Pozdrav , zanima me dali na navedeno napajanje ( vx serija ) odgovaraju high end grafe koje traze 2 konektora za napajanje jer moje imam samo 1 konektor , dal postoje kakvi pretvaraci kako bih dobio jos jedan konektor za grafu ? hvala
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Pozdrav , zanima me dali na navedeno napajanje ( vx serija ) odgovaraju high end grafe koje traze 2 konektora za napajanje jer moje imam samo 1 konektor , dal postoje kakvi pretvaraci kako bih dobio jos jedan konektor za grafu ? hvala
Uz svaku jaču grafu dobiješ molex-to-6 pin kabel pa ne moraš brinuti oko toga.Ja sam npr. uz HD4870 dobio dva takva.
bas se i ne kuzim u to? kakav je to molex ? kud onda s tim ? znaci , odgovarala bi mi 4870 /4890 ?
bas se i ne kuzim u to? kakav je to molex ? kud onda s tim ? znaci , odgovarala bi mi 4870 /4890 ?
Molex ti je onaj 4-pinski kabel,pogledaj u kučište ne možeš ga fulati.Po pitanju kablova bi ti odgovarala,sad je samo stvar toga kakav ti je ostatak konfiguracije i da li bi se ih isplatilo stavljati(proc,monitor)
Molex ti je standardni konektor napajanja
Evo slike koja ce ti sve pojasniti
phenom II X2 550 @ X4 3,5GHz , 4 Gb 1066 MHz ...
mislim da sam i taj kabal negdje na napajanju vidio , samo sto je crne boje ... , hvala
phenom II X2 550 @ X4 3,5GHz , 4 Gb 1066 MHz ...
Da,odgovarale bi ti obje.Moja preporuka je HD4890.