Olympus SZ-20 vs. Nikon L120?

poruka: 7
|
čitano: 3.094
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan

Poz evo kako nisam toliko upućen u svijet kompakta (više se držim dslr-ova, ovi su mi svi isti manje više) zanimam me koji je po vama od navedenih bolji. Ono Nikon je nikon, a Olympus a jbga šta ja znam... (Oly nemoj me gađati ovcama :P)

evo linkovi na spec.

Oly vs. Nikon

*cjenovni rang je tu negdje 

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Re: Olympus SZ-20 vs. Nikon L120?

S obzirom da se 'više držiš DSLR-ova' toplo ti ne preporučam niti jedan od navedenih modela s obzirom da nemaju mogućnost ručnih postavki fokusa i ekspozicije. Sa ovim aparatima bi se osjećao kao da ti je jedna ruka zavezana na leđima, a u drugoj držiš aparat i možeš samo okinuti, sve drugo određuje elektronika u aparatu. Moraš priznati da nije baš neki osjećaj...

;-)

17 godina
neaktivan
hvala, ali naravno da ne uzimam sebi ovo ;)
17 godina

Onda ti je najbolje pogledati par 'review'-a na netu (a ima ih za oba modela na nekoliko različitih stranica) i prema njima procijeniti koji najviše odgovara osobi kojoj je namjenjen.

15 godina

Jocker zovi

Ako se slažeš, ne košta te ništa TU. Ako sam ti uz to pomogao, neka ti ne bude mrsko stisnuti i HVALA! ;)
17 godina
neaktivan
odlučih za Nikon, ima par sitnica koje Oly nema, stabilizaciju slike, i tak neke stvarčice... pa eto tnx anyway
16 godina
neaktivan

Ma šta Ni(t)kon, Oly FTW {#}

Q9650 @ 3.0GHz | ASUS P5Q-E | 8GB @ 800MHz | Gainward GTX480 | 2x WD Caviar Black 640GB RAID 0 | Corsair HX850W | CM-690 |
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice