Rođendanski poklon: Pentax K-x

poruka: 3
|
čitano: 3.714
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Rođendanski poklon: entry level DSLR

Pozdrav svima!

Evo sestra i mama su se "potajno" dogovorile kako će mi za rođendan kupiti novi fotoaparat(evo stari Canonić S5is već gubi bitku sa vremenom), a sestra kao sestra odlučila mi sve ispričati i da im pomognem odabrati vlastiti poklon.

Danas sam listao 24sata i na nekoj od zadnjih strana je skoro svaki dan koji gadget i danas je bio Pentax k-x koji mi se doista dopao i ima ga u Protisu za 4k sa 18-55 objektivom(ne znam kakvi su Pentaxovi), ali čini se pristojnim.

Što mislite o tom fotoaparatu? I pošto ću pitati sestru za bijeli k-X, postoje li u Hrvatskoj bijeli objektivi za Pentaxa?

Hvala unaprijed?

PSN: filip99
Poruka je uređivana zadnji put sub 22.5.2010 16:16 (AlienWare1).
Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Rođendanski poklon: entry level DSLR

Taj DSLR je super! Dosta dobar APS-C senzor ima. Uglavnom da ne duljim, Dpreviewovci uvijek imaju review. Uglavnom jedina zamjerka mi je objektiv, kit stakla nikada nisu baš nešto previše kvalitetna, ali DSLR ti uvijek daje široki raspon objektiva tako da nemaš brige. Kada se uhvatiš nekog od tipova fotografije njemu ćeš prilagoditi i opremu.

Inače pogledaj u Optimum računala objektive

Q9650 @ 3.0GHz | ASUS P5Q-E | 4GB @ 800MHz | Gainward 4870 @ 775/1000 + Sapphire 4830 @ 700/1000MHz | WD Caviar Black 640GB | Corsair HX850W | CM-690 |
16 godina
neaktivan
Rođendanski poklon: Pentax K-x

kao što oly kaže pentax k-x je mala zvijer i za te i malo više od te cijene nema mu ravna uključujuči i njegov kit objektiv koji je više nego solidan za početak i u svakom slučaju  bolji od konkurencije za te nofce u svakom pogledu,pričam iz iskustva Izlanuo seBelji se

3 0 hvala 1
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice