Pozz svima, imam u planu upgradeati računalo za nadolazeći Skyrim, CoD MW3 i BF3. Imam ATI HD 4850 grafičku karticu od 512 MB, E8400 @ 3.0 GHZ, 2 GB DDR2 Kingmax rama i monitor od 17 inča sa najvećom mogućom rezolucijom 1280 x 1024. Namjeravao sam staviti još 2 gige rama i možda ih malo clockati koliko je moguće bez coolera, neki cooler za proc i dignuti ga na 4.2 GHZ, i zamijeniti svoju grafičku karticu za neku sa kojom bi bio u mogućnosti u što dulje nadolazeće vrijeme igrati igre na najvišim mogućim postavkama i na već navedenoj rezoluciji. Neznam bi li GTX460 bio overkill, i je li mi uopće vrijedi mijenjati staru HD4850 za nešto jače jer ne namjeravam mijenjati monitor dok ne kupim novu konfiguraciju, a ako obavim ovaj upgrade to se neće dogoditi prije 2013. Budžet mi nije prevelik, i ako mi je dovoljno za igranje na max na toj rezoluciji nešto slabije od GTX460, predložite. Unaprijed hvala. Napajanje je OCZ GameXStream od 600 W pa mislim da to neće biti problem.
P.S. U nekim igrama stavim i rezoluciju 1152 x 864 čisto radi toga što stavim Hertze na 75, pa mi je ugodnije za oči.