AMD Catalyst/Crimson/Adrenalin - Topic o Driverima izdvojena tema

poruka: 7.968
|
čitano: 1.916.851
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
odjavljen
AMD Catalyst / Crimson - Topic o Driverima

Jel netko ima problema. Mikrofon mi radi, testirao sam ga već, no ReLive ne uzima zvuk mikrofona. Zadnji driveri su u pitanju, mikrofon je mono.

0 0 hvala 0
13 godina
Re: AMD Catalyst / Crimson - Topic o Driverima
Dex.pwn kaže...

Jel netko ima problema. Mikrofon mi radi, testirao sam ga već, no ReLive ne uzima zvuk mikrofona. Zadnji driveri su u pitanju, mikrofon je mono.

I ja sam primjetio da i kod mene isto ne radi, ali meni to nije problem tako da nisam ni obraco paznju na to puno.

14 godina
odjavljen

Well, ne znam što bi ti reko. Hvala na pomoći utjehi

15 godina
Moj PC  
0 0 hvala 2
12 godina
neaktivan
dreadmoore kaže...

hvala.

skinuo sam ih i sad cekam povratne informacije jer sam se sa prethodnih 2 drivera zaletio pa sam imao zajeban*ije sa uninstallom...

uplay: dr.levak | steam: lefty_cro | raptr: leftMD | origin: dr_levakkk | LoL (EUNE): dr levakkk
14 godina
odjavljen

Koliko vidim, nisu popravili problem s mikrofonima.

15 godina

Ja danas proda svoje 270x i prelazim na zelene pa ćemo vidjeti kako oni dišu 

Moj PC  
0 1 hvala 0
12 godina
neaktivan

Kod mene sa Crimson ReLive Edition 16.12.2 u BF1 od 5-10 fps-a manje nego sa Crimson ReLive Edition 16.12.1

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
herbrico kaže...

Kod mene sa Crimson ReLive Edition 16.12.2 u BF1 od 5-10 fps-a manje nego sa Crimson ReLive Edition 16.12.1

Graficka je R9 380 ? Kak ti se ne crasha igra ?  O.o

Battleog - 191silvinjo
12 godina
neaktivan
hahhaajaads kaže...
herbrico kaže...

Graficka je R9 380 ? Kak ti se ne crasha igra ?  O.o

Ne nije se ni jednom srušila radi normalno i sa 16.12.2 i sa 16.12.1, samo sa manje fps-a na 16.12.2

15 godina
Ajmo ko je instalira da čujemo jesu se popravili problemi kod instalacije i rušenje u bf1?
Zadar živi vječno!
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina

Ja ne kuzim sta je novo ? 16.2.2 driveri ? ili sam ja slijep ili meni nisu dosli noviji..

Battleog - 191silvinjo
Moj PC  
3 0 hvala 2
12 godina
hahhaajaads kaže...

Ja ne kuzim sta je novo ? 16.2.2 driveri ? ili sam ja slijep ili meni nisu dosli noviji..

Nisi kolega slijep, ni meni nisu došli novi automatski. Morao sam ručno ih skinuti, ali bolje da i nisam.

14 godina
neaktivan

Izbacuje mi "Default Radeon WattMan settings have been restored due to unexpected system failure" a prije toga mi se crasha igra, ali šta je specifično samo na dvije određene mape mi se to dešava, inače igra (World of Tanks) klizi, i uopce nema nikakvih naznaka trzanja, opterecenja itd. Driveri su 16.12.1 a graficka je rx480, jel ima kakvog lijeka za to? Pošto na googlu i nisam baš našao odgovore. 

P.S.

Bio sam instalirao hotfix, ali sve je isto samo što je prije hotfixa nije izbacivalo "wattman" nego neki drugi razlog za system failure

:
Poruka je uređivana zadnji put pon 9.1.2017 23:33 (PowerRi).
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
PowerRi kaže...
Izbacuje mi "Default Radeon WattMan settings have been restored due to unexpected system failure" a prije toga mi se crasha igra, ali šta je specifično samo na dvije određene mape mi se to dešava, inače igra (World of Tanks) klizi, i uopce nema nikakvih naznaka trzanja, opterecenja itd. Driveri su 16.12.1 a graficka je rx480, jel ima kakvog lijeka za to? Pošto na googlu i nisam baš našao odgovore. 

Moguće da su driveri osjetljivi na nestabilnost GPU pa se ruše podigni malo napon pa vidi dal i ma pomaka i kod mene ista stvar sa ReLive driverima al GPU je klokan na stock klokovima nikada ne držim GPU pa neznam kako se ponaša dok sa 16.11.5 sve fercera OK.

http://hwbot.org/signature/u135800.png
12 godina

I kakva je ovo verzija 16.12.2 kad je već bila 16.12.2 - 19.dec.2016

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina

a tko ce znati amdu vidis da su pobudalili i oni

Poruka je uređivana zadnji put pon 9.1.2017 23:44 (dreadmoore).
Moj PC  
0 2 hvala 0
12 godina
neaktivan

Ovo je ista verzija sa vrlo malo razlika i sad je odobrena od microsofta, dakle WHQL verzija, prošli mjesec je bila beta.

12 godina
_mark0_69 kaže...

Ovo je ista verzija sa vrlo malo razlika i sad je odobrena od microsofta, dakle WHQL verzija, prošli mjesec je bila beta.

Nisam je ni skinuo ni instalirao pa neznam da je WHQL jer sam imao onu iz prošle godine 16.12.2 koja je bila beta.

13 godina
.2 verzija riješava probleme sa WiFi karticama koje su imali problema sa relive-om.
Moj PC  
1 0 hvala 1
13 godina
neaktivan

Za cudo nakon prijasnje verzije koja se instalirala uz sve moguce komedije, ova se instalirala iz prve bez ikakvih greski, bez da baca ikakve errore niti nista, ajde bar nesto dobro za promjenu.

Origin ID: ReaLazio
15 godina
To je instaliranje? A ostalo? Jel se ruše driveri u igrama?
Zadar živi vječno!
12 godina
zeko73 kaže...

Idem ja sad skinut 16.12.2 pa cu ti javit da li se rusi u BF1.

Battleog - 191silvinjo
17 godina
hahhaajaads kaže...
zeko73 kaže...

Ajde, molim te, ako si voljan. Svakako javi, jako me zanima.

Ja bih isprobao da ne moram svaki put koristiti atikmdag patcher zbog refresha monitora (OC monitora na 75Hz), što uključuje nekoliko restartova, prebacivanja refresha na 60 i vraćanja...

Mislim da je 16.12.2 samo WHQL prošlog "optional" (odnosno beta) drivera, ne mislim da su nešto promijenili.

Twitter: @191x7
17 godina
odjavljen
hahhaajaads kaže...
zeko73 kaže...

Ha ha, ja se više ne usudim  Probao ove zadnje dvije verzije i to je katastrofa, kartica mi ostane zabetonirana u 2D modu. U životu nisam vidio lošije drivere. Srtećom oni prije njih rade savršeno.

12 godina

Ma, 16.12.2 ni slucajno skidati. Ne crasha mi se u BF1 nakon 5min nego nakon 30min igranja. Verzija 16.12.1 po meni radi bolje, igrao sam bf1 sa njom oko 60min, veci framerate, nema nekog cudnom framedropa kao kod 16.2.2, igra kao da klizi i sto je najbitnije nema crasha.

EDIT: Sad vidim, nekom rade i 16.12.1 i 16.12.2 sa R9 380/X bez crasha a nekom uopce ne rade kak treba...

Battleog - 191silvinjo
Poruka je uređivana zadnji put uto 10.1.2017 18:06 (hahhaajaads).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
odjavljen

Uz to, .2 na R7 260X zajebu Premire CC 2014, blur ne radi kao i neki drugi efekti s GPU akceperacijom

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Wtf 16.2.2 na r7 260x instalacija krenula super pred kraj javi da nije instaliran driver, Nakraju restartam pc kad ono rade. Koji je ovo mind fuck od drivera strašno.

Padobranci, mineri i djevice griješe samo jednom
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Naivno idem instalirati ove nove drivere i ono opet problemi i kod same instalacije, kao i prije 20 dana. Kaže da nisu instalirani do kraja. U igri rade ok dok karticu ne clockam malo, nakon toga se ruše u bf1. 

Zadar živi vječno!
Poruka je uređivana zadnji put uto 10.1.2017 19:28 (zeko73).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina

Ja imam 16.12.2. verziju iz prošlog mjeseca.

BF1 mi se chrasao uz dx error poruku.

Kada sam prebacio igricu na dx 12 više nemam problema sa chrashom.

Probat ću ovu zadnju verziju pa prebaciti opet na dx 11 jer mi tad mrvicu bolje ide igra.

Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice