver bi donjeli negdje lošije negdje malo bolje perfomanse. Lutrija totalna. Zbog toga mi se izrazito nesvidaju njihovi driveri, i zbog toga sam odabrao GTX 260 umjeto 4890.
Kod mene je sve u redu sa taktovima?
Inače netom nakon instalacije novih catalysta 10.8 je bilo 400/1000MHz
Sad nakon dva dana se spustilo na normalu 157/300?
:o
:S
To su ionako taktovi u 2D modu (windowsu) tako da su svakako nebitni.
OT
sry što spamam u temu ali nitko mi neće odg
jer normalno za moju MBO 53° u loadu
Mis ono..:O
Nakon samo 15 minuta
Bojim se
OT
sry što spamam u temu ali nitko mi neće odg
jer normalno za moju MBO 53° u loadu
Mis ono..:O
Nakon samo 15 minuta
Bojim se
nemas brige ok je, ako hoces nize namjeti neki ventilator od 1000rpm i smanjit ces jos za 10tak*
Hmm...
Izgubih 20 fps-a, min i avg, u Dirt 2 s 10.8
Sutra reinstaliram 10.7 radi provjere .
Moja greška, sve je u redu
Moze se neko osvrnuti na ovu temu?
http://www.bug.hr/forum/topic/razni-softverski-problemi/ati-driver-problem/50866.aspx
Instalirao 10.8 prije dan-dva i uocio da mi se ne spusta takt memorije u 2D, ima li jos tko takav problem?
Manje više svi na poslednjih nekoliko verzija Catalysta.